SEERUMIOPAS: PARHAAT SEERUMIT ERI IHOTYYPEILLE

SEERUMIOPAS: PARHAAT SEERUMIT ERI IHOTYYPEILLE

Seerumi on ihonhoidon täsmäase, jolla saa aikaan ihon kunnossa selkeitä muutoksia. Tästä oppaasta löytyy varmasti jokaiselle ihotyypille oma suosikkinsa.

Kaupallinen yhteistyö Skincity.fi

Seerumi on tärkeä osa ihonhoitorutiinia, sillä se on ihonhoitotuotteista yleensä se kaikista tehokkain. Seerumi on ladattu täyteen ihoa hoitavia aktiiviaineita ja sillä onkin tarkoitus hoitaa ihonhoidossa yleensä jotakin tiettyä ominaisuutta tai haastetta. Seerumin ohut koostumus mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen nopeasti ja syvälle ihossa, siksi sen käytön huomaa ihon kunnossa yleensä nopeasti.

Seerumi valitaan oman ihotyypin mukaan kuten kosteusvoidekin, mutta itselle sopivaa seerumia kannattaa pohtia myös sen mukaan mitä iholleen toivoisi lisää. Kiinteyttä? Kirkkautta? Tasaisempaa ihonsävyä? Seerumi kannattaa valita ihon sen hetkisen tilan mukaan. Seerumi on myös tehokas täsmäase iholla oleviin haasteisiin tai ongelmiin. Esimerkiksi pigmenttilaikkuihin, epäpuhtauksiin ja aknearpiin, punoitukseen ja pintakuivuuteen seerumista on usein nopeasti apua.

Seerumi on erinomainen keino tehostaa omaa ihonhoitoaan, sillä seerumia voi vaihdella muuttamatta muita hyväksi todettuja ihonhoitotuotteitaan. Seerumia kannattaa vaihtaa ihon muuttuvien tarpeiden mukaan, mutta myös vuodenajan mukaan. Talvella iho tarvitsee eri aktiiviainesosia kuin kesällä. Myös ikä vaikuttaa seerumin valintaan.

Seerumin paikka on ihonhoidossa aina kasvoveden tai hoitoveden jälkeen, ennen kosteusvoidetta. Seerumia voi käyttää aamuin illoin. Voit valita käyttöösi eri tuotteen päivä- ja yökäyttöön tai käyttää samaa tuotetta aamuin illoin.

DSCF7821-2.jpg

HINTAKATEGORIA: alle 40€

KENELLE? Pieneen budjettiin, nuoremmalle iholle tai iholle, joka kaipaa kosteutta ja tasoitusta.

Samealle iholle välitöntä hehkua: Dr. Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule

Dr.Ceuracle on monelle tuttu vanhalla nimellään Leegeehaam. Ampullista löytyy artikkeli Cream Filesin arkistoista täältä. Tällä korealaisella öljyseerumilla taiot iholle samantien upean hehkun. Seerumi sisältää ihoa korjaavaa propolisuutetta, pigmenttimuutoksia vaalentavaa merilevää sekä ihon sävyä tasoittavaa niasiiniamidia. Ohut koostumus soveltuu kaikille ihotyypeille, jopa epäpuhtauksiin taipuvaiselle rasvoittuvalle iholle.

Epätasaiselle sekaiholle kosteutta ja vitamiineja: Skincity Skincare First Concentrate

Skincityn oma ihonhoitosarja tehtiin vastaamaan Skincityn asiakkaiden tarpeita. Hinta-laatusuhteeltaan hyvä ihonhoitosarja palvelee laajaa asiakaskuntaa. Sarjan tuotteet on tehty Ruotissa, joten on ihanaa kun voi puhua taas lähikosmetiikasta. Seerumin ohut ja kevyt koostumus imeytyy iholle nopeasti eikä jätä tahmeaa tunnetta, siksi se on ihanteellinen myös sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Seerumi sisältää 10% niasiiniamidia, joka tasoittaa epätasaista ihoa ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Se sisältää myös hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti tuntumatta iholla lainkaan raskaalta.

HINTAKATEGORIA: alle 60€

KENELLE? Iholle, joka kaipaa tehokasta täsmäapua pigmenttimuutoksiin tai syventyneisiin juonteisiin.

Kirkkauden sekä heleyden saavuttamiseen ja punaisuuden vähentämiseen: Paula’s Choice C15 Super Booster

C-vitamiini on ihon heleyttäjien numero ykkönen. C-vitamiinilla on kyky tehokkaasti kirkastaa ja heleyttää sameaa ihoa. Sen on myös todettu auttavan pigmenttimuutosten vaalentamisessa sekä ehkäisyssä ja sitä kautta ihon sävyn tasoittamisessa. C-vitamiini osallistuu myös kollageenisynteesiin, joten se on tärkeä ainesosa ihon säilymiseen kiinteänä ja pehmeänä. C-vitamiini myös ehkäisee ihon tulehdusta ja hillitsee punoitusta, joten se on meistä monelle erinomainen hoitotuote talveksi. C15 Super Boosterin tehon huomaa ihollaan jo muutaman käyttökerran jälkeen. Iho on huomattavasti kirkkaampi, tasaisemman sävyinen, kiinteämpi ja kosteutetumpi.

Aikuisen ihon uudistamiseen ja juonteiden vähentämiseen: Medik8 Retinol 3TR+ Intense

Retinolilla eli A-vitamiinilla on ihoa tehokkaasti ja voimakkaasti uudistava vaikutus. C-vitamiinin lisäksi jopa lääketieteessä on tunnustettu A-vitamiinin sisältävän paljon iholle hyviä ominaisuuksia. Retinoli madaltaa juonteita uudistaessaan ihoa ja irroittaessaan kuollutta pintasolukkoa. Retinoli myös supistaa laajentuneita ihohuokosia ja parantaa ihon rakennetta. Myös retinoli osallistuu kollageenisynteesiin iholla ja siksi myös se on erityisen tärkeä ainesosa kun halutaan säilyttää iho kiinteänä. Retinolin käyttö kannattaa aloittaa varovasti ihoa tehokkaalle ainesosalle totutellen. Noudata siis aina ohjeita retinolipullon kyljessä. Retinoli ei sovi nuorelle iholle ja herkkä iho voi reagoida siihen voimakkaasti, siksi ihon totuttelu on tärkeää.

DSCF7838-2.jpg

HINTAKATEGORIA: alle 70€

KENELLE? Kuivalle, pintakuivalle ja kosteusköyhälle iholle, mutta myös ihan jokaiselle ihotyypille, sillä riittävästä kosteutuksesta hyötyy jokaisen iho.

Herkälle iholle kosteutta ja vahvistavaa suojaa: Neal’s Yard Remedies Sensitive Restore + Smooth Serum

Neal’s Yard Remediesin uusi Sensitive -linja on luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle, sillä se ei sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä tai ylimääräisiä hajusteita. Herkän ihon linjan tähtituote on hyaluronihappoa muutamassa eri muodossa sisältävä seerumi joka taikoo kuivuuden iholta todella tehokkaasti. Seerumi sisältää myös ihoa suojaavia maitohappobakteereita sekä ihoa vahvistavaa ja rauhoittavaa kauraa. Geelimäinen koostumus levittyy iholle nopeasti ja jättää ihon pinnan pehmeäksi. Iho suorastaan hotkii tämän tehokosteuttavan seerumin itseensä, mutta näyttää levityksen jälkeen heti täyteläisemmältä ja sileämmältä.

Kuivalle, pintakuivalle ja kosteusköyhälle iholle: Codage Serum No1 Intense Moisturizing Face Serum

Toinen superkosteuttava seerumi on Codagen tehotiiviste, joka sekin sisältää hyaluronihappoa muutamassa eri muodossa. Seerumi sisältää myös paljon antioksidantteja, jotka suojaavat sekä vahvistavat herkkää ja talvesta kiristelevää ihoa. Merileväuute auttaa sitomaan kosteuden ihoon ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Seerumin sisältämät peptidit myös parantavat ihon sävyä ja vähentävät punoitusta. Seerumin jäljiltä iho on tasainen, kirkas ja pehmeä.

DSCF7852-2.jpg

HINTAKATEGORIA: alle 100€

KENELLE? Epäpuhtaalle aikuiselle iholle ja elastisuuden kadottaneelle iholle.

Aikuisen ihon epäpuhtauksien hoitoon: Skinceuticals Blemish + Age Defense

Epäpuhtaudet eivät todellakaan ole vain nuoren ihon ongelma sillä iholla voi ilmetä epäpuhtauksia minkä ikäisenä tahansa. Hormoneilla on epäpuhtauksien kanssa monesti syy-seuraussuhde ja ne voivat käynnistää iholla epäpuhtauksien ryöpyn missä iässä tahansa. Apua aikuisiän aknen hoitoon kaivataankin koko ajan yhä enemmän. Skinceuticalsin kuoriva seerumi hillitsee ihon talintuotantoa ja sitä kautta ihon rasvoittumista ja tukkeutumista. Seerumin sisältämät erilaiset hapot irrottavat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, joka haittaa ihon normaaleja toimintoja. Seerumin sisältämä salisyylihappo puhdistaa epäpuhtaita ihohuokosia myös sisältäpäin, jolloin jo muodostuneet näpyt ja mustapäät paranevat huomattavasti nopeammin.

Kiinteyttämään ja häivyttämään juonteita: NeoStrata Tri-Therapy Lifting Serum

Ihomme menettää kiinteyttä ja elastisuutta iän myötä, joten kiinteyttävä ja kohottava seerumi on erinomainen tehohoito ikääntyneelle iholle. NeoStratan seerumi silottaa ihon pintaa ja häivyttää juonteita. Se on myös hyvä apu pintakuivan ihon hoidossa - ihon pinta pehmenee ja silottuu seerumin ansiosta, jolloin myös muut ihonhoitotuotteet imeytyvät iholle paremmin. Seerumi sisältää PHA-happoa, joka edistää ihosolujen uudistumista sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Seerumin sisältämä hyaluronihappo täyteläistää veltostunutta ihoa heti, mutta myös pitkäaikaisesti ihon kosteuspitoisuutta parantaen.

DSCF7863-2.jpg

HINTAKATEGORIA: alle 160€

KENELLE? Ikääntymisen merkkien ehkäisyyn ja ihon kirkastamiseen.

Hemmottelevaa, mutta tehokasta luksusta iholle: Tata Harper Rejuvenating Serum

Tata Harperin useasti palkittu Rejuvenating Serum kiinteyttää tehokkaasti ihoa ja häivyttää juonteita. Seerumi soveltuu parhaiten iholle, jossa on jo ikääntymisen merkkejä. Toki seerumin ennakoivasta käytöstäkin on hyötyä, mutta nuori iho ei tätä tehoseerumia tarvitse. Seerumi kosteuttaa ihoa supertehokkaasti ja kirkastaa ihon sävyä selkeästi. Ihon kunnossa huomaa eron jo muutaman käyttökerran jälkeen. Seerumi sisältää runsaan määrän erilaisia antioksidanttisia ainesosia, jotka suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta ja sitä kautta ennenaikaiselta vanhenemiselta. Jos tähän seerumiin vaan raaskii panostaa, tulokset ovat ehdottomasti vaivan arvoiset.

KAIKKI NORMAALIHINTAISET KASVOSEERUMIT OVAT 13.-15.12.2019 -25% ALENNUKSESSA OSOITTEESSA SKINCITY.FI.


words and photos Eevis Liedes

All products in this article are PR Samples


Related posts


KYLPPÄRINKAAPISSA NYT: KASVOÖLJY

KYLPPÄRINKAAPISSA NYT: KASVOÖLJY

WOMAN MADE: PAULA BEGOUN & PAULA'S CHOICE

WOMAN MADE: PAULA BEGOUN & PAULA'S CHOICE