AAMUN KIRKASTAVAT PIKANAAMIOT

AAMUN KIRKASTAVAT PIKANAAMIOT

Esittelyssä kaksi lempikasvonaamiota aamuihin, joihin kaipaa lisäkirkastusta nopeasti.

Sisältää affiliate linkkejä

Molemmat aamuiset kasvonaamiosuosikkini liittyvät C-vitamiiniin. Välillä on aamuja kun peilistä katsovat väsyneet kasvot ja ihoon haluaa pikaisesti heleyttä ja hehkua. Molempien suosikkieni vaikutusaika on minuutista noin kolmeen, joten naamiot ovat täydellisiä myös kiireisiin arkiaamuihin.

C-vitamiini on ihonhoidon tehoaineiden kärjessä ja viime aikoina se on ollut erityisen trendikäs ainesosa. Sitä on näkynyt paljon erilaisissa ihonhoitotuotteissa; naamioissa, seerumeissa ja voiteissa erityisesti. Suosio ei ole tullut suotta - C-vitamiini nimittäin kirkastaa ihon sävyä yleensä melko nopeasti. Naamioiden tapauksessa kirkkauden huomaa heti ja seerumeissa jo muutaman käyttökerran jälkeen. C-vitamiinin on todettu myös ehkäisevän pigmenttimuutoksia ihossa ja joissain tapauksissa myös vaalentavan jo muodostuneita pigmenttimuutoksia. Kirkastamisen lisäksi se myös tasoittaa ihon sävyeroja.

C-vitamiini edistää ihossa kollageenisynteesiä, joten se auttaa ihoa säilymään kiinteänä. C-vitamiinin käytöstä kiittelee itseään varmasti siis vielä vanhemmallakin iällä. Monella ikääntymistä ehkäisevällä ainesosalla on niin sanotusti alaikäraja, mutta C-vitamiinin käytölle tällaista rajaa ei ole, joten sen käytön voi aloittaa jo melko nuorena.

C-vitamiini sopii yleensä kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. C-vitamiinilla on todettu olevan myös ihon tulehdusta tai punoitusta lievittäviä ominaisuuksia, siksi se sopii myös vaikka akneiholle tai punoituksen kuten rosacean tai couperosan hoitoon.

Lue lisää C-vitamiinista ihonhoidossa.

DSCF7314.jpg

Lixirskin Vitamin C Paste

Rakastuin tähän naamioon ensilevityksellä. Täyteläinen naamio tuntuu ihanalta iholla aamuisin kun on uninen ja haluaa herätä mahdollisimman pehmeästi. Levitä naamiota reilu herneen kokoinen annos kuiville kasvoille, kostuta sitten kädet vedellä ja hiero naamiota kasvoilla pyörittelevin liikkein. C-vitamiini aktivoituu tässä naamiossa vasta veden kanssa. Anna naamion sitten vaikuttaa kasvoilla muutaman minuutin. Naamion maksimivaikutusaika on 15 minuuttia, joten hitaina aamuina voit toki antaa naamion vaikuttaa pidempään. Naamio huuhdellaan pois vedellä, parhaiten loputkin naamion rippeet saa poistettua kasvoilta kostealla musliiniliinalla.

Naamion jäljiltä iho tuntuu todella pehmeältä ja kosteutetulta. Kuivaa ihoa ei kiristä ja iho on samettisen pehmeä. Sävy on tasaisempi ja heleämpi. Naamio tasoittaa ihon talintuotantoa, joten se sopii hyvin myös rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle. C-vitamiinin muoto tässä naamiossa on L-askorbiinihappo 10 prosentin vahvuisena. Mieto ja miellyttävä tuoksu tulee pääasiassa mandariiniöljystä ja jasmiiniuutteesta. Naamiota voi käyttää joka aamu, mutta paremmin se toimii mielestäni tehohoitona pari kertaa viikossa tai tylsän aamun tullen.

REN Flash Rinse 1 Minute Facial

RENin yhden minuutin tehonaamio nousi myös suosikikseni todella nopeasti ensikokeilun jälkeen. Naamion kirkastava vaikutus näkyy iholla heti ja koko ilme virkistyy ihon kirkastumisen yhteydessä. Rehellisesti yhtä kirkasta lopputulosta en monella naamiolla ole saanut näin nopeasti aikaan. Myös RENin naamiossa C-vitamiini aktivoituu veden kanssa, joten levitä naamio ensin kuiville kasvoille, kastele kädet vedellä ja hiero naamiota veden kanssa hetki kasvoilla. Anna vaikuttaa minuutin ajan ennen kuin huuhtelet naamion pois. Voit käyttää naamiota muutaman kerran viikossa, mutta älä kuitenkaan joka aamu.

Myös tämän naamion INCI-lista on lyhyt ja ytimekäs (kuten Lixirskinin naamionkin). Myös tässä naamiossa C-vitamiini on askorbiinihapon muodossa, mutta sen lisäksi myös magnesium askorbyyli fosfaatin muodossa. C-vitamiinia on naamiossa siis runsas määrä, siksi kirkastavan vaikutuksen iholla huomaa heti. Tämän naamion jälkeen kuivahko iho tarvitsee melko nopeasti kosteutta, mutta naamio soveltuu kuitenkin kaikille ihotyypeille.

DSCF7321.jpg

photos and words Eevis Liedes


Related posts


WOMAN MADE: PAULA BEGOUN & PAULA'S CHOICE

WOMAN MADE: PAULA BEGOUN & PAULA'S CHOICE

UNOHDETTU PÄÄNAHKA

UNOHDETTU PÄÄNAHKA