I LOVE ME -MESSUVINKIT

I LOVE ME -MESSUVINKIT

I Love Me -messut järjestetään 21.-23.10.2022. Kokosin tuotevinkkini House Of Organicin messutarjonnasta.

Kaupallinen yhteistyö House Of Organic

I Love Me -messut järjestetään useamman vuoden tauon jälkeen tulevana viikonloppuna 21.-23.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Olen mukana House Of Organicin osastolla (6b50) perjantaina ja lauantaina. Messujen aikana nostan Instagramissani tuotetärppejä House Of Organicin osastolta, joten kannattaa pysyä kuulolla. Messutarjoukset tulevat voimaan perjantaina, mutta sain luvan jakaa jo muutamia tuote- ja tarjousvinkkejä teille ennakkoon. Joten nyt ostoslistat valmiiksi viikonloppua varten!

Jos et tällä kertaa pääse fyysisesti mukaan messuille, löydät messutarjouksia myös House Of Organicin verkkokaupasta perjantaista sunnuntaihin.


Evolve Kalahari Dream Cleansing Oil 18€ (norm. 24€)

Ihanan pehmeä ja ylellinen puhdistusöljy, joka irrottaa meikin ja lian vaivattomasti, mutta jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja ravitun tuntuiseksi. Öljy huuhtoutuu hyvin vedellä, mutta itse viimeistelen puhdistuksen aina musliiniliinalla, jotta saan päivittäiseen putsaukseen pientä kuorivaa vaikutusta mukaan. Öljyn kirpeä karkkinen tuoksu tekee puhdistushetkestä herkullisen. Öljy ei ärsytä herkkiä silmiä ja kaikki erilaiset meikkituotteet, joita olen keksinyt nyt jo kahden pullon aikana kokeilla on irronnut oikein helposti.

Evolve Radiant Glow kasvonaamio 20€ (norm. 28€)

Selailin Cream Filesin arkistoja tämän tuotteen kohdalla, mutta yllätyksekseni en löytänyt kirjoitusta tästä erinomaisesta kulttinaamiosta! Naamio on siis hyvin monen vuoden takainen lemppari ja varmasti tuttu todella monelle teistäkin. No, nyt on erinomainen hetki palauttaa tämä erittäin toimiva naamio arjen hoitorutiiniin ja suosittelen viimeistään nyt kokeilemaan tätä ihanuutta.

Akuuttia suklaanhimoa aiheuttava kuoriva ja kirkastava naamio on täydellinen tuote tähän vuodenaikaan. Hellävarainen kookoksenkuorijauhe nimittäin kuorii ihon pintaa ja raakakaakao parantaa ihon kosteustasapainoa. Iho kaipaa juuri nyt hyvää kuorinnan ja kosteutuksen tasapainoa, jotta se säästyisi suuremmilta haasteilta ilman viiletessä. Iho on naamion jäljiltä pehmeä, raikas ja kosteutetun tuntuinen.

Evolve Monoi Rescue shampoo 13€ (norm. 18€) &

Evolve Monoi Rescue hoitoaine 14€ (norm. 19€)

TAI YHDESSÄ SHAMPOO & HOITOAINE 20€

Jos et ole vielä kokeillut Evolven kesällä lanseeraamia uutuuksia hiuksille, suosittelen kurkkaamaan niiden yhteistarjouksen messuilta. Monoi Rescue -linjan shampoo ja hoitoaine on suunniteltu erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Hiuksista tulee tämän kaksikon jälkeen todella helposti selvitettävät, kiiltävät ja pehmeät. Silti hiukseen ei jää latistunut lopputulos. Shampoo vaahtoutuu hyvin ja tekee hiuksista ja hiuspohjasta raikkaan tuntuisen. Hoitoaine silottaa ja selvittää, mutta kuten moni vaurioituneen hiuksen hoitotuote, tämä ei tee hennostakaan hiuksesta liian latistunutta.

Kvinoaproteiini ravitsee, kosteuttaa ja ylläpitää sävyä värjätyissä hiuksissa. Baobab-öljy kosteuttaa intensiivisesti kuivia hiuksia ja hiuspohjaa. Tiare-kukkia sisältävä kookosöljy kosteuttaa hiuksia, vähentää pörröisyyttä ja lisää niiden kiiltoa ja antaa kaksikolle niiden huumaavan trooppisen ihanan tuoksun. Käytin näitä tuotteita kesälomalla ja Italian reissullani ja edelleen pääsen tuoksun mukana lämpöisesti lomatunnelmiin.

Djusie kuivaharja kasvoille 31€ (norm. 39€) & vartalolle 31€ (norm. 39€)

Djusien juuri lanseeraamat kasvoille ja vartalolle tarkoitetut kuivaharjat löydät myös heti messuilta ja vieläpä tarjouksesta! Kuivaharjat on suunniteltu kotikäyttöön vauhdittamaan ihon aineenvaihduntaa, edistämään ihosolujen uusiutumista ja tehostamaan ihon hapen ja ravinteiden saantia. Harjat on siis suunniteltu lymfahoidon tekemiseen itselleen kotona. Ah, kotispa alkaa olla aika valmis!

Kasvoille tarkoitettu harja on aivan superpehmeä ja sopii myös herkälle iholle. Vartaloharjan karvat ovat selvästi napakammat. Kasvoharjan harjakset on valmistettu pehmeästä vuohenkarvasta ja varsi oliivipuusta. Vartaloharjan harjakset on valmistettu luonnonharjaksesta ja varsi FSC-sertifioidusta pyökistä.

Harjojen mukana tulee perusteelliset ohjeet lymfakierron aktivointiin ja harjojen käyttöön kotona. Näiden ohjeiden avulla ei voi epäonnistua ja omassa kylppärissään saa toteutettua rentouttavan ja kehoa virkistävän hoidon helposti. Harjauksen kasvoille voi tehdä noin 3-4 kertaa viikossa, vartalolle vaikka joka päivä. Tee harjaus aina kuivalle ja puhdistetulle iholle eli tee harjaus vasta suihkun jälkeen. Lämmin tai kylmä suihku harjauksen jälkeen kumoaa hoidon vaikutukset.

Djusie Acid Bloom hoitoneste 31€ (norm. 39€)

Ihon vihermehuksi nimitetty Acid Bloom hoitoneste on kosteuttavilta ja kirkastavilta ominaisuuksiltaan aivan omaa luokkaansa. Hoitonesteen avulla iho on silminnähtävästi kirkkaampi, kuulaampi ja elinvoimaisempi. Taputtele hoitoneste kuiville kasvoille aamuin illoin ennen muita hoitotuotteita ja huomaat ihon sävyssä eron hyvin nopeasti. Hoitonesteen ansiosta ihossa on vähemmän tukkeutuneita ihohuokosia, epätasaista tekstuuria ja pintakuivuutta.

Acid Bloom sisältää miedon pitoisuuden happoja, jotka kosteuttavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa. Happoja hoitonesteeseen saadaan omenasiiderietikasta ja glukonolaktonista. Kosteuttavana ja rauhoittavana ainesosana on kotimaista reishiä eli lakkakääpää. Reishi on tehokas pigmenttiläiskien hoitamiseen, yhtä lailla niiden ennaltaehkäisyyn kuin jo olemassa olevien läiskien vaalentamiseen. Reishi sopii hyvin myös herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholle, juuri sen kosteuttavien ja rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi. Tässä on siis oiva hoitotuote monen eri ihohaasteen taklaamiseen!

LILY LOLO VEGAN LIPSTICK HUULIPUNAT 14€ (norm. 16,90€)

Lily Lolon vegaanisten huulipunien koostumus on pehmeä ja puna levittyy huulille tasaisen kauniisti. Kasviöljyjä sisältävä koostumus ravitsee ja hoitaa huulia ja tekee niistä täyteläisemmät. Viimeistely huulilla on puolimattainen. Sävyjä on useita, joista valita oma suosikki. In The Altogether on kaunis vaaleanpunainen nudesävy, joka sopii monelle. Flirtation on toinen suosikkini murretusta punaisesta joka imartelee montaa ihonsävyä. Jos etsit laadukasta vegaanista huulipunaa, nappaa tämä mukaan ostoskoriisi.

Lily Lolo Contour Duo Sculpt & Glow 21€ (norm. 25,90€)

Lily Lolon Contour Duo on todella toimiva paletti arkeen ja juhlaan. Paletin aurinkopuuteri on sävyltään neutraali ja sopii monelle vaalealle ja keskitummalle ihonsävylle. Puuteri levittyy pehmeän tasaisesti ja sitä voi kerrostaa vaivattomasti. Hohdepuuterin hehku on lämpimän sampanjainen, joka sekin tuo valoa monelle eri ihonsävylle. Molempia sävyjä kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös silmämeikissä tuomaan katseeseen valoa ja varjoja.

Lily Lolo Silmänrajauskynä 11€ (norm. 13,90€)

Lily Lolon silmänrajauskynä on koostumukseltaan pehmeä ja se levittyy iholle hyvin. Vahamainen koostumus pysyy iholla eikä leviä herkästi. Samaa kynää voit käyttää myös silmän vesirajassa. Kynällä tehty rajaus kannattaa aina kiinnittää luomivärillä mahdollisimman pitkäkestoisen meikin saavuttamiseksi. Pohjustusvoide auttaa myös rajauksen ja ripsivärin pysyvyydessä, ei pelkästään luomivärin. Mustan voi myös vaihtaa ruskeaan, joka sopii kaikille ja on intensiivisyydessään aavistuksen pehmeämpi mustaan verrattuna.

Zuii Eyebrow Definer kulmakynä 15€ (norm. 19,90€)

Zuiin kulmakynällä saa helposti täydennettyä kulmien harvempia kohtia ja varmasti siksi se onkin jo monen arkiaamujen luottotuote. Viistopäisellä kynällä saa väritettyä isompaa aluetta ja toisaalta täydenneltyä kulmakarvoja tarkastikin. Kynän sävy pysyy iholla hyvin. Kulmakynä on saatavilla kolmessa sävyssä: coco, taupe ja chocolate. Chocolate on sävyltään viileä tummanruskea, Coco lämpimämpi keskiruskea ja Taupe viileä keskiruskea. Omiin kulmiini käytän sävyä Taupe.

Zuii Lip & Cheek Cream huuli- & poskiväri 25€ (norm. 34,90€)

Zuiin voidemainen huuli- ja poskiväri on kulkenut meikkipussissani mukana jo vuosia. Vaihtelen aina sävyä sen hetkisen mieltymyksen mukaan, mutta tuote jatkaa aina vaan voidemaisten poskipunien kärjessä. Tuotteen koostumus on täydellinen: ei liian kuiva, mutta ei liian rasvainenkaan. Puna levittyy iholle helposti sormin taputtelen. Annostelu on helppoa ja häivytys vaivatonta. Lopputulos iholla on kuulas, mutta ei liian kiiltävä, joten puna sopii oikeastaan kaikille ihotyypeille. Poskilla sävy pysyy erinomaisesti, huulille sitä taputellaan pitkin päivää lisää. Sävyjä on kahdeksan erilaista.

Zuii LUX Luminescent Liquid Foundation meikkivoide 32€ (norm. 44,90€)

Zuiin Luminescent meikkivoide on kestosuosikkini meikkivoiteissa. Sen jättämä lopputulos on hehkuva ja kuulas, mutta ei kiiltävän rasvainen. Ihonhoidollisia ainesosia sisältävä meikkivoide on ihonhoidon jatke ja sen avulla iho tuntuu ja näyttää kosteutetulta ja raikkaalta koko päivän. Erinomainen meikkivoide on erityisesti kuivalle, kosteusköyhälle, ikääntyneelle ja normaalille iholle. Myös sekaiholle se sopii hyvin, jos kasvojen herkästi rasvoittuvat alueet puuteroi.

Meikkivoide peittää sopivasti punoitusta ja kirjavuutta, mutta näyttää aina luonnolliselta iholla. Sävyjä on valikoimassa kuusi. Käytän sävyjä Dusk ja Driftwood oman päivettyneisyyteni mukaan ja yleensä hieman sekoittelen sävyjä toisiinsa.

Bioearth sheetmask 5€/kpl, 3kpl 10€ (norm. 6,90€/kpl)

Italialaisesta Bioearthista luit ehkä vähän aika sitten artikkelini sarjan hiustenhoitotuotteista ja boostereista. Messuilta kannattaa napata mukaan hyvään yhteishintaan myös sarjan ihania sheetmaskeja kotoisiin rentoutumishetkiin. Mielenkiintoisia ainesosia sisältävistä kasvonaamioliinoista voi valita oman ihon sen hetkiseen tarpeeseen sopivimmat. Suosittelen kokeilemaan Antiaging Intense Moisturization naamiota juuri ennen meikin tekoa, sillä se napakoittaa, silottaa ja kosteuttaa ihoa ihanasti. Illuminating And Antioxidant naamion aion säästää itselleni messujen jälkeiseen palautumiseen, sillä se kirkastaa ja energisoi väsynyttä ihoa.

Bioearth Elementa Natural Moisturizing Factor + Sugars 8% boosteri 10€ (norm. 13,90€)

Vesimäisen ohut boosteri on helppo lisätä omaan ihonhoitorutiiniinsa kun kaipaa siihen pientä lisäpotkua. Natural Moisturizing Factor + Sugars on kosteuttava boosteri, joka napakoittaa ihoa ja silottaa sen pintaa. Ihon kosteuspitoisuudessa ja kiinteydessä huomaa selvän eron boosterin ansiosta.

Boosteriin on koottu ainesosia, jotka stimuloivat luonnollisen kosteustekijän tuotantoa ihossamme sekä tehokkaasti ihoa kosteuttavia ja kosteutta ylläpitäviä ainesosia. Boosterin sisältämillä sokeriyhdisteillä on kyky kosteuttaa ja sitoa kosteutta ihoomme. Boosterissa on mieto pitoisuus happoja, jotka ylläpitävät iholla optimaalista happamuutta, joka taas osaltaan vaikuttaa ihon hyvän kosteustasapainon säilymiseen. Tämä boosteri on ehdottomasti hyvä lisäys syksyiseen ihonhoitoon kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, joka kaipaa lisää apua kosteutukseen. Messuilta sen voi poimia myös yhteishintaan sarjan kosteusvoiteen kanssa, johon boosterin voi sekoittaa.

Bruns Nr22 Warm Bergamot hiusnaamio 29€ (norm. 39,90€)

Tehokkaasti luonnostaan laineikasta hiustani kosteuttava hiusnaamio, jota käytän hoitoaineen tilalla noin joka toinen tai kolmas pesukerta. Naamio tuo kiharan kauniisti esiin ja hiukset on helppo selvittää pesun jälkeen. Naamiosta hyötyvät monet eri hiustyypit, sillä se ei latista suoraa ja hentoakaan hiusta liikaa. Bergamotin tuoksu on aivan ihana ja arvokkuudellaan tekee minusta hiusten pesusta jotenkin ylellisempää.

Naamio sisältää luomulaatuista jojobaöljyä, joka hoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Luomu sheavoi stimuloi hiuspohjaa, antaa hiuksille kiiltoa ja auttaa hoitamaan haaroittuvia hiuksia. Hiukset ovat naamion jäljiltä pehmeät ja tosi kiiltävät.

LISÄMAININNAT:

Yin Your Skin IHME hoitoneste & SILEÄ KASVOÖLJY (messuilla normaalihintaiSINA)

Messutarjousten ulkopuolelta haluan hehkuttaa, että messuilla on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan Yin Your Skin sarjan uuteen IHME hoitonesteeseen. IHME kuvaa sanana hoitonestettä todella hyvin, sillä iho on aivan ihmeellisen upea, kirkas, tasainen ja rauhallinen sen jäljiltä. Hoitonestettä käytetään muutaman kerran viikossa tai vaihtoehtoisesti tehokuureittain. Omalle iholleni noin kaksi kertaa viikossa iltaisin on paras rytmi.

Kuoriva ja kosteuttava sekä todella selvästi ihoa kirkastava hoitoneste sisältää hibiskuksenkukan happoa, maitohappoa, ginkgo biloba -uutetta, mulperipuunjuuriuutetta ja pioninkukkauutetta. Pullo on todella tehokas pakkaus ihon kosteuttamiseen, tasapainottamiseen, pigmenttiläikkien hoitamiseen, juonteiden häivyttämiseen ja yleiseen tekstuurin parantamiseen… ja mihin vielä. Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan itse!

Sarjan toinenkin ihonhoitotuote on hypisteltävänä messuilla ja haluan hehkuttaa myös sitä. Otin SILEÄn käyttööni pitkästä aikaa kesällä. Taputtelin öljyn kasvoille muiden hoitotuotteiden jälkeen, menin nukkumaan ja aamulla tuijotin ihoani peilistä ihmetellen. Iho oli niin uskomattoman kuulas ja tasaisen sävyinen, että täytyi oikein mielessä kerrata mitä kummaa sille oikein illalla olinkaan levittänyt. Tajusin vastauksen olevan SILEÄssä, nimittäin jatkoin öljyn kanssa ja sama kuulaus ja tasaisuus säilyi ihossa.

Yin Your Skin SILEÄ -kasvoöljy on nimensä mukaisesti aivan silkkisen pehmeä öljy. Se levittyy upeasti kasvoille ja antaa iholle kauniin kuulauden heti levityksestä. Öljyn koostumus ei ole paksu tai rasvainen ja se sopii erinomaisesti jokaiselle ihotyypille. Käytän sitä omassa käytössäni päivittäin ja tekemieni kasvohoitojen ja gua sha -kasvohoitojen ansiosta voin myös todeta sen toimivan todella monella iholla.

Yin Your Skin gua sha -lastat ovat messutarjouksessa! Joten IHMEen ja SILEÄn lisäksi tule valitsemaan itsellesi sopivin väline, autamme messuilla valinnassa mielellämme!

Toivottavasti nähdään messuilla!

 

RELATED POSTS


YLELLISTÄ VARTALON IHON HOITOA

YLELLISTÄ VARTALON IHON HOITOA

UUSI LUONNONKOSMETIIKAN SARJA HIUKSILLE

UUSI LUONNONKOSMETIIKAN SARJA HIUKSILLE