TALVISET SUOSIKKINI TARJOUKSESSA

TALVISET SUOSIKKINI TARJOUKSESSA

HOUSE OF ORGANICILLA VIETETÄÄN LUONNONKOSMETIIKKAPÄIVIÄ 9-13.11.2022. TARJOUKSESTA LÖYTYVÄT MYÖS OMAT TALVISET SUOSIKKINI.

Kaupallinen yhteistyö House Of Organic

House Of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviä vietetään jälleen! Keskiviikosta sunnuntaihin 9.-13.11.2022 alennuksessa on upeita luonnonkosmetiikan tuotteita. Alennukset ovat päiväkohtaisia, joten muista tarkistaa jokaisen päivän tarjoukset erikseen. Kaikki tarjoukset löydät House Of Organicin sivuilta. Voit myös selata tarjouskuvastoa täältä.

Mikäli haluat tilata useampana päivänä, käytä ensimmäisen tilauksen jälkeen seuraaviin tilauksiin alennuskoodia YHDISTÄ. Koodilla saat ilmaisen toimituksen tilauksiin, jotka teet Luonnonkosmetiikkapäivien aikana. YHDISTÄ koodi toimii 9.11. keskiviikosta eteenpäin ja tilaukset lähtevät matkaan Luonnonkosmetiikkapäivien jälkeen maanantaina 14.11.

Oli jälleen ilo miettiä mitä tuotteita tulisi mukaan tarjouksiin. Syntyi lista tuotteista, joihin luotan tänä talvena.

TARJOUKSESSA KESKIVIIKKONA 9.11.

Evolve Nightly Renew Facial Cream 28€, norm. 38€

Evolven uusi lempeä yövoide kosteuttaa tehokkaasti ja rentouttaa tuoksullaan hyville yöunille. Täyteläinen voide tuntuu iholla heti levityksestä rauhoittavalta ja saa ihon tuntumaan ekstrapehmeältä. Mieltä rentouttava tuoksu tulee kymmenen eteerisen öljyn yhdistelmästä, joilla on rentouttava ja nukahtamista edesauttava vaikutus. Tuoksusta erottaa muun muassa laventelin, joka auttaa ainakin itselläni nukahtamiseen aina.

Yövoide sisältää Bidens Pilosa -kasvista saatavaa bioretinolia, jolla on juonteita häivyttävä, ihoa kiinteyttävä ja ihon tekstuuria parantava vaikutus. Bioretinoli myös kiihdyttää ihon kollageenin tuotantoa, joten ihosta tulee ajan kanssa kimmoisampi. Mukana oleva pioniuute tehostaa ihosolujen toimintaa, stimuloi solujen uusiutumista ja auttaa ihoa irrottamaan kuolleista ihosoluista sen pinnalta. Aamulla peilistä katsovat levänneet, tehokkaasti kosteutetut ja sileät kasvot.


Laponie Hand Cream Concentrate 12€, norm. 16€

Laponielta tuli juuri markkinoille mieletön uutuus käsivoiteiden joukkoon. Käsivoidetiiviste on todella tehokas kuivien käsien ja kynsinauhojen pelastaja. Se tekee ihosta heti pehmeämmän ja ravitun. Kädet ovat kylmässä säässä todella koetuksella ja käsivoidetiiviste suojaa niitä viilenevässä säässä. Voidetta tarvitsee aivan todella pienen määrän ja se imeytyy ihoon heti. Käsiin ei jää tahmeaa tunnetta vaan tätä voi lisätä huoletta kesken läppärin naputtelunkin.

TARJOUKSESSA TORSTAINA 10.11.

Moi Forest Dust Microbiome Magic Oil 37€, norm. 49,90€

Hoitavien luomuöljyjen ja metsäpölyn ansiosta kuivuudesta kutisevat ihoalueet voi jättää tänä talvena historiaan! Nimensä mukaisesti taikaöljy rauhoittaa, hoitaa ja tasapainottaa kuivaa tai ärtynyttä ihoa. Öljy sitoo kosteuden ihoon ja parantaa ihon omaa kosteudensitomiskykyä. Sen voi levittää kosteusvoiteen päälle jos kaipaa oikein supertehokasta kaksikkoa vartalon ihon hoitoon talveksi. Öljy toimii hyvin myös yksinään. Pehmeän täyteläinen öljy jättää iholle kauniin hehkun, mutta ei öljyistä tunnetta.

Hajusteeton taikaöljy sopii koko perheen ihon hoitoon ja kaikille ihotyypeille. Kotimaisen öljyn sisältämä upea Reconnecting Nature™ -uute tukee tutkitusti mikrobiomia ihon kautta käytettynä. Hoidat siis itseäsi kokonaisvaltaisesti tämän öljyn avulla.

Evolve Super Berry Bath And Shower Oil 21€, norm. 31€

Suihkuöljy tekee vartalovoiteilla lotraamisesta talvella paljon helpompaa. Evolven suihkuöljy on kuulunut suosikkeihin ympäri vuoden. Kesällä öljy poistaa aurinkosuojan iholta ja hoitaa ihoa auringon kuivattamalta vaikutukselta. Talvella iho ei pääse yllättämään kuivumisella kun suihkuöljyn ottaa käyttöön hyvissä ajoin ennen kylmimpiä säitä.

Suihkuöljy sisältää ainoastaan luonnollisia öljymäisiä peseviä ainesosia, joten sitä kannattaa kokeilla jos ihosi on kuiva ja herkkä tai vaikka atooppinen. Suihkuöljy ei nimittäin riisu iholta liikaa kosteutta. Marjaisa tuoksu on lempeän mieto ja raikas. Öljy muuttuu veden kanssa maitomaiseksi emulsioksi, joka on helppo huuhdella pois. Iholle ei jää rasvaista tunnetta vaan puhtaan raikas ja hoidettu fiilis.

Bioearth geelimäinen PELLAVANSIEMEN kasvonaamio 13€, norm. 18,90€

Bioearthin uudet geelimäiset kasvonaamiot tekivät vaikutuksen! Naamioita on kolme, erilaisiin ihohaasteisiin ja erilaisille ihoille. Pellavansiemennaamio kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se sopii erinomaisesti kuivalle tai kosteusköyhälle iholle, jota helposti kiristelee. Juokseva geelimäinen koostumus kannattaa levittää nopeasti kasvoille ohuena kerroksena ja antaa vaikuttaa noin kymmen minuuttia tai vähän pidempään. Iho on naamion jäljiltä ihanan raikas, kosteutettu ja selvästi virkeämpi.

Naamio sisältää pellavansiemeniä, joiden hyvät rasvahapot ravitsevat ihoa. Hyaluronihappo täyteläistää juonteita ja auttaa kosteutta säilymään ihossa. Luomulaatuinen aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti kuivaa ja jopa ärtynyttä ihoa. Kamomilla- ja malvauute osallistuvat myös ihon rauhoittamiseen.

TARJOUKSESSA PERJANTAINA 11.11.

Djusie Fruit Glaze kasvoöljy 41€, norm. 49€

Loppuun asti hiottu ja ylellinen Fruit Glaze on aivan ihana kasvoöljy. Se on silkkisen pehmeä, ohut, imeytyy hyvin, ei tuki ihoa ja tuoksuu hienostuneelta. Öljy on aivan ihana meikin alla, sillä se viimeistelee iholle upean samettisen hehkun.

Muun muassa ruusukvittenin siemenöljyä sisältävä kasvoöljy rauhoittaa tulehdusta, vahvistaa ihon suojabarriääriä, tasapainottaa talintuotantoa, siloittaa juonteita, kirkastaa ihoa ja suojaa UV-säteiden aiheuttamilta soluvauroilta. Öljy sisältää myös skvalaania, jonka iho ottaa hyvin vastaan, sillä sitä esiintyy luonnollisesti pieniä määriä ihon rasvakerroksessa ja etenkin talissa. Öljy sopii kaikille ihotyypeille eikä se tuki ihohuokosia. Myös rasvoittuvalle iholle öljy sopii erinomaisesti, sillä se tasapainottaa talintuotantoa. Ihon sävyä kirkastavia ja pigmenttimuutoksia hoitavia ainesosia öljystä löytyy muun muassa bisabololin, acaimarjaöljyn ja puolukansiemenöljyn muodossa. Kyseessä on todellinen monivaikutteinen öljy, johon kannattaa ehdottomasti tutustua, jos et jo ole korkannut omaasi.


Laponie All-Around Balm 15€, norm. 19€

Laponien monitoimibalmi on kaikkien kuivien ihoalueiden pelastaja. Balmi sopii käytettäväksi rohtuneille huulille, kuiviin ihottumiin tai haljenneille kynsinauhoille - mihin vaan kohtaan kasvojen tai vartalon ihoa, joka kaipaa nopeaa ja tehokasta ensiapua.

Vedetön, hoitava ja suojaava monitoimibalmi sisältää ihoa korjaavaa arganöljyä, pehmentävää kauraöljyä sekä rauhoittavaa bisabololia. Se on kehitetty erityisesti herkälle ja ongelmaiholle, joten erityisesti kuivuuden kanssa kamppailevan kannattaa tarttua tähän balmiin. Balmi on hajusteeton eikä sisällä lisättyjä säilöntaineita. Lyhyen ainesosalistan vuoksi se sopii koko perheen ihon hoitoon.

Bioearth geelimäinen FYKOSYANIINI kasvonaamio 13€, norm. 18,90€

Myös fykosyaniini naamio Bioearthilta on ehdottomasti naamio paikallaan viilenevässä säässä. Ihoa tehokkaasti virkistävä ja napakoittava naamio on täydellinen viikottaista hoitorutiinia tukemaan lisäkosteuden muodossa. Naamio sisältää spirulinaa, joka on vahva antioksidantti ja suojaa sekä uudistaa ihoamme. Gingseng-uute tuo samealle ja synkimmän vuodenajan koettelemalle iholle lisää energiaa ja elinvoimaa. Myös tässä naamiossa pohjana on luomulaatuista aloe veraa ja mukana on hyaluronihappoa. Iho on naamion jäljiltä napakampi, virkistynyt ja raikkaan tuntuinen.

Juoksevan geelimäinen naamio kannattaa levittää iholle aamuisin, jos vaan suinkin ehdit. Naamion jälkeen iho on nimittäin ihanan tasainen ja heleä. Naamion ja ihonhoitotuotteidesi jälkeen meikin levitys onnistuu erityisen helposti ja meikkipohjasta tulee raikas ja kaunis.

Huomioithan, että kosteuttavan naamion ei tulisi korvata ihonhoitorutiinistasi mitään, joten levitä aina kaikki kosteuttavat tuotteesi iholle vielä naamion jälkeen. Minkä tahansa kasvonaamion on aina tarkoitus lisätä ihonhoitoosi tehokkuutta, ei toimia muiden tuotteiden korvaajana.

TARJOUKSESSA LAUANTAINA 12.11.

Neal´s Yard Remedies Warming Salve 14€, norm. 19,50€

Neal´s Yard Remediesin lämmittävä salva on talven luottotuote kylmille varpaille ja jaloille. Voide lämmittää nopeasti palelevat jalat ja saa veren kiertämään. Hieron voidetta jalkoihin ennen nukkumaanmenoa ja ne pysyvät ihanan lämpiminä. Paksun salvan jälkeen jalkoihin kannattaa jättää yöksi sukat.

Salvan sisältämät katajan ja inkiväärin eteeriset öljyt vilkastuttavat verenkiertoa ja lämmittävät lihaksia. Mukana on myös raunioyrttiä, laventelia ja salviaa. Palelevien jalkojen lisäksi voidetta voi käyttää vaikka jumissa oleviin hartioihin tai muihin rasittuneen oloisiin kohtiin kehossa.


TARJOUKSESSA SUNNUNTAINA 13.11.

Evolve Organic African Orange Aromatic Lotion Family Size 25€, norm. 35€

Evolven vartalovoide on pitkäaikainen suosikkini ja nyt saatavana myös riittoisassa perhekoossa. Purkista riittää kosteusvoidetta koko pitkän talven yli. Ohut voide levittyy ja imeytyy iholle hyvin. Luomulaatuinen sheavoi yhdessä kaakaovoin ja auringonkukkaöljyn sekä glyseriinin kanssa takaavat iholle kosteutta, hoitavuutta ja pehmeyttä. Näiden lisäksi mukana on lisää kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia kuten aloe veraa, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä. Kyseessä on todella kosteuttava ja hoitava kokonaisuus.

Voiteen pehmeän lämmin ja mausteinen tuoksu tulee veriappelsiinista, vaniljasta, mustapippurista ja seetripuusta. Veriappelsiinin eteerisen öljyn on osoitettu lisäävän kollageenin tuotantoa ja verenkiertoa iholla. Seetripuun eteerisellä öljyllä sen sijaan on maanläheinen tuoksu, joka on mieltä rauhoittava ja tyynnyttävä. Tuoksu ei ole voimakas vaan lämmin ja pehmeä iholla.

Frantsila Calendula Cream Kehäkukkavoide 16€, norm. 20,90€

Frantsilan Kehäkukkavoide on herkälle iholle ihana kosteusvoide päivittäiseen käyttöön rauhoittamaan, tasapainottamaan ja kosteuttamaan. Voide sisältää jojoba- ja auringonkukkaöljyä, jotka ovat herkälle, kuivalle ja ärtyneelle iholle erinomaiset ainesosat hoitamaan, rauhoittamaan ja pehmentämään ihoa. Kehäkukalla ja ruiskaunokilla on kyky korjata, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Voide on yhtäaikaa täyteläinen, mutta kevyt. Siinä on todella miellyttävä koostumus. Voide levittyy iholle hyvin ja jättää ihon pinnan samettisen mattaiseksi. Ainesosissa on myös ylang ylangin eteeristä öljyä, jolla on ihon talintuotantoa tasapainottava vaikutus. Voide on erinomainen myös iholle, jolle tulee herkkyyden lisäksi helposti epäpuhtauksia. Iholle jää tasapainoinen ja rauhallinen tunne voiteen ansiosta.

Löydät kaikki suosikkini House Of Organicin verkkokaupasta myös kootusti tältä sivulta.

 

RELATED POSTS


RATKAISUJA HIUSPOHJAN HAASTEISIIN

RATKAISUJA HIUSPOHJAN HAASTEISIIN

ESITTELYSSÄ: SANTAVERDE

ESITTELYSSÄ: SANTAVERDE