KOLME RAKASTAMAANI VOIDETUUBIA

Tänä talvena käsilaukustani toiseen on siirtynyt kolme tuubia. Ilman näitä kolmea voidetta ihoni olisi ehkä jo irronnut kuivuudesta.

DSCF9994.jpg

Sisältää alennuskoodin

Paras käsivoide: Grown Alchemist Vanilla & Orange Peel Hand Cream

Grown Alchemistin käsivoide on ohutta, mutta tehokasta. Kevyt voide imeytyy hyvin iholle, joten minkä tahansa laitteen operoiminen heti levityksen jälkeen on mahdollista. Kevyestä koostumuksesta huolimatta käsien iho säilyy hyvin kosteutettuna ja pehmeänä. Ihoa ei kiristä eivätkä kynsinauhat lohkeile. Yökäytössäni on aina paksumpi voide, jonka jälkeen mihinkään ei enää voi koskea, mutta tämä tuubi on sujahtanut jokaiseen, pieneenkin käsilaukkuuni. Vaniljalta ja appelsiininkuorelta tuoksuva voide on ihanan piristävä. Tuoksut saadaan luonnollisista eteerisistä öljyistä ja australialainen brändi on riisunut tuotteensa muutenkin kaikesta turhasta ja keinotekoisesta.

Paras monitoimivoide: Bybi Beautyn Babe Balm

Ehdottomasti yksi parhaita monitoimivoiteita, joita olen kokeillut. Lisäksi plussaa tuubimuotoisesta pakkauksesta. Monet monitoimivoiteet pakataan kauniisiin lasisiin purkkeihin, joista tulee epäkäytännöllisiä heti kylpyhuoneen ulkopuolella. Puristan tuubista voidetta mihin tahansa kuivaan ihon osaan; kynsinauhoille, kyynärpäihin ja nenänpieliin. Lisäksi olen kokeillut voidetta meikin alla erityisesti poskipäillä. Paksu voide tuo iholle ihanan kiillon ja näyttää luonnolliselta korostusvoiteelta. Koentsyymi Q10 ja skvalaani ovat voiteen pääkosteuttajat. Ne tunkeutuvat ihoon nopeasti kosteuttaen, joten mikä tahansa kuiva ihoalue saa helpotuksen voiteesta hetkessä. Täysin luonnollisia ainesosia sisältävää voidetta hieroo huoletta mihin tahansa osaan kroppaa ja pakkaus on biohajoavaa muovia. Total Babe Balm sanoisin.

Paras huulirasva: P’ure Papayacare Ointment

Todella tehokas ja miellyttävä huulivoide, joka helpottaa kuivuneita ja rohtuneita huulia. Voide on ihanan kevyt ja levittyy helposti. Siitä ei jää huuliin rasvaista eikä edes kovin kiiltävää pintaa vaan voide on sopivan samettinen. Sheavoita, jojobaöljyä ja fermentoitua papaijaa sisältävä voide on koostumukseltaan sopivan vahamaista. Se ei liukene huulilta nopeasti levityksen jälkeen vaan jää paikoilleen suojaamaan ja kosteuttamaan huulia. Tuoksu on miellyttävän mieto. Tätäkin voidetta voisi käyttää mihin tahansa ihon kuivuneeseen kohtaan, mutta itse olen pitänyt siitä eniten huulissani.

Koodilla EEVIS25 saat -25% alennuksen BYBI BEAUTYN valikoimasta osoitteesta bybi.com. Alennuskoodi on voimassa 31.8.2019 asti. Alennus ei koske tuotepakkauksia.

words & photos Eevis Liedes