KESÄSUOSIKIT: SÄVYTTÄVÄT AURINKOSUOJAT

Ihon sävyä parantavat ja kevyesti tasoittavat voiteet ovat tämän kesän luottotuotteita.

DSCF5788.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä.

Auringolta suojautumisen ei tarvitse olla tylsää ja pakollista. Tämän kesän ehdottomia suosikkejani ovat voiteet, jotka yhdistävät sävyn ja suojan. Pinnalle on noussut viime aikoina uutuuksia niin kasvoille kuin vartalollekin. Parhaat puolet suojautumisesta ja meikkauksesta yhdistävät kasvovoiteet tuntuvat kasvoilla ihanan keveiltä ja toimivat yhtä hyvin meikittöminä päivinä kuin meikin pohjallakin. Vartalolle tarkoitetut sävytetyt voiteet sen sijaan tekevät hyttysen syömistä sääristä astetta kivemmat ja tuovat vaikka kesäiseen juhlalookiin lisää hehkua.

DSCF5793.jpg

SUOSIKIT KASVOILLE:

Mádara Plant Stem Cell Age-Defying Sunscreen SPF30 * &

Drunk Elephant Umbra Tinte Physical Daily Defense SPF30

Molemmissa voiteissa on todella ohut koostumus, joka levittyy iholle helposti. Parhaiten voiteiden levitys onnistuu sormin, sillä ne tarvitsevat sormien lämmön levittyäkseen kasvoille vaivattoman tasaisesti. Molemmissa voiteissa on kevyt sävy, joka sopii monille ihonsävyille, sillä voide sulautuu ihon omaan väriin. Sekä Mádaran että Drunk Elephantin suoja perustuu fysikaaliseen suojaan, mutta kummastakaan voiteesta ei jää iholle valkoista pintaa. Molemmat voiteet suojaavat ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

Oikeastaan ainoa ero voiteiden välillä on se, että Drunk Elephantin voide jättää ihon kiiltävämmäksi. Se on rasvaisempi koostumukseltaan, vaikka superohut onkin. Mádaran voide on mattapintaisemman lopputuloksen ystäville.

Voiteita voi käyttää kasvoilla sellaisenaan joko kosteusvoiteen jälkeen tai sen tilalla, riippuen ihosi tarpeista. Oma ihoni ei esimerkiksi Drunk Elephantin voiteen kanssa tarvitse kuin hoitoveden tai seerumin. Voiteet ovat mielestäni parhaimmillaan todella ohuena meikkipohjana tai ihon parantelijana meikittöminä päivinä. Molemmat voiteet voi kuitenkin myös kerrostaa meikkivoiteen alle.

DSCF5818.jpg

SUOSIKKI VARTALOLLE:

Mádara Beach BB Shimmering Sunscreen SPF15 *

Sävytetyn aurinkovoiteen levittely myös vartalolle tuntuu ihanalta ajatukselta. Kevyesti sävytetty voide tasoittaa ihoa ja saa sen hehkumaan kiiltoefektinsä avulla. Voide ei sisällä erillisiä hehkuhippuja tai värjää ihoa pronssiseksi vaan saa aikaan iholla vain luonnollisen hehkun. Voide levittyy hyvin eikä se jätä ihoa tahmaiseksi. Se ei myöskään tahraa vaatteita, mikä tekee siitä todella hyvän kumppanin vaaleille kesävaatteille. Suojaa, sävyä ja hehkua - mitä muuta kesäsääret tai käsivarret voisivatkaan toivoa!

photos & words Eevis Liedes

*PR Sample