VINKIT IHONHOITOON KEVÄTTALVELLA

VINKIT IHONHOITOON KEVÄTTALVELLA

House Of Organicilla vietetään Luonnonkosmetiikkapäiviä 22.-26.2.2023. Tarjouksessa on huima määrä luonnonkosmetiikkaa.

Kaupallinen yhteistyö House Of Organic

Vaikka helmikuu vielä yllättikin uudella lumella ja kovilla pakkasilla, edessämme on kuitenkin pian talven taittuminen kevääseen. Talven muuttuessa kevääksi ihon tarpeet muuttuvat auringonvalon lisääntyessä ja sään lämmetessä. Nyt on hyvä aika päivittää kylppärin kaapin sisältöä vastaamaan ihon tarpeisiin kevään edetessä. Kokosin House Of Organicin valikoimasta tuotteita, joilla vahvistat ihoa lisääntyvässä auringossa, ennaltaehkäiset aurinkovaurioita ja suojaat ihoa vielä yllättävän kylmältä viimalta.

House Of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviä vietetään jälleen! Keskiviikosta sunnuntaihin 22.-26.2.2023 alennuksessa on upeita luonnonkosmetiikan tuotteita. Alennukset ovat päiväkohtaisia, joten muista tarkistaa jokaisen päivän tarjoukset erikseen. Kaikki tarjoukset löydät House Of Organicin sivuilta. Voit myös selata tarjouskuvastoa täältä.

Mikäli haluat tilata useampana päivänä, käytä ensimmäisen tilauksen jälkeen seuraaviin tilauksiin alennuskoodia YHDISTÄ. Koodilla tilauksesi kootaan yhdeksi ja saat ilmaisen toimituksen. YHDISTÄ koodi toimii keskiviikosta eteenpäin ja tilaukset lähtevät matkaan Luonnonkosmetiikkapäivien jälkeen maanantaina 27.2.

TARJOUKSESSA KESKIVIIKKONA 22.2.

Djusie Fruit Glaze 41€, NORM. 49€

Fruit Glaze on ihana kasvoöljy, joka selvästi kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Tuulinen sää ja kuiva ilma, sekä lumen sulaessa lisääntyvä katupöly ovat nekin haasteita iholle keväisin. Hyvä kasvoöljy estää kosteuden haihtumista iholta ja suojaa ihoa kylmässä viimassa.

Fruit Glaze sisältää muun muassa ruusukvittenin siemenöljyä, joka rauhoittaa tulehdusta, vahvistaa ihon suojabarriääriä, tasapainottaa talintuotantoa, siloittaa juonteita, kirkastaa ihoa ja suojaa UV-säteiden aiheuttamilta soluvauroilta. Myös skvalaania sisältävä öljy tekee ihon pinnasta todella pehmeän ja iho tuntuu rauhallisemmalta ja tasapainoisemmalta öljyn ansiosta. Fruit Glaze on todella monipuolinen öljy ja sopii kaikille ihotyypeille hoitamaan monenlaisia ihohaasteita. Se ei tuki ihoa ja sopii erinomaisesti myös herkästi epäpuhtauksia saavalle iholle.

Samettisen pehmeä öljy imeytyy ihoon ihanasti ja sopii erinomaisesti meikin alle. Kevään kirkastuvassa valossa iho voi tuntua hetkittäin hyvinkin samealta, mutta Fruit Glazen tuoma heleys on hehkuvan meikkipohjan perusta!


Lily Lolo Cream Concealer 14€, NORM. 18,90€

Lily Lolon peitevoiderintamalle kuuluu hyvää, nimittäin valikoimassa on nyt hyvä kattaus uusia peitevoiteita. Kevään lisääntyvä valo voi luoda fiiliksen, että tummuus silmien alla selvästi lisääntyy, joten hyvä peitevoide on koko kevään meikkipussin luottotuote numero yksi. Lily Lolon peitevoide loihtii tummat silmänaluset ja ihon epätasaisuudet piiloon tehokkaasti. Levitä voidemainen peitevoide siveltimellä ja kiinnitä tarvittaessa puuterilla. Kevyempään peittämiseen voit taputella voiteen kasvoille myös sormin. Rasia kulkee kätevästi mukana laukussa ja sopii erinomaisesti myös meikin pieneen korjailuun päivän aikana.

Sävyjä on valikoimassa kuusi. Oma valintani on Chiffon.

TARJOUKSESSA TORSTAINA 23.2.

Djusie kuivaharja kasvoille 33€, NORM. 39€

Kevät on uudistumisen aikaa ja erinomainen hetki keskittyä tehostamaan ihon aineenvaihduntaa. Kuivaharjaus on tehokas lisäys ihosi hoitoon tuotteiden rinnalle. Säännöllinen kuivaharjaus tukee lymfakiertoa ja siten vähentää turvotusta kasvoilla, parantaa ihon sävyä ja tekee siitä kirkkaamman. Pehmeä harja tehostaa myös ihon uudistumista mekaanisella harjauksella, jolloin pintakuivuus ja ihon tukkoisuus helpottavat selvästi. Omalla kohdallani säännöllinen kuivaharjaus ja lymfan liikkeelle laittaminen vaalentavat selvästi esimerkiksi tummia silmänalusiani.

Djusien luoman kuivaharjausrutiinin oppii nopeasti ja intuitiivinen rutiini sekä helppokäyttöinen harja sopivat niin lymfasta paljon tietävän kuin vasta-aloittelijankin käyttöön. Harjaus tehdään aina puhtaalle ja kuivalle iholle, jolle ei ole levitetty ihonhoitotuotteita. Tee harjaus aina suihkun jälkeen, sillä jos harjauksen jälkeen menet suihkuun, voit jopa kumota harjauksen vaikutukset.

Katso koko Djusien kuivaharjausrutiini Instagramistani ja tallenna julkaisu, niin voit palata siihen aina halutessasi.

TARJOUKSESSA PERJANTAINA 24.2.

Bioearth Elementa Mandelic Acid 2% + Sea DaffoIL boosteri 10€, NORM. 14,90€

Keväällä valon lisääntyessä myös ihon pigmenttimuutokset kannattaa palauttaa mieleen, etenkin jos muutoksia tulee herkästi. Tämä Bioearthin boosteri on täydellinen ennakoimaan kevätauringosta mahdollisesti tulevia pigmenttimuutoksia kasvoilla. Boosterin sisältämä merinarsissiuute häivyttää pigmenttiläiskiä sekä kirkastaa ihon sävyä.

Boosterin miedosti kuoriva vaikutus näkyy ihon kirkkautena ja raikkautena, myös pintakuivuus ja tukkoisuus helpottaa. Mantelihappo on molekyylikooltaan suurehkoa, joten se vaikuttaa eniten ihon pinnalla ja sopii siksi hyvin myös herkälle iholle. Se ärsyttää ihoa vähemmän, mutta silti tehokkaasti irrottaa kuivaa ihosolukkoa ihon pinnalta. Mantelihappo on öljyliukoinen, eli salisyylihapon tapaan se liuottaa talia ja sopii hyvin epäpuhtaan ihon hoitoon sekä tukkeutuneiden ihohuokosten hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Bioearthin boosteri sekoitetaan jonkin oman tuotteen, esimerkiksi kosteusvoiteen joukkoon tai annostellaan iholle muutamana tippana sellaisenaan. Happoa sisältävää boosteria ei tarvitse käyttää aamuin illoin, kerran päivässä riittää hyvin. Happoja sisältävän boosterin voi lisätä hoitotuotteisiin iltaisin, jolloin ne saavat vaikuttaa iholla rauhassa. Voit myös käyttää boosteria tehotuotteena muutamia kertoja viikossa jos ihosi on herkkä tai ohut.


Bioearth Elementa Resveratrol 3% + Vitis Vinifera Stem Cell boosteri 14€, NORM. 18,90€

Kevään tullen ihonhoitoonsa kannattaa myös valita tuotteita, joissa on paljon antioksidantteja. Antioksidantit suojaavat ja vahvistavat ihosoluja hapettumiselta ja sen aiheuttamilta ihovaurioilta kuten ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja pigmenttimuutoksilta. Boosteri sisältää antioksidanttista fenoliyhdistettä resveratrolia, rypäleen kantasoluja sekä ferulihappoa, joilla on kaikilla ihoa vapailta radikaaleilta suojaavia vaikutuksia sekä ihoa uudistavia ja kirkastavia ominaisuuksia.

Vaihteleviin kevättalven sääolosuhteisiin iholle suojaa, vahvistusta ja kirkautta antava boosteri on erinomainen lisäys päivittäin omaan ihonhoitorutiiniin. Boosterin voi sekoittaa oman kosteusvoiteen joukkoon tai sen voi lisätä kasvoille sellaisenaan. Tätä boosteria voi hyvin käyttää aamuin illoin.

Zuii Flora Luminizing Cream 11€, NORM. 22,90€

Kevättalven kova valo voi saada ihon vaikuttamaan sameammalta ja väsyneemmältä. Tähän vuodenaikaan kiinnostaakin kaikki kirkkautta ja kuulautta lisäävät tuotteet. Zuiin hehkuvoide tuo kasvoille upean kiillon, joka kirkastaa kasvojen koko ilmeen hetkessä. Voiteen voi levittää ihonhoitotuotteiden jälkeen ennen meikkivoidetta koko kasvoille ikäänkuin primerin tapaan. Hehku on intensiivinen, mutta meikkivoide tasoittaa kiillon juuri sopivasti ja lopputuloksena on upean hehkuva iho. Voit myös sekoittaa Zuiin voidetta meikkivoiteen joukkoon jos ensimmäinen tapa tuntuu liian hehkuvalta. Voide levittyy hyvin myös kasvojen korkeimpiin kohtiin korostustuotteen tapaan. Sävyjä on kolme: Galaxy, Saturn ja Lunar. Galaxy on sampanjan hehkuinen voide, Saturn astetta lämpimämpi ja Lunar sopii parhaiten tummalle iholle.

Lily Lolo Lip & Cheek Cream 14€, NORM. 18,90€

Lily Lolo lanseerasi ihanat uudet voidemaiset poskipunat ja minusta tuli heti fani! Poskipuna on nimittäin kevättalveen aivan pakollinen tuote jos minulta kysytään. Poskipuna raikastaa koko meikkipohjan ja kirkastaa kasvojen yleisilmeen. Ilman punaa poskilla, yleisfiilis on herkästi väsyneempi ja meikkipohjastakin jää uupumaan heleys.

Lily Lolon voidemaisesta poskipunasta jää iholle kaunis kuulaus, joka imartelee kaikkia ihotyyppejä. Voidemainen poskipuna sopii kaikille, mutta etenkin kuivalle iholle se on loistava. Sävyjä on neljä: Dahlia, Azalea, Poppy ja Peony. Sävyissä on pigmenttiä, mutta koostumus on tasaisesti levittyvä. Tällä poskipunalla et joudu vaikeuksiin häivytyksen kanssa vaan sävyt sulautuvat ihoon ja antavat luonnollisen läpikuultavan punan poskille. Rasia on helppo ottaa mukaan ja pienen peilin avulla voit lisätä punaa helposti sormin taputellen päivän aikanakin.

Alga Maris Self Tanning Drops Itseruskettavat kasvotipat 19€, NORM. 28,90€

Itseruskettavien tippojen lisääminen kosteusvoiteen tai seerumin joukkoon on kevättalvella hyvä idea kun valo lisääntyy ja iho voi olla vielä himmeän oloinen pitkän talven jäljiltä. Tipat, jotka lisätään omaan ihonhoitorutiiniin takaavat hienovaraisen päivettymisen. Sävy kasvoilla ei koskaan yllätä epämiellyttävällä tavalla, eikä levityksen kanssa tarvitse olla aivan niin tarkka kuin erillisten itseruskettavien voiteiden. Tippojen ansiosta ihonhoitorutiinissa ei tarvitse tehdä kompromisseja tai lisätä uusia tuotteita, sillä kun Alga Mariksen tipat sekoittaa oman seerumin tai kosteusvoiteen joukkoon, tuotteiden hoitotehot säilyvät ja luonnollisen päivetyksen saa kaupan päälle. Iho näyttää lisääntyvässä kevätvalossa kirkkaammalta ja raikkaammalta.

Päivetys ei synny kerralla vaan syvenee tuotetta käytettäessä. Lisää seerumin tai kasvovoiteen joukkoon 2-7 tippaa haluamasi lopputuloksen mukaan. Käytä kuuriluontoisesti muutama päivä putkeen ja pidä halutessasi välillä parin päivän taukoja.

TARJOUKSESSA LAUANTAINA 25.2.

100% Pure Matcha Oat Milk Mask 22€, NORM. 37,90€

Runsaan kosteutuksen ja ihon sävyn kirkastamisen lisäksi keväällä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ihon puhdistamiseen. Lempeä öljyputsari tai maitoputsari ovat edelleen parhaimmat keinot puhdistaa iho päivittäin ilmansaasteista, pölystä, liasta ja meikistä. Iholle voi kuitenkin olla hyötyä erillisestä puhdistavasta tai iholle lempeän detoxin antavasta naamiosta kevätkaudella.

100% Puren omaan koti-spahan sopiva Matcha Oat Milk -naamio puhdistaa ja ravitsee ihoa. Naamio sisältää ihoa rauhoittavaa ja vahvistavaa kauraa, ihoa pehmentävää ja kosteutta ylläpitävää kookosmaitouutetta sekä rauhoittavaa kehäkukkaa. Matcha on tehokas antioksidantti, joka korjaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa. Se uudistaa ihoa ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, joten pintakuivuus ja ihon tukkoisuus helpottavat.

Jauheesta on helppo sekoittaa naamio veden tai voiteen kanssa. Iho on naamion jälkeen tasaisemman sävyinen, heleämpi ja rauhallisempi. Naamion poistamiseen pelkkä vesi voi olla liian vähän, sillä matcha on intensiivisen vihreää. Huuhtelen itse naamion ensin vedellä ja vielä sen jälkeen otan puhdistusaineella loput naamiosta kasvoilta. Puhdistusöljy tai -maito toimii putsaukseen hyvin.

Evolve 360 Eye and lip contour 26€, NORM. 35€

Ohut silmänympärysiho kaipaa ekstrahemmottelua viileässä kevätsäässä ja tehokasta suojaa. Evolven silmänympärysvoide sisältää ihoa suojaavia ja vahvistavia peptidejä. Kofeiini auttaa vilkastuttamaan aineenvaihduntaa silmänympärysiholla ja häivyttää tummia silmänalusia. Antioksidanttirikkaat vihreä tee ja granaattiomena kosteuttavat ja häivyttävät juonteita ohuella silmänympärysiholla. Voidetta kannattaa levittää myös suun ympärille, sillä ohut ja helposti imeytyvä voide tekevät ihmeitä myös suun ympärillä oleviin juonteisiin. Voide imeytyy hyvin, joten se sopii täydellisesti myös meikin alle eikä saa peitevoidetta luistelemaan paikoiltaan. Iho on silmänympärysiholla tasaisempi ja heleämpi voiteen ansiosta.

Kutsuin House Of Organicin Kylppärin Kaapilleni ja näytin oman ihonhoitorutiinini iltaisin. Mukana on myös tämä Evolven silmänympärysvoide. Katso video House Of Organicin Youtubesta.

TARJOUKSESSA SUNNUNTAINA 26.2.

Laponie Brightening Treatment 30€, NORM. 39€

Laponien kirkastava seerumi on täydellinen tehohoito herkälle iholle, joka samalla kaipaa myös tasaisempaa ihon sävyä ja heleyttä. Uudistavaa bakuchiolia sisältävä seerumi kannattaa levittää kasvoille iltaisin ja aamulla iho on selvästi sileämpi ja kirkkaampi. Bakuchiol tasoittaa ihon tekstuuria ja häivyttää juonteita sekä parantaa ihon sävyä. Se on kuitenkin hyvin siedetty ainesosa myös herkällä iholla. Myös pigmenttimuutosten ennaltaehkäisyssä ja jo muodostuneiden häivyttämisessä bakuchiol on ainesosa paikallaan. Seerumi sisältää myös muun muassa arganöljyä ja kasviperäistä glyseriinia, jotka säilyttävät iholla hyvän kosteuspitoisuuden. Herkkää ihoa rauhoittava bisabolol viimeistelee tämän hyvin monipuolisen seerumin.

Kevään vaihtelevassa säässä ja katupölykauden sekä allergiakauden alkaessa iho voi oikutella helposti. Laponien valikoimasta löytyy erinomaisia tuotteita herkälle tai herkästi reagoivalle sekä ärtyneelle iholle, joten koko kotimainen sarja kannattaa pitää mielessä tänä iholle haastavana ajankohtana.

 

RELATED POSTS


IHONHOIDON TRENDIKKÄITÄ RAAKA-AINEITA

IHONHOIDON TRENDIKKÄITÄ RAAKA-AINEITA

PARHAAT VOIDEMAISET POSKIPUNAT

PARHAAT VOIDEMAISET POSKIPUNAT