MEIKKIPUSSISSANI NYT: KESÄISEN SMOKEY EYEN TUOTTEET

MEIKKIPUSSISSANI NYT: KESÄISEN SMOKEY EYEN TUOTTEET

Meikkipussistani löytyy tällä hetkellä kaikki mitä tarvitaan kesäiseen smokey eye -meikkiin.

Kaupallinen yhteistyö Biodelly.fi

Viime aikoina on ollut paljon aikaa kokeilla uusia meikkejä omille kasvoille. Useimmin testailen tuotteita työssäni muille ja itselläni noudatan melko samanlaista kaavaa. En kuitenkaan enää! Olen löytänyt uudelleen meikkikokeilujen ilon. Ja vitsit kuinka kivaa onkin kokeilla kaikenlaista.

Sain kunnian ideoida Biodellylle kesämeikin käyttäen Lily Lolon tuotteita. Tehtävä oli ihana! Innostuin kesäisestä smokey eye -meikistä - siitä miten silmämeikkien klassikko taipuu freesiin ja kesäiseen ulkomuotoon. Helposti toteutettuna, tietenkin!

Videon löydät Instagramistani IGTV:n muodossa.

Lily Lolo on sympaattinen kosmetiikkamerkki Briteistä. Sarja koostuu iholle hellävaraisista ja hoitavista tuotteista, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Kaikissa tuotteissa on lähes olematon, hyvin mieto ja miellyttävä tuoksu, joten tuoksuherkänkin kannattaa tutustua sarjaan. Monelle brändi on tuttu mineraalipuutereistaan, mutta tuotevalikoima on niin paljon muutakin!

DSCF0166-2.jpg

MEIKKIPOHJA

Lily Lolon BB-voide on ihana. Se on koostumukseltaan ohut, lopputulos on raikas ja se levittyy kasvoille nopeasti sormin. Ihanan vaivaton tuote jokaiseen päivään ja nopeaankin meikkihetkeen. Voiteen lopputulos on raikkaan mattainen, niinkuin oma iho, mutta vain vähän paranneltuna. Voide tasoittaa punaisuutta ja muuten epätasaista ihonsävyä ja peittää kevyesti epäpuhtauksia. Olen yleensä sävy light, mutta nyt itseruskettavakokeilujeni vuoksi sekoittelin sävyjä light ja medium keskenään.

BB-voiteen kaveriksi voi parittaa peittävämmän Cream Foundationin eli voidemaisen meikkipohjan. Monikäyttöistä tuotetta voi käyttää meikkivoiteen tapaan tai sitä voi käyttää BB-voiteen jälkeen peitevoiteena. Voidemainen meikkipohja levittyy todella hyvin sormin ja jos sitä haluaa käyttää peitevoiteena silmien alla, voi pariksi ottaa Concealer siveltimen. Halutessa tuotteen saa levitettyä todella ohuesti, sen koostumus ei ole lainkaan raskas eikä tukkeutuneita ihohuokosia tai paksua meikkikerrosta tarvitse pelätä! Rasia on myös kätevä pitää mukana ja todella hyvin ihoon sulautuvalla meikkivoiteella voi korjailla meikkiä päivän aikana. Sävyvalikoimaa tässä meikkipohjassa on enemmän kuin BB-voiteessa. Minun ihooni sulautui sävy Silk.

Kasvojen muotoilu ja auringon lisääminen onnistuu kätevästi Sculpt & Glow Contour Duo -paletista, jossa on aurinkopuuteri ja korostuspuuteri samassa. Aurinkopuuteri on sävyltään ihanan neutraali ja sopii monelle vaalealle ja keskitummalle ihonsävylle. Hohdepuuteri on lämmin sampanjainen, joka sekin tuo valoa monelle eri ihonsävylle. Molemmat puuterit levittyvät hyvin ja vaivattomasti. Aurinkopuuterille sopii sarjan Bronzer sivellin ja hehkupuuteri levittyy hallitulle alueelle esimerkiksi Eye Blendingin kaltaisella siveltimellä.

Lily Lolon mineraaliposkipunissa on reilusti pigmenttiä ja siispä rasia on todella pitkäkestoinen käytössä! Sävy Ooh La La on täydellinen pinkin ja persikan yhdistelmä, joka sopii monelle. Tässä sävyssä ei ole hilehippua mukana, mutta silti lopputulos on raikas eikä lainkaan liian puuterinen. Parhaiten puna levittyy poskipunasiveltimellä taputtelemalla.

DSCF0131-2.jpg

SILMÄT

Lily Lolon Eye Primer on jännä tuote - siinä on kaksi erilaista värivoidetta samassa paletissa. Keltaisempi voide toimii neutralisoivana voiteena. Se kirkastaa ihon sävyä ja peittää jonkin verran kevyttä tummuutta silmien ympärillä. Sitä voi myös käyttää korostusvärinä valokynän tapaan. Voide kirkastaa ihonsävyä ja parhaimmillaan se on poskiluulla ja silmäkulmassa. Beigempi voide sen sijaan on luomivärinpohjustaja, joka levittyy luomille parhaiten sormin taputellen. Voide tekee luomiväreistä intensiivisemmän sävyisiä ja auttaa niitä pysymään luomilla siistinä pidempään.

Kulmakarvoihin sopii Brow Duo kulmakynä, jonka toisessa päässä on kulmien piirtämiseen tarkoitettu väri ja toisessa päässä korostussävy. Helposti levittyvä ja vahamainen kynä sopii meikkaajalle, joka haluaa kulmatuotteensa toimivan nopeasti, eikä jaksa keskittyä sen suurempiin yksityiskohtiin. Valikoimassa on kaksi sävyä; light ja medium.

DSCF0158-2.jpg

Kesäinen smokey eye -silmämeikki syntyi Laid Bare -luomiväripaletista, jossa ihastuin vihreään ja kultaiseen sävyyn ja paritin ne keskenään. Yleisesti paletin sävyt ovat todella monikäyttöiset ja sopivat monelle. Kaikki sävyt ovat metallinhohotoisia, mutta niissä ei ole näkyviä glitterihippuja. Luomivärit levittyvät ja häivyttyvät helposti ja niissä on runsaasti pigmenttiä.

Lily Lolon kattavasta sivellinvalikoimasta löytyy myös hyvät perussiveltimet kaikenlaisiin silmämeikkeihin. Eye Shadow siveltimellä saa kerrostettua väriä luomille, Tapered Eye sivellin soveltuu kaikenlaisiin pienempiin yksityiskohtiin ja häivyttämiseen. Socket Line sopii pieniin nurkkiin ja tarkkoihin yksityiskohtiin.

DSCF0179-2.jpg

Lily Lolon silmänrajauskynät ovat pehmeitä ja vahamaisia ja niistä levittyy väri helposti luomelle. Sävyjä on musta ja ruskea, joista ruskean valitsin osaksi kesäistä silmämeikkiäni. Väri pysyy hyvin, myös silmän vesirajassa. Parhaimmillaan kynä on kapeakärkisellä siveltimellä pehmennettynä. Rajausjäljen pehmentäminen onnistuu hyvin, sillä kynäjälki on hetken aikaa liikuteltavissa ennen kuivumistaan.

Smokey eye -silmämeikki vaatii ehdottomasti parikseen runsaat ja näyttävän mustat ripset. Lily Lolon ripsareista valikoitui meikkiin luonnollisesti Big Lash Mascara, jonka harja levittää ripsiin runsaan kerroksen ripsaria. Pidentävässä ja tuuhentavassa ripsarissa värimassa on intensiivinen musta, ripset tulevat esiin tumman luomivärin lomasta.

DSCF0169-2.jpg

HUULET

Voimakkaan silmämeikin tasapainoisena parina toimivat nuden sävyiset huulet. Nude Allure on täydellisen raikas nudesävy, jossa on hyvä suhde lämmintä ruskeaa ja joukossa raikasta roosaa. Sarjan huulipunat ovat kosteuttavia ja kiiltäviä. Ne hoitavat ja kosteuttavat huulia muun muassa luomujojobaöljyn avulla. Näitä huulipunia käyttäessä ei siis tule ikävä huulirasvaa.

Lily Lolon huulikiillot ovat kuuluneet suosikkeihini juuri samasta syystä. Huulissa on hoidettu ja kosteutettu tunne pitkään. Lopputuloksena on kaunis kiilto, ilman että huulissa olisi tahmea tunne. Erityisesti nuden sävyinen Clear on kestosuosikkini.

Meikinkiinnityssuihke ei ole tuote, jota yleensä käytän, mutta sarjan Makeup Mist tuntuu todella miellyttävältä iholla. Suihke on ohut sumu, joka laskeutuu kauniisti meikin päälle. Kosteuttavaa aloe veraa ja panthenolia sisältävä suihke saa meikin näyttämään ja pysymään erityisen raikkaana. Kosteus säilyy ihossa päivän aikana paremmin ja myös meikki näyttää raikkaalta ja heleältä pidempään suihkeen ansiosta. Suihke tuntuu myös ihanan virkistävältä kasvoilla.

DSCF0185-2.jpg

words & photos Eevis Liedes

*PR Sample


Related posts


PARHAAT AURINKOVOITEET MEIKIN ALLE

PARHAAT AURINKOVOITEET MEIKIN ALLE

ESITTELYSSÄ PROVIDA ORGANICS JA TOP 5 TUOTETTA

ESITTELYSSÄ PROVIDA ORGANICS JA TOP 5 TUOTETTA