ARKIMEIKIN KOLME LUOTTOTUOTETTA

Meikkivoide, ripsiväri ja huulipuna - niistä on meikkipussin peruspilarit tehty.

EevisLiedes-290319-3.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä

Jokaisen meikkipussista, jopa siitä kaikista minimalistisimmastakin, löytyy yleensä nämä kolme vakiotuotetta. Meikkivoide, ripsiväri ja huulipuna loihtivat fiilistä jokaiseen arkiaamuun. Esittelyssä tämän kevään kolme uutta suosikkiani.

EevisLiedes-290319-9.jpg

Laura Mercierin Flawless Lumiere Radiance Perfecting Foundation* on monelle ihotyypille sopiva meikkivoide. Keskipeittävä voide taikoo kasvoilta kirjavuuden, punoituksen tai muut epäkohdat piiloon. Itse olen keveiden meikkivoiteiden ja sävyttävien kosteusvoiteiden ystävä, mutta tämä on tuntunut näin talven jälkeen ihanalta vaihtoehdolta, sillä se tekee ihosta hieman täydellisemmän. Meikkivoide jättää kasvoille luonnollisen samettisen lopputuloksen, ei liian kiiltävän, mutta ei myöskään täysin mattaisen. Iho taittaa valoa kauniisti ja näyttää raikkaalta. Meikkivoiteessa on ihoa kosteuttavia ainesosia, joten meikkipohja säilyy freesinä myös kuivalla iholla. Ainoa miinus tuotteelle on aurinkosuojattomuus, joten muistathan lisätä sen esimerkiksi kosteusvoiteena tuotteen alle.

EevisLiedes-290319-10.jpg

Olen aina käyttänyt vedenkestäviä ripsivärejä sen vuoksi, että ripseni tipahtavat taivutuksen jälkeen samantien suoriksi jos olen levittänyt niille tavallista ripsiväriä. Siksi olin skeptinen kun kuulin hehkutusta Ere Perezin Natural Almond ripsiväristä*, mutta epäilyni olivat täysin turhia! Tästä luonnonkosmetiikan ripsiväristä on tullut tämän kevään suosikkini. Pidän ripsivärin harjasta, joka levittää värin ripsiin niitä tuuhentaen, mutta silti erotellen. Ripsarin värimassa on mustaakin mustempi ja pysyvyys on aivan omaa luokkaansa. Olen muun muassa juossut tämä ripsari ripsissäni lenkin räntäsateessa, ilman että mitään valui tai rapisi poskille! Ripset pysyvät hyvin taivutettuina ja näyttävät sopivan luonnollisilta. Ripsari sopii hyvin myös herkille silmille, ainakaan omissani se ei ole aiheuttanut lainkaan ärsytystä.

EevisLiedes-290319-13.jpg

Kjaer Weis huulipuna sävyssä Amour Rouge* on tämän kevään lempipunani. Sävyssä on tarpeeksi oranssia, jotta näyttävä punainen tuntuu raikkaalta kevätauringon parina. Kjaer Weisin mattahuulipunat ovat superlaadukkaita. Sävy pysyy huulilla todella hyvin! Vahamainen kuivahko koostumus pysyy kapeillakin huulilla eikä sävyn karkailua juonteisiin tarvitse pelätä. Punan erinomaiset luonnolliset raaka-aineet sen sijaan takaavat hoidetut ja hyvin kosteutetut huulet. Superkosteuttavina ainesosina on muun muassa karitevoita sekä jojoba- ja ruusunmarjaöljyjä. Kuten muihinkin Kjaer Weisin tuotteisiin, myös tähän punahylsyyn on mahdollista ostaa täyttöpakkaus kun suosikkisävy pääsee loppumaan.

EevisLiedes-290319-7.jpg

photos Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

words Eevis Liedes

*PR Sample