PARHAAT AURINKOVOITEET MEIKIN ALLE

PARHAAT AURINKOVOITEET MEIKIN ALLE

Meikin alle hyvin sulautuvat aurinkovoiteet, kolmeen eri lopputulokseen.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt PR-tuotteita

Aurinkovoiteet eivät toivottavasti ole kenellekään enää vain kesälomalle mukaan pakattavia juttuja, vaan osa jokapäiväistä arkea. Synkimpinä talvikuukausina voi turvautua vain meikkipohjan sisältämään aurinkosuojaan, mutta erillinen aurinkovoide kannattaa lisätä ihonhoitorutiiniin ainakin huhtikuusta syyskuulle.

Siispä suurin osa päivistä kun käytämme aurinkovoidetta on aivan tavallisia arkipäiviä ja aurinkovoiteen tulee levittäneeksi meikkinsä alle. On siis erityisen tärkeää, että aurinkovoide levittyy meikin alle hyvin.

Tässä jutussa esittellyt tuotteet on testattu erittäin herkästi aurinkosuojista tukkeutuvalla iholla. Voiteet ovat keveitä, eivät ärsytä herkkää ihoa, eivätkä tuki ihohuokosia. Kaikki suosikit ovat ihoa samalla hoitavia, joten niillä voi korvata oman kosteusvoiteensa kesäaikana, jos alle kerrostaa hyvän kasvoveden ja levittää vaikka seerumin.

DSCF0208-2.jpg

TÄYSIN HUOMAAMATON: Hynt Beauty Sun Prep Broad Spectrum SPF25 Sunscreen

Hynt Beautyn voide levittyy täysin näkymättömäksi iholla, joten tuote sopii aivan kaikille ihoille ja ihotyypeille. Voiteessa yhdistyy aurinkosuoja, kosteusvoide ja meikinpohjustus, joten se on täydellinen monitoimituote arjen vaatimuksiin. Voiteen koostumus on ihanan kevyt ja iho tuntuu heti hyvin kosteutetulta. Jopa kuivaihoinen voi halutessaan huoletta vaihtaa kosteusvoiteensa tähän aurinkoisiksi kuukausiksi.

Voide levittyy hyvin ja helposti. Lopputulos on luonnollisen kuulas, mutta ei rasvaisen kiiltävä. Pumppupullo on riittoisa, joten rahoilleen saa hyvin vastinetta. Meikki säilyy iholla raikkaana jopa kuumalla ilmalla, joten tuote auttaa myös meikin pysyvyyteen selvästi. Tuoksu on miellyttävän mieto.

Suojakerroin 25 suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä.

DSCF0201-2.jpg

LUONNOLLISEN MATTAINEN: Pai Hello Sunshine Sensitive Sunscreen SPF30

Pain voide sopii jopa todella herkälle iholle. Voide levittyy hyvin ja pieni nokare riittää laajalle alueelle. Voide vaikuttaa ensin hieman vaalealta kasvoilla, mutta levittäessä sävy häipyy täysin. Lopputuloksena on luonnollisen mattainen iho, joka ei kuitenkaan näytä kuivalta. Parhaimmillaan voide on normaalilla ja rasvoittuvalla iholla sekä sekaiholla. Kuivallekin iholle voide sopii, mutta alle kannattaa kerrostaa esimerkiksi ohut kosteusvoide.

Raikas meikkipohja normaalille ja sekaiholle syntyy kun tämän mattaisen voiteen päälle levittää kuulaan meikkivoiteen. Jos iho on rasvoittuva, mattainen meikkivoide tämän voiteen kanssa takaa varmasti pitkäkestoisen meikkipohjan. Voide tuntuu iholla kevyeltä ja tuoksu on hyvin mieto. Tuubi on todella riittoisa.

Suojakerroin 30 suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä.

HEHKUVA JA KOSTEUTTAVA: Lumene Instant Glow UV Primer SPF30 *

Monipuolinen tuote, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa sekä toimii meikinpohjustajana. Lopputulos on tästä kolmikosta hehkuvin, joten voide on erityisen hyvä hehkusta pitävälle tai vaikkapa kuivalle tai aikuisemmalle iholle. Pohjustajan koostumus on kevyt ja tuote sulautuu ihoon heti. Voide ei tuo iholle sävyä vaikka itse tuote onkin aavistuksen persikkainen. Tuote sopii siis kaikille ihonsävyille. Helmiäispigmentit luovat iholle kauniin hehkun ja iho näyttää terveeltä ja kuulaalta.

Kokeile voidetta kosteuttavan hoitoveden ja seerumin jälkeen. Ihoa kosteuttava ja sen sävyä kirkastava voide voi nimittäin riittää kesäaikaan iholle sellaisenaan, ilman kosteusvoidetta. Toki kosteusvoiteen voi levittää pohjustajan alle aivan tavalliseen tapaan. Meikki pysyy voiteen ansiosta raikkaana ja siistinä kuumankin päivän.

Suojakerroin 30 suojaa ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

Lue lisää aurinkovoiteita käsitteleviä artikkeleja TÄSTÄ.


Related posts


TASAPAINOTTAVA KESÄN HOITORUTIINI PÄÄSTÄ VARPAISIIN

TASAPAINOTTAVA KESÄN HOITORUTIINI PÄÄSTÄ VARPAISIIN

MEIKKIPUSSISSANI NYT: KESÄISEN SMOKEY EYEN TUOTTEET

MEIKKIPUSSISSANI NYT: KESÄISEN SMOKEY EYEN TUOTTEET