TESTISSÄ: PATYKAN EDULLISET UUTUUDET

Patyka lanseerasi edullisemman ihonhoitokokonaisuuden luksustuotteidensa rinnalle. Arkiset käyttötuotteet voi napata kylppäriinsä niin kosmetiikan hifistelijä kuin perusasioitakin arvostava kuluttaja.

DSCF2641.jpg

Sisältää alekoodin

Sisältää affiliate-linkkejä

Ranskalainen Patyka on erityisen tunnettu tehokkaista ihonhoidon luksustuotteistaan. Erityisesti anti-age -tuotteisiin keskittynyt sarja on taannut purkeissaan huippulaatua kuluttajalleen, mutta hintojen puolesta tuotteet ovat voineet osalle tuntua investoinnilta. Oma suosikkini Patykalta on Intensive Moisturizing Mask, joka on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja kiinteyttävä naamio. Naamio palauttaa iholle oikean kosteustasapainon ja tekee ihosta kirkkaan sekä pehmeän. Käytän naamiota aina yön yli, vaikka naamion voisi levittää kasvoille myös vain muutamaksi minuutiksi.

Nyt luonnonkosmetiikan huippubrändillä on iloisia uutisia kaikille kuluttajille. Patykan uusissa edullisemmissa ihonhoitolinjoissa tarkka laatu on edelleen kohdallaan, mutta tuotteet ovat lähestyttävämpiä. Uudet Clean-, Hydrate- ja Pure-linjat sisältävät arjen luottotuotteita todella hyvässä hinta-laatusuhteessa. Tehoaineista ei tingitä, mutta jos vaikkapa omien luksusseerumiensa rinnalle kaipaa edullisen, mutta tehokkaan putsarin, kannattaa katse suunnata Patykan uutuuksiin. Tuotteet soveltuvat hyvin myös nuoremmalle kuluttajalle. Jos Patykan tuotteet ovat tuntuneet liian hoitavilta itselle tai perustuotteita haluaa ostaa vaikka lapselleen, on näistä uutuuksista mahdollisuus täyttää puuttuva aukko.

DSCF2647.jpg

Omia suosikkejani uudesta ihonhoitosarjasta ovat ylitse muiden öljypuhdistus, hoitovesi, kosteusseerumi ja -voide sekä syväpuhdistava naamio. Kuulostaa melkeimpä koko sarjalta, mutta tuotteita löytyy näiden lisäksi myös rasvaisemman ja epäpuhtaan ihon hoitoon.

Melting Cleansing Oil*

Hellävarainen ja rauhoittava puhdistusöljy, joka poistaa meikin ärsyttämättä ihoa. Hieron puhdistusöljyn kuiville kasvoille ja huuhtelen pois lämpimällä vedellä. Ihoa ei kiristä puhdistuksen jälkeen, mutta ihohuokoset eivät myöskään mene tukkoon öljyn päivittäisestä käytöstä. Puhdistavia ja hoitavia öljyjä on saatu auringonkukasta, aprikoosista ja jojobasta. Mieto tuoksu tekee putsaamisesta miellyttävää.

Soothing Milky Toner*

Ihanan paksu hoitovesi, joka saa ihon hehkumaan hyvää kosteustasapainoa. Täyteläinen hoitovesi levitetään puhtaille kasvoille aamuin illoin kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa. Hoitoveden sisältämät aloe vera ja malvankukkauute rauhoittavat ja lievittävät ihoärsytystä, joten hoitovesi on erinomainen tuote juuri tähän aikaan vuodesta kun sää vaihtelee. Annostelen hoitoveden ensin kämmenelle ja taputtelen käsien kautta sitten kasvoille. Hoitovesi sopii hyvin kaikille ihotyypeille.

DSCF2670.jpg

Serum Hydra-Booster*

Erinomaisesti jopa ensimmäiseksi seerumiksi soveltuva Hydra-Booster keskittyy ihon tehokkaaseen kosteuttamiseen. Seerumissa ei siis ole ikärajaa; se ei ole liian hoitava nuorelle iholle, mutta ikääntyneemmällekin iholle siitä on paljonkin hyötyä. Mineraalirikas vesi, hyaluronihappo ja valkohytykkä-sienen uute parantavat kaikki ihon kosteuspitoisuutta. Ainesosat auttavat ihoa myös sitomaan kosteuden itseensä, joten seerumin kosteuttava vaikutus säilyy iholla pitkään. Seerumi sopii hyvin kaikille ihotyypeille.

Intensive Hydra-Soothing Moisturizer & Hydra-Soothing Moisturizer*

Intensive Hydra-Soothing voide on täyteläisempi kuin Hydra-Soothing voide, joten oman suosikkinsa löytää näistä kahdesta varmasti. Omalle kuivalle iholleni Intensive -versio on tällä hetkellä tuntunut hyvältä vaihtoehdolta, mutta ehkä myöhemmin keväällä perusversio riittää hyvin. Intensive versiossa on mukana mangovoita, joka ravitsee ihoa tehokkaasti. Molempien voiteiden kosteuttavina ainesosina ovat mineraalirikas vesi ja Bisabolol -niminen ainesosa, joka rauhoittaa ihoa. Molemmat voiteet sopivat hyvin myös herkälle iholle.

Detox Charcoal Mask*

Syväpuhdistava naamio tuoksuu raikkaalta ja puhdistaa ihon perusteellisesti. Ei kuitenkaan niin perusteellisesti, että kuivalta iholta katoaisi kaikki sitä suojaava rasva. Kuivaakaan ihoa ei kiristä naamion jäljiltä liikaa. Naamion avulla ihohuokoset pysyvät puhtaampana ja tukkeutuneet huokoset avautuvat helpommin. Rasvoittuvan ihon talintuotanto tasapainottuu naamion avulla. Naamion sisältämä hiili imee itseensä ylimääräisen talin ja vihreä savi sekä sinkki uudistavat ja korjaavat ihoa.

Koodilla JOLIE20 saat -20% alennuksen 15.4.2019 saakka Jolien valikoimasta.

Alennus on voimassa Jolie webshopissa ja molemmissa myymälöissä; Kämp Gardenissa ja Uudenmaankadulla. Alennus ei koske Kjaer Weis, Kypris, Less is More, Josh Rosebrook, Henua Organics, May Lindström Skin tuotemerkkejä eikä lahjakortteja tai Jolie boxeja.

words & photos Eevis Liedes
*PR Sample