3 IHANINTA KASVOÖLJYÄ

Kolme ihaninta kasvoöljyä kevääseen. Suojaa, hoitavuutta ja hehkua yhdestä pullosta.

DSCF3666.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä

Sisältää alennuskoodin

Kasvoöljy on ihonhoidon perustuotteita, josta on hyötyä jokaiselle ihotyypille. Öljy ravitsee ja hoitaa ihoa. Lisäksi se tarjoaa iholle suojan ja sitoo kosteuden iholle. Tavallisesti öljyn paikka on hoitotuotteista viimeisenä, jolloin järjestys menisi näin: hoito- tai kasvovesi, seerumi, kosteusvoide ja kasvoöljy. Hyvä muistisääntö on levittää hoitotuotteita aina kevyemmästä täyteläisempään.

Joskus öljyt ovat kuitenkin koostumukseltaan ohuempia ja markkinoivat itseään öljyseerumeina tai -boostereina. Silloin tuotetta voi käyttää seerumin tapaan. Öljyn annostelussa kannattaa olla maltillisempi ja usein tällaiset tuotteet pakataankin pienempiin pulloihin. Näissä tapauksissa ensin aloitetaan hoito- tai kasvovedestä, sitten levitetään öljyseerumi (tai öljyboosteri) ja viimeisenä kosteusvoide. Öljyseerumi tai -boosteri kannattaa levittää kasvo- tai hoitovedestä vielä kostealle iholle, jolloin se imeytyy ihoon parhaiten.

Kasvoöljyä, öljyseerumia tai öljyboosteria voi myös sekoittaa muutaman tipan vaikkapa kosteusvoiteen joukkoon jos ei halua siitä erillistä vaihetta.

Bybi Strawberry Booster *

100% kylmäpuristettua mansikkaöljyä sisältävä boosteri parantaa tehokkaasti ihon kosteuspitoisuutta. Öljy sitoo muista hoitotuotteista saadun kosteuden iholle, eikä kosteutta haihdu iholta päivän aikana. Mansikkaöljyssä on Omega-3 ja -6 -rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä ihollemme ja kehollemme. Hyvien rasvahappojen ansiosta iho säilyy elastisena ja pehmeänä. Öljyn käytön huomaa ihossa tasaisuutena, kimmoisuutena ja hehkuna.

Boosteri tuoksuu tuoreelta mansikalta ja mielestäni myös puolukalta, minkä pitäisi sinänsä olla mahdotonta koska öljy on pelkkää mansikkaa… Mansikkaöljy saadaan mehutuotannon sivutuotteena, joten ihanan simppelistä ja ekologisesta tuotteesta on kyse.

Öljy antaa kasvoille heti kauniin hehkun, sen koostumus levittyy iholle hyvin eikä öljy jää ihon pinnalle pyörimään. Boosteri sopii siis hyvin myös meikin alle osaksi heleää meikkipohjaa. Boosteri sopii kaikille ihotyypeille, jopa rasvoittuvalle.

DSCF3619.jpg

Pai Rosehip BioRegenerate Oil

Pain öljyseerumi on ihoa uudistava ja korjaava. Se on erinomainen tuote myös ikääntyvälle iholle. Ruusunmarjasta ja sen siemenistä saatavat öljyt sisältävät ihoa uudistavaa ja korjaavaa A-vitamiinia. Luonnollisessa muodossa oleva A-vitamiini ei ärsytä ihoa samalla tavalla kuin osa synteettisistä retinolituotteista, joten tämä öljy soveltuu hyvin myös herkälle iholle.

Pain öljyseerumi on ihanteellinen iholle, jolla on taipumus pigmenttilaikkuihin. Öljy tasoittaa ihon sävyä ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta tehokkaasti. Rosehip Oil sisältää runsaan annoksen betakaroteenia, jonka huomaa muun muassa siitä, että kun öljyä levittää kasvoille, saa heti kasvoilleen hetkellisen päivetyksen. Kirkkaan oranssin sävyinen öljyseerumi päivettää ihon heti hehkuvaksi. Betakaroteeni on antioksidantti, joka ehkäisee ihon kuivumista, helpottaa usein aknea ja ehkäisee muitakin tulehduksia iholla.

Öljy on parhaimmillaan yökäytössä sisältämänsä A-vitamiinin vuoksi, mutta mikään ei estä käyttämästä sitä myös päivällä. Levitä öljy kasvo- tai hoitovedestä kosteille kasvoille muutaman kerran viikossa tai tehokuurina joka päivä.

Kuvissa on öljyn pienempi, matkoille sopiva koko.

DSCF3653.jpg

Leegeehaam Grow Vita Propolis Ampoule

Korealaisen Leegeehaamin kasvoöljysta pidän eniten sen iholle aiheuttaman glown ansiosta. Öljy soveltuu erinomaisesti päiväkäyttöön ja meikin alle. Iho on hehkuva ja kaunis sen ansiosta. Öljyn voi levittää kasvoilleen seerumin paikalla tai sitä voi annostella tipan tai kaksi voiteensa tai meikkivoiteensa joukkoon. Kuulin myös että moni käyttää öljyä hiustensa latvoihin, mutta siihen tarkoitukseen pienessä pullossa on mielestäni ehkä vähän liian vähän tuotetta…

Leegeehaamin tuotteet on luokiteltu farmaseuttis-kosmeettisiksi, sillä sarjan perustajina on kolme ihotautilääkäriä. Tuotteet ja ainesosat on kliinisesti tarkkaan tutkittuja ja valittuja. Sarjan tuotteet soveltuvat hyvin kaikille ihotyypeille, myös sille kaikista herkimmälle ja helpoimmin reagoivalle.

Öljyseerumin sisältämä pantenoli parantaa ihon ulkonäköä ja tekstuuria. Ruusuvesi kosteuttaa ihoa ja tekee siitä heleän ja täyteläisen. Niasiiniamidi eli B-3 -vitamiini on erinomainen raaka-aine ihon hoidossa, sillä sillä on paljon hyviä ominaisuuksia. Se tasoittaa juonteita, häivyttää laajentuneita ihohuokosia ja kirkastaa ihoa.

Koodilla EEVIS25 saat -25% alennuksen BYBI BEAUTYN valikoimasta osoitteesta bybi.com. Alennuskoodi on voimassa 31.8.2019 asti. Alennus ei koske tuotepakkauksia.

DSCF3642.jpg

photos & words Eevis Liedes

*PR Sample