HEHKUVAT VARTALOÖLJYT

Kosteusvoiteet saavat kesällä olla tavallista hehkuvampia.

DSCF5843.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä.

Kesällä vartalovoide on ihana vaihtaa hieman sävyä ja kimallusta tuovaan vaihtoehtoon. Tämän kesän suosikkini tekevät ihon kosteuttamisesta helppoa ja lisäävät päivään hehkua. Kumpikaan voide ei sisällä itseruskettavia ainesosia.

PRONSSISTA SÄVYÄ:

Zuii Organic Flora Luminising Creme *

Zuiin voiteesta saat iholle runsaammin sävyä. Pronssinen värivoide levittyy iholle helposti ja tekee ihon pinnasta tasaisemman sävyisen ja korostaa saatua päivetystä. Voide on vähän kuin BB-voide vartalolle - se häivyttää epäkohtia ja saa ihon hehkumaan tasaisen pronssisena. Samettinen lopputulos on hehkuva, mutta voiteesta ei jää iholle lainkaan tahmainen tai öljyinen tunne. Vaaleat vaatteet ovat tämän voiteen kanssa hieman vaarallisessa asemassa, mutta sävy pysyy iholla mielestäni yllättävänkin hyvin.

Voide tuoksuu ihanan kukkaiselta sillä se sisältää ruusua, jasmiinia ja kamomillaa. Bambumehu ja vihreä tee kosteuttavat ihoa eikä iho kaipaa muuta kosteusvoidetta tämän lisäksi.

DSCF5866.jpg

KULTAISTA HEHKUA:

Evolve Organic Beauty Satin Body Gloss *

Evolven kuivaöljyssä on seassa kultaista hilehippua, joka luo ihon pinnalle kiiltävän lopputuloksen. Mistään glitterivoiteesta ei kuitenkaan ole kyse, kultahippu on niin pientä, että kimalle ei jää iholla näkyväksi. Öljy imeytyy iholle suhteellisen nopeasti ja tuntuu todella miellyttävältä. Koska öljystä ei tule iholle varsinaisesti sävyä, on se kaikkien valkoistenkin kesämekkojen turvallinen kumppani.

Kameliaöljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja sisältää paljon ihoa suojaavia vitamiineja, kuten A-, B- ja E-vitamiinia. Öljy sisältää myös Tahitian Monoi -öljyä, jota valmistetaan sekoittamalla Tahitian Gardenia-kukkia kookosöljyyn. Tämänkin öljyn tuoksu on siis miellyttävän kukkainen.

DSCF5851.jpg

photos & words Eevis Liedes

*PR Sample