RAIKKAAN MEIKKIPOHJAN UUSIMPIA SUOSIKKEJA

RAIKKAAN MEIKKIPOHJAN UUSIMPIA SUOSIKKEJA

Heleän hehkuva ja raikas meikkipohja on aina toiveissani. Etenkin sillon kun talvi ei ihan vielä malta vaihtua kevääseen.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

HOURGLASS AMBIENT LIGHTING POWDER

Havahduin yhtenä päivänä töissä siihen, että en ollut ikinä kokeillut tätä puuteria omille kasvoilleni! Mietin ihanan heleää puuteria kiinnittämään meikkini voidemaisia pintoja, mutta koska ihoni ei talvisin juurikaan tarvitse puuteria, halusin puuterilta erityisen heleän lopputuloksen. Sitten päätin tilata tämä vuosien suosikin myös itselleni! Hourglassin ihanan ohut ja kevyt Ambient Lighting kiinnityspuuteri poistaa kiillon, mutta säilyttää ihossa kuulauden. Se kiinnittää meikin haluamiltasi alueilta, mutta ei tee ihosta kuivan näköistä.

Puuteri näyttää rasiassa hehkuvammalta kuin mitä se on kasvoilla. Iholle jää valoa taittava pinta, ei selvästi erottuvaa kimallehippua. Levityksessä kannattaa ehdottomasti käyttää sivellintä, jotta puuteria tulee annosteltua kasvoille ohuesti.

Sävyja on saatavilla useampia, omia suosikkejani ovat Luminous Light ja Diffused Light. Luminous Light on hieman lämpimämpi sävyltään kuin Diffuse Light. Saatavilla on myös kolmen sävyn paletti, jota käytän jatkuvasti töissä. En ymmärrä miksi kesti niin kauan tuoda tämä puuterirasia omaan meikkipussiin!

ILIA BEAUTY MULTI-STICK *

Okei myönnetään, tämä ei kuulu viimeisimpiin löytöihini, sillä olet varmasti bongannut puikon jo monta kertaa Instagramistani, mutta se ansaitsee pysyvän paikkansa myös Cream Filesin arkistoissa. ILIAn poskipunapuikko on kätevyydessään niin huikea! Puikossa olevan poskipunan koostumus on voidemainen ja siitä jää kaunis kiilto poskelle. Koostumus on kuitenkin ohut, eikä tuote tunnu rasvaiselta kasvoilla vaikka kiiltoa löytyykin.

Oma suosikkini on sävy Tenderly, joka on kaunis pirteä vaaleanpunainen. Väri levittyy kasvoille helposti sormin taputellen. Voit lisätä väriä myös suoraan puikosta kasvoille ja häivyttää sormin tai siveltimellä. Punaa on helppo taputella poskipäälle pitkin päivää ja meikkipohjan saa aina päivän aikana uudelleen eloon sen avulla. Puikosta voi levittää sävyä myös huuliin.

LUMENE NATURAL GLOW SKIN TONE PERFECTOR *

Lumenen vanha ja rakastettu klassikko, ihonsävyn heleyttäjä, on tehnyt paluun! Ja vielä useammassa sävyssä! 1 Honey Glow toimii hehkuvoiteena poskipäillä, mutta myös sekoitettuna meikkivoiteen joukkoon tai koko kasvoilla meikin alla. Voiteen antama hehku on upea ja etenkin tähän aikaan vuodesta levitän sitä ensin meikkivoiteen joukkoon ja lisään vielä poskipäille erillisenä kerroksena. Honey Glow on nimensä mukaan universaali hunajaisen sävyinen hehkuvoide.

Sävy 2 Perfect Tan toimii aurinkopuuterin tai nestemäisen bronzerin tavoin vaalealla iholla ja tummemmalla iholla koko kasvoilla. Tummaa ihoa se raikastaa kauniisti taittamalla valoa ja lisäämällä lämpöä kasvoille. Molempien voiteiden koostumus on ihanan ohut ja kevyt, silti sävyä saa iholle bronzerin tapaan helposti.

Voiteet sekoittuvat minkä tahansa meikkivoiteen joukkoon (olen töissä ehtinyt kokeilla jo useita) ja ne on helppo levittää kasvoille niin sormin kuin siveltimelläkin.

Nimikin sen lupaa, iho näyttää näiden jälkeen ihanan heleältä. Heleyttäjistä on myös poskipunaversiot, joihin suosittelen myös tutustumaan! Poskipunasävyistä suosikki itselleni on sävy 4 Berry Blush.

VIOLETTE_FR BAUME SHINE

Violette_Fr -tuotteita olen tilannut innolla kokeiluun, sillä luotan merkin perustajan ja meikkitaiteilijan Violetten makuun. Eikä ole tarvinnut pettyä vielä kertaakaan! Nestemäiset luomivärit, kaksi erilaista huulipunaa ja nyt highlighter -puikon testanneena voin todeta, että odotan innolla mitä tuotteita sarjaan vielä tulee!

Baum Shinen koostumus on pehmeän voidemainen ja koostumus levittyy iholle vaivattomasti. Voiteen koostumuksesta johtuen hehku ei ole se kaikista pitkäkestoisin iholla, mutta pariisittarien tyyliinhän kuuluu meikin freesailu päivän aikana. Voide sulautuu kauniin saumattomasti iholle ja hehku on upean luonnollinen. Puikossa ei ole suurta kimallehippua vaan iholle jäävä kuulaus tulee voiteen ja pienen kimalteen yhdistelmästä. Puikossa on universaali, sampanjan sävyinen hehku, josta ei kuitenkaan jää erillistä selkeää sävyä iholle. Vielä en ole kokeillut tätä muille ihoille, mutta oletukseni on, että se sopii kaikille ihonsävyille.

ROSE INC SKIN ENHANCE LUMINOUS TINTED SERUM

Ihonhoito- ja meikkisarjoja ilmestyy julkisuuden henkilöiltä nyt tiuhaan tahtiin ja usein ne jäävät minulle vähän etäisiksi - etenkin jos perustajalla ei tunnu olevan oikein mitään yhteyttä kosmetiikkaan tai kiinnostus ei ole tullut aiemmin ilmi. Kun näin Rosie Huntington-Whiteleyn lanseeraavan oman sarjansa, olin heti innostunut, sillä olen seurannut Rosien sisältöä jo pitkään. Hän on selvästi ollut kiinnostunut kosmetiikasta ja ihonhoidosta ja tehnyt yhteistyötä hyvien merkkien kanssa. Tilasin siis innokkaana tuotteita kokeiluun.

Luminous Tinted seerumissa on kirkkaassa voidepohjassa pieniä sävykuulia, jotka hajoavat iholle levittäessä. Tuote tuo mieleen Chanelin vastaavan tuotteen, josta pidän myös. Seerumi peittää aavistuksen ja tasoittaa ihon sävyä. Se sopii hyvin luonnollisesta lopputuloksesta pitävälle, viimeistelyn fiilis on nimittäin todellakin “oma ihoni, mutta vain aavistuksen huolitellumpi”.

Seerumi on helppo levittää kasvoille ja parhaiten siinä onnistuu mielestäni sormin. Tosin merkin omilla sivuilla levitykseen kannustetaan kokeilemaan sivellintä ja varmasti vielä testailen löytääkseni tälle sopivan sivellinparin.

Seerumin koostumus on ohut ja melko vesimäinen. Se tuntuu raikkaalta iholla ja ihanan kosteuttavalta. Lopputulos iholla on kuulas, mutta ei kiiltävä. Seerumi ei tunnu kasvoilla miltään vaan imeytyy hyyvin ja jättää ihon pehmeäksi. Päälle voi kerrostaa meikkivoidetta jos haluaa lisää peittävyyttä joillekin alueille. Parhaimpina ihopäivinä olen levittänyt sävyseerumin jälkeen vain peitevoidetta paikallisesti.

Sävyseerumissa on laaja valikoima sävyjä, omani on 030.

 
 

RELATED POSTS


30 PÄIVÄN DETOX ESSEN IHONHOITOTUOTTEILLA

30 PÄIVÄN DETOX ESSEN IHONHOITOTUOTTEILLA

VUODEN PARHAAT 2021 - MEIKIT

VUODEN PARHAAT 2021 - MEIKIT