PARHAAT VOIDEMAISET POSKIPUNAT

PARHAAT VOIDEMAISET POSKIPUNAT

Esittelyssä ammattimeikkaajan suosikit voidemaisista ja nestemäisistä poskipunista.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Käytän itselläni ja työssäni selvästi enemmän voidemaisia poskipunia kuin puuterisia, sillä voidemaisilla poskipunilla iholle jää aina kaunis kuulaus ja terve hehku, joista pidän. Voidemainen tai nestemäinen poskipuna sopii kaikille ihoille ja ihotyypeille, sillä valinnanvaraa tekstuurien suhteen on paljon. Voidemainen poskipuna ei siis enää ole yhtä kuin rasvaisen tuntuinen tai huonommin iholla pysyvä puna - nämä oletukset todistaa vääriksi vähintään tämän artikkelin poskipunajoukko.

Voidemaisen poskipunan käyttö on suhteellisen helppoa. Voit taputella poskipunan iholle sormin tai levittää sen siveltimellä tai sienellä. Avain levitykseen on mahdollisimman paikoillaan tapahtuva taputtelu, ei liian voimakas sormen tai siveltimen edestakaisin sively iholla. Painellen ja taputellen saat värin juuri siihen kohtaan kun haluat ja sävy levittyy tasaisesti. Jos hankaat punan ihoon, alla oleva meikki rullaantuu helposti pois paikoiltaan ja lopputuloksena on epämääräisesti punoittava poskipää. Siveltimistä voidemaiselle poskipunalle sopivimmat ovat pulleat ja pyöreät siveltimet. Siveltimen ei kannata olla kovin suuri, jotta puna ei levity liian isolle alueelle. Nestemäisiin poskipuniin usein toimii hieman paremmin sivellin kuin sormet, sillä levittyvyys on siveltimellä tasaisempaa ja nopeampaa. Sieni levittää niin voidemaiset kuin nestemäisetkin tuotteet iholle muutamalla taputuksella.

Tältä listalta löydät suosikkejani, joista osa on ollut käytössäni jo vuosia ja toiset ovat uudempia tuttavuuksia. Kaikkia mainittuja olen käyttänyt niin omassa meikissäni kuin töissä muita meikatessani.

VOIDEMAISET POSKIPUNAT rasiassa:

KJAER WEIS CREAM BLUSH *

Aloitan listauksen klassikosta, eli Kjaer Weisin voidemaisesta poskipunasta. Tällä punalla ei voi oikein mennä pieleen ja olenkin vuosien aikana ostanut useamman eri sävyn kulloisenkin mieltymyksen mukaan. Blossoming, Reverence, Sun Touched ja Embrace ovat ainakin sävyjä, joita suosittelen tutkimaan “sillä silmällä”. Koostumus on sopivan voidemainen, jotta puna levittyy hyvin, mutta silti poskipuna kuivuu levityksen jälkeen kevyeksi ja samettisen mattaiseksi iholle. Levitys onnistuu helposti sormin taputellen tai siveltimellä, tuote on todella helppokäyttöinen. Plussaa tulee myös siitä, että jos kerran ostaa poskipunan rasiassa, voi uuden ostaa aina täyttöpakkauksessa ja pakkausmateriaalia säästyy.

ALIMA PURE CREAM BLUSH*

Alima Puren voidemaiset poskipunat ovat luonnonkosmetiikkapuolelle uudehko lanseeraus ja hyvin onnistunut sellainen! Näissä napeissa on todella onnistuttu sävyissä, herkullisistä väreistä löytyy kaikille ihonsävyille kauniit vaihtoehdot. Kirkkaan oranssinpunainen Pulse ja syvä marjainen Crush sopivat tummalle ihonsävylle tai jos vaalealle iholle kaipaa kunnolla sävyä. Lempeä persikkainen Wink ja raikas korallin ja vaaleanpunaisen yhdistelmä Blossom herättävät vaaleampaan ihoon hehkun. Punissa on runsaasti pigmenttiä ja pieni määrä antaa upean punan. Poskipunan koostumus on voidemainen ja se on helppo levittää. Kuivuessaan se muuttuu samettisen mattapintaiseksi iholla ja pysyy hyvin kaikilla ihotyypeillä.

TOWER28 BEACHPLEASE LUMINOUS TINTED BALM

Tower28 on amerikkalainen vielä melko pienehkö värikosmetiikkasarja, joka kyllä kasvaa ja valtaa markkinoita kovaa vauhtia. Olen todella tykästynyt sarjan voidemaiseen poskipunaan, bronzeriin ja korostusvoiteeseen. Ensinnäkin läpinäkyvä muovipakkaus erottuu edukseen - se on kaunis, kevyt ja helppokäyttöinen. Voiteen koostumus on ihanan voidemainen ja iholle jää punasta selvä kiilto. Kuulaan ja erityisen kostean raikkaan meikkipohjan ystäville tässä on siis loistopuna. Voide on erinomainen myös kuivalle ja ikääntyneelle iholle, joka kaipaa ekstrakuulautta. Poskipunista olen toistaiseksi testannut vain sävyn MagicHour, joka on lämmin ruskean punainen ja imartelee todella monta eri ihon sävyä.

MANASI 7 ALL OVER COLOUR

Manasin voidemaiset All Over Colour -voiteet ovat todella pigmenttirikkaita ja silti koostumukseltaan ihanan ohuita. Pieni määrä vie pitkälle ja purkki onkin aikalailla ikuinen. Tämän punan tykkään taputella iholle sormin, sillä sen melko kiinteä koostumus sulaa ihon lämmöstä ja sormin taputellen poskipuna on todella vaivaton painella paikoilleen kasvoilla. Poskipunasta jää iholle hento kiilto, mutta ohuen koostumuksen vuoksi se ei tunnu tahmealta tai rasvaiselta. Koostumus tekee tästä ehdottomasti kaikkien ihotyyppien voidemaisen poskipunan. Puna pysyy hyvin eikä muutu laikukkaaksi päivän aikana. Omat suosikkini sävyistä ovat kirpeän viileä pinkki Dianthus ja aivan toisesta päästä löytyvä kasvoja kauniisti lämmittävä ruskeanpunainen Gazania. Sävyvalikoima on kuitenkin todella kattava, joten näistä purkeista löytyy aivan varmasti jokaiselle sopiva sävy. Kaikki poskipunat, jotka lupaavat pysyä myös huulissa eivät sitä tee, mutta Manasin voide sopii hyvin myös huulille.

ZUII ORGANIC FLORA LIP & CHEEK CREME *

Zuiin Lip & Cheek Creme on klassikkojen klassikko ja todella ansaitsee paikkansa näissä poskipuna-arkistoissa! Pigmenttirikkaat voiteet levittyvät helposti kasvoille ja antavat halutessasi kasvoille oikein kunnon punan. Pieni määrä riittää ja purkki on todella riittoisa. Puna levittyy parhaiten sormin, sillä sen kiinteä koostumus hyötyy sormien lämmöstä. Puna pysyy todella hyvin ja kuivuessaan jää iholle samettisen mattaiseksi. Sävyvalikoima on kattava ja itselleen on helppo löytää suosikki. Suosittelen kurkkaamaan ainakin persikkaisen vaaleanpunaisen sekoituksen Helene, kasvoille aurinkoa tuovan ruskean punaisen Phoeben ja herkullisen korallinpunaisen Arielin. Myös Zuiin kohdalla nimi pitää paikkansa, eli tuote sopii hyvin myös huuliin.

ROSE INC LIP & CHEEK COLOR

Rose Incin voidemainen poskipuna on rehellisesti voidemainen, hyvin balmityyppinen ja sulautuu helposti ihoon. Se jättää ihon pintaan kauniin kiillon, mutta jälleen kerran ei tunnu epämukavan rasvaiselta iholla. Poskipuna levittyy todella helposti sormin, siveltimellä ja sienellä. Tämä koostumus on erinomainen kuivalle iholle tai silloin kun haluat kiiltoa meikkipohjaasi. Sävyjä on useita joista valita ja myös Rose Inc saa ison plussan siitä, että kun kerran ostaa poskipunan rasiassaan, voi jatkossa ostaa täyttöpakkauksia. Kurkkaa sävyvalikoimasta esimerkiksi Ophelia, joka on kaunis korallinen vaaleanpunainen ja raikastaa monen ihonsävyä tai syvän punainen Dahlia, joka näyttää upealta tummemmalla ihonsävyllä.

RMS BEAUTY LIP2CHEEK

Kjaer Weisin rinnalla RMS Beautyn voidemainen poskipuna on varmasti monelle tuttu klassikko. Tästä poskipunasta en ole keksinyt kenelle se ei sopisi, nimittäin koostumus on upea - sopivan voidemainen, silti kevyt iholla. Punasta jää pieni kiilto iholle, joten kuulautta etsivälle tässä on erinomainen vaihtoehto. Sävyt ovat todella pigmenttisiä ja käyvät nimensä mukaisesti myös huuliin kevyeksi punaksi. Omiin lemppairihin kuuluu viileä vaaleanpunainen Demure sävy ja rehellisesti oranssinpunainen Smile.

TATA HARPER CREAM BLUSH

Tata Harperin voidemainen poskipuna erottuu selvästi muista yllä esitellyistä voidemaisista poskipunista lopputuloksensa vuoksi. Jokainen sävy jättää iholle nimittäin hennon satiinisen hehkun. Lopputulos ei siis ole voidemaisuudesta johtuva kiilto tai samettisen mattainen vaan hienovaraisesti jopa pehmeä metallinen hehku. Voide taittaa valoa todella kauniisti ja luo kasvoille kauniin hohtavan punan, joka on silti luonnollinen eikä liioittelua kannata pelätä. Sävyvalikoimasta löytyy kauniit vaihtoehdot kaikille ihonsävyille. Oma suosikkini on murrettu vaaleanpunainen sävy Lovely, joka tuo kasvoille yhtä aikaa lämpöä ja raikkautta. Kuivuttuaan voidemainen poskipuna on iholla kuiva, jopa puuterisen oloinen ja pysyy todella hyvin.

geelimäiset / NESTEMÄISET POSKIPUNASUOSIKIT:

CHANEL LES BEIGES WATER-FRESH BLUSH

Chanelin nestemäinen, jopa geelimäisen vetinen poskipuna, joka lanseerattiin viime vuonna, edustaa hyvin uudenlaista poskipunaa. Geelimäisessä voidepohjassa olevat pigmenttikuulat hajoavat iholla levityksestä ja antavat iholle kauniin ja hyvin luonnollisen sävyn. Pidän tästä innovaatiosta todella paljon! Tämä poskipuna sopii sinulle, joka kaipaat todella luonnollista punaa poskille. Parhaimmillaan poskipuna on neutraalissa ja “meikittömässä” lookissa, sillä iho kuultaa punan läpi, tuote ei itsessään nimittäin peitä mitään. Kuivuttuaan poskipuna näyttää ihosta luonnostaan tulevalta punalta, ei erilliseltä poskipunalta, eikä tunnu ihon pinnalla miltään. Se kestää todella hyvin eikä sitä saa pyyhkäistyä ihon pinnalta pois. Levittäessä puna tuntuu iholla vesimäisen ohuelta ja todella raikkaalta. Iho saa punasta myös annoksen kosteutta ja puna luokin raikkaalle meikkipohjalle viimeisen freesin silauksen.

SAIE DEW BLUSH

Saie on amerikkalainen uutuus, jonka senkin voi tilata Cult Beautysta. Tilasin sarjan tuotteita vasta viime vuoden lopulla testiin ja ehdottomasti parhaimmistoon nousee sarjan Dew Blush poskipuna. Nestemäinen poskipuna on todella helppo levittää ja upean pigmenttinen. Punan saa annosteltua pakkauksesta kämmenelle tai miksi ei suoraan kasvojen iholle applikaattorin avulla. Koostumus on hyvin pehmeä ja täyteläinen, mutta yhtäaikaa geelimäinen ja notkea. Väri levittyy helposti ja tasaisesti iholle. Poskipuna on hajusteeton ja sisältää mukavasti ihoa hoitavia ainesosia, joten tämä poskipuna kuuluu ehdottomasti ihoa hoitavien meikkien joukkoon. Toistaiseksi olen kokeillut vasta sävyä Rosy, joka on lämmin vaaleanpunainen ja imartelee hyvin monia. Lopputulos iholla on kuulas.

LUMENE NATURAL GLOW SKIN TONE PERFECTOR *

Lumene lanseerasi viime vuonna kaksi uutta tuotetta poskipunakategoriaansa ja olin näistä todella iloinen. Skin Tone Perfector on geelimäinen poskipuna, joka nimensä mukaan heleyttää ihon sävyä. Se antaa kasvoille kauniin luonnollisen punan. Älä tartu tähän tuubiin jos olet intensiivisen poskipunan ystävä, jos taas haluat ihollesi luonnollisen heleyden, tulet ihastumaan tähän. Poskipuna levittyy kasvoille sormin, mutta suosin itse sivellintä tasaisen lopputuloksen varmistamiseksi. Kun puna kuivuu kasvoille, se käyttäytyy yllä esitellyn Chanelin poskipunan kanssa hyvin samaan tapaan eli kuivuessa et tunne punaa iholla oikeastaan lainkaan ja puna näyttää tulevan kuin ihosta itsestään. Luonnollisesta lopputuloksesta ja huomaamattomasti tunteesta huolimatta puna on todella pitkäkestoinen iholla. Valikoimassa on kaksi sävyä, kirkas koralli 3 Coral Blush ja roosampi 4 Berry Blush.

LAURA MERCIER TINTED MOISTURIZER BLUSH

Laura Mercierin tuubissa oleva geelimäinen poskipuna on hyvin samantyylinen tuote kuin Lumenen, mutta tässä valikoimaa sävyistä on enemmän. Molempien merkkien poskipunatuubit löytyvät meikkipakistani, sillä töissä näillä saa luotua todella kauniin punan poskille, ilman että iholla näyttäisi olevan tuotetta lainkaan. Myös Laura Mercierin poskipuna on helppo levittää, mutta sivellin toimii mielestäni ehdottomasti parhaiten. Geelimäisten ja nestemäisten poskipunien kanssa saa olla levityksessä suhteellisen ripeä, jotta puna levittyy iholle tasaisesti eikä tuotteesta jää selviä rajoja. Kuivuttuaan myös tämä poskipuna on iholla todella huomaamattoman tuntuinen. Sävyvalikoima on kattava, omia tähän mennessä löytämiäni suosikkeja ovat Souhtbound ja Corsica.

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION LIQUID BLUSH *

Lumenen pipettipullossa olevat poskipunatipat ovat yhdet suursuosikeistani. Nestemäinen koostumus sulautuu niin kauniisti ihoon ja saa aikaan upean luonnollisen punan ja hehkun kasvoille. Tippoja on tällä hetkellä saatavissa yhdessä sävyssä Pink Blossom, joka on kaunis lämmin vaaleanpunainen ja sopii monelle. Kosteuttava koostumus hoitaa ihoa ja jättää iholle kauniin valoa taittavan pinnan. Nämä tipat sopivat sinulle, joka pidät luonnollisesta poskipunasta ja haluat meikkituotteelta myös hoitavuutta. Parhaiten nestemäiset pisarat levittyvät poskille sormin.

PARHAAT POSKIPUNAT PUIKOSSA:

ILIA MULTI-STICK *

ILIAn Multi-Stick on puikossa oleva voidemainen poskipuna, jonka koostumus on kiiltävämpi ja kuulaampi. Se on koostumukseltaan erinomainen esimerkiksi kuivalle, ikääntyneelle ja kosteusköyhälle iholle tuomaan ylimääräistä hehkua. Puna ei kuulaudesta huolimatta tunnu kuitenkaan rasvaiselta iholla, sillä koostumus on hyvin ohut. Poskipuna sopii sinulle, jos etsit raikkaan lopputuloksen tuovaa, mutta ei liian intensiivistä punaa. Osa sävyistä on jopa hieman läpikuultavia, jolloin puna poskilla ei ole intensiivinen. Omiin henkilökohtaisiin suosikkeihini kuuluvat viileä vaaleanpunainen Tenderly ja lämmin punertava Whisper. Sävyvalikoima on kattava.

VB BEAUTY CHEEKY POSH

Tilasin syksyllä Victoria Beckhamin meikkejä kokeiluun. Myönnän että suhtaudun tutkivasti ja toisinaan jopa skeptisesti julkkissarjoihin, mutta VB:n tuotteita oli jo niin pitkään kehunut moni alan ammattilainenkin, joten päätin hypätä joukkoon. Ja onneksi tilasin, sillä minkään tuotteen kohdalla ei ainakaan toistaiseksi ole tarvinnut pettyä! Sarjan tuotteissa on selvästi loppuun asti hiotut koostumukset ja upeat sävyt. Käyttömukavuutta on mietitty, samoin pakkauksia ja monen tuotteen saakin täyttöpakkauksina jatkossa. Puikossa oleva voidemainen poskipuna on loistava. Koostumukseltaan ohut ja sopivan voidemainen puna levittyy hyvin ja pysyy. Kuivuttuaan se on aikalailla mattainen iholla, joten tässä on erinomainen voidemainen tuote myös rasvoittuvalle iholle. Sävyt ovat todella pigmenttisiä ja hyvin pieni määrä riittää, joten puikko on todella riittoisa. Kokeile sävyä Rollerskate, jos haluat oikein kirkkaan korallin sävyn poskille. Rusehtavan roosa Playground imititoi aurinkoista fiilistä iholle.

WESTMAN ATELIER BABY CHEEKS BLUSH STICK

Meikkitaiteilija Gucci Westmanin tuotteista kannattaa ehdottomasti kokeilla voidemaista, puikossa olevaa varjostusväriä sekä tätä poskipunaa. Jopa hieman geelimäiseltä tuntuva puikko on koostumukseltaan ihan silkkisen ohut ja levittyy todella vaivattomasti. Lopputulos iholla on luonnollisen mattainen, joten tämä koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Sävyissä on murrettuja roosan sävyjä ja ruskeita sekä muutama voimakkaampi sävy. Beigen ja persikan yhdistävä Chouchette on monia imarteleva lämmin puna ja yksi omista suosikeistani. Pienen miinuksen annan pakkauksesta, sillä en ymmärrä puikon korkissa olevaa painavaa magneettia ja sen virkaa - se on mielestäni enemmän tiellä kuin hyödyksi. Itse sisällölle täydet pisteet.

 

RELATED POSTS


VINKIT IHONHOITOON KEVÄTTALVELLA

VINKIT IHONHOITOON KEVÄTTALVELLA

VUODEN PARHAAT 2022 - MEIKIT

VUODEN PARHAAT 2022 - MEIKIT