UUSI LUONNONKOSMETIIKAN SARJA HIUKSILLE

UUSI LUONNONKOSMETIIKAN SARJA HIUKSILLE

Mielenkiintoinen uusi lisäys luonnonkosmetiikan hiustenhoitopuolelle: esittelyssä Bioearth HAIR 2.0.

Kaupallinen yhteistyö Bioearth

Edellisessä artikkelissa tutustuimme italialaiseen luonnonkosmetiikkamerkki Bioearthiin aktiiviainepitoisten seerumien osalta. Bioearth ei käsitä ainoastaan ihonhoitotuotteita, vaan myös laajan valikoiman hiustenhoitoa. Hiustenhoidossa luonnonkosmetiikan puolella ei ole vielä tunkua, joten uusien sarjojen saaminen markkinoillemme on aina iloinen uutinen. Bioearth HAIR 2.0 on runsas valikoima hiuksen ja hiuspohjan pesu- ja hoitotuotteita. Sarja sisältää kuusi eri linjaa vastaamaan eri hiustyyppien ja hiuspohjien tarpeita. Linjan tunnistaa värinauhasta pakkauksen kyljessä ja tällä tavalla on helpompi valita omalle hiukselle sopivimmat tuotteet. Jokainen hoitolinja sisältää kyseiselle hiustyypille tarkoitetun shampoon ja useampia hoitotuotteita.

Keltainen Purity-linja on rasvoittuvan hiuslaadun ja hiuspohjan luottolinja, joka tasapainottaa talintuotantoa hiuspohjassa ja torjuu hilsettä. Purity-linjan tuotteissa on käytetty eteerisiä öljyjä, jotka auttavat hiuspohjaa palautumaan luonnolliseen tasapainoonsa.

Sininen Nutrition-linja hoitaa, kosteuttaa ja ravitsee kuivaa ja huonokuntoista sekä herkästi katkeilevaa hiusta. Linjan tuotteisiin on valittu hiusta erityisen paljon ravitsevia ainesosia kuten argan- ja kookosöljyä sekä kaurauutetta.

Violetti Protect-linja tarjoaa suojaa käsitellyille, kuten värjätyille tai vaalennetuille hiuksille tai säännöllisesti lämpökäsiteltäville hiuksille. Protect-linjassa on käytetty kehäkukan, malvan ja kamomillan uutteita sekä eteerisiä öljyjä tekemään hiuksista pehmeät, silkkiset ja kiiltävät.

Punainen Energy-linja antaa energiaa ja elinvoimaa ohuille ja oheneville hiuslaaduille. Varjomuratin, rosmariinin ja salvian uutteet yhdessä eukalyptuksen ja rosmariinin eteeristen öljyjen kanssa auttavat tekemään hiuksista elinvoimaiset.

Oranssi Curl-linja on erityisen hyvä luonnonkiharalle tai -taipuisalle hiukselle kosteuttamaan ja tukemaan kiharan elastisuutta ja muotoa. Kiharille hiuksille suunnatut tuotteet sisältävät mm. niaoulin ja bergamotin eteeristä öljyjä, vihreää teetä, kauraa ja vehnäuutetta. Hiuksista tulee pehmeät, erotellut ja kauniin kiharat ilman ylimääräistä pörröisyyttä.

Vihreä Antioxidant & Remineralizing -linja sopii kaikille hiustyypeille ja hiuspohjille vahvistamaan ja tukemaan hiuksen hyvinvointia. Bioearth on valinnut antioksidanttirikkaan, runsaasti mineraaleja, proteiineja ja vitamiineja sisältävän spirulinalevän tämän linjan tähtiraaka-aineeksi.

Bioearth HAIR 2.0:ssa on erinomainen hinta-laatusuhde, sillä sarjan kaikki tuotteet ovat hinnaltaan 13,90-15,90 euroa. Tuotteet ovat AIAB -sertifoituja, vegaanisia ja muovipakkaukset on valmistettu 95% kierrätetystä muovista.

Olen testaillut sarjan tuotteita nyt jo jonkin aikaa ja nostan esiin muutamia suosikkejani.

Omalle hiukselleni olen toistaiseksi kokeillut ja todennut erittäin toimivaksi Antioxidant Shampoon ja Protective Shampoon. Koska jokaisesta hoitolinjasta löytyy oma shampoo, valinnanvaraa todella on!

Antioxidant Shampoo sopii kaikille hiuslaaduille. Spirulinaa ja verbenaa sisältävä shampoo on ravitseva kokonaisuus vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja hiukselle suojaamaan ympäristön haittatekijöiltä ja rasitukselta. Tuoksu on raikas ja pirteä. Shampoo vaahdottuu ja huuhtoutuu hyvin. Hius ja hiuspohja tuntuvat raikkailta ja puhtailta pesun jälkeen ja olen pitänyt tuotteesta todella paljon. Tässä on erinomainen luottotuote vaikka perheenjäsenille jaettavaksi.

Protective Shampoo sopii käsitellyille ja värjätyille hiuksille ja nyt kun olen taas vaalentanut hiustani jonkin aikaa, olen valinnut erittäin hoitavia tuotteita ja hius onkin pysynyt hyväkuntoisena. Kehäkukkaa ja kamomillaa sisältävä shampoo jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Shampoossa on ihana sitruksinen tuoksu, joka tulee appelsiinin eteerisestä öljystä.

Moisturizing Shampoon haluan kokeiluun talvea vasten, sillä ilman viiletessä huomaan myös hiuksen ja hiuspohjan kuivuvan ja tarvitsevan hieman lisää kosteutta.

Valikoimasta löytyy näiden lisäksi hyvin myös tarkkoihin hiustenhoitohaasteisiin vastaavia shampoita kuten Purifying Shampoo, joka sopii hilseilevälle hiuspohjalle tai Reinforcing Shampoo, josta oheneva hius saa tukea. Rasvoittuva hiuspohja on otettu huomioon Normalizing Shampoossa ja pörröinen luonnonkihara tai -taipuisa hius No Frizz Shampoossa.

Jokainen linja sisältää tottakai myös hoitoaineita tai tehohoitoja, joista voi valita omalle hiukselleen parhaiten sopivan. Hoitoaineita löytyy neljä erilaista: Remineralizing Conditioner kaikille hiustyypeille, Detangling Conditioner helposti takkuuntuvalle ja kiharalle hiukselle, Nourishing Conditioner kuivalle, katkeilevalle ja huonokuntoiselle hiukselle ja Restructuring Conditioner käsitellyille ja värjätyille hiuksille.

Valitsin hoitoaineista kokeiluun Protect -linjan Restructuring Conditioner hoitoaineen vastaamaan saman linjan shampoota. Hoitoaineessa on hyvin mieto raikas tuoksu. Se sisältää kookosöljyä ja shampoon tavoin malvaa sekä kehäkukkaa hoitamaan, suojaamaan ja ravitsemaan käsiteltyä hiusta. Hius on hoitoaineen jälkeen pehmeä ja helposti harjattavissa. Hoitoaine ei latista hiustani vaan on juuri sopivasti hoitava.

Tehohoitoja tai hiusnaamioita on kolme erilaista. Remineralizing Pack tehohoito jälleen kaikille hiuslaaduille, Nourishing Pack kuivalle hiukselle ja Illuminating Pack värjätyille hiuksille.

Testissäni on ollut nyt Remineralizing Pack ja Nourishing Pack tehohoidot.

Remineralizing Pack tehohoidossa on erityisen mielenkiintoiset aktiiviainesosat nimittäin se sisältää spirulinaa ja gotu kolaa. Antioksidanttirikas koostumus ravitsee hiusta vitamiinien, mineraalien ja proteiinien avulla. Gotu Kola tunnetaan paremmin ihonhoidosta, sillä se vahvistaa ihoa monella eri tavalla, mutta samankaltaisia vahvistavia ja suojaavia ominaisuuksia sillä on myös hiustenhoidossa. Tuoksu on kirpeän raikas. Oma hiukseni ei latistu liikaa tästä tehohoidosta vaan selvästi nauttii ylimääräisestä huomiosta. Hius on ollut todella kiiltävä ja väri pysynyt kirkkaana kun olen säännöllisesti tarttunut tehohoitoon.

Nourishing Pack tehohoito pehmentää ja selvittää hiuksen todella tehokkaasti. Hius on sileä ja kiiltävä sen jäljiltä. Arganöljyä ja kaurauutetta sisältävä tehohoito ravitsee hiusta tehokkaasti. Tehohoito tuoksuu ihanan pirteältä, sitruunalta ja eukalyptukselta, joiden eteeriset öljyt raikastavat hiuspohjaa ja lisäävät hiukseen kiiltoa. Tämä tehohoito on parhaimmillaan kuivalla ja karhealla hiuslaadulla.

Bioearthin oman ohjeistuksen mukaan tehohoito levitettäisiin kuiviin hiuksiin ennen hiuksen pesua ja vasta sitten hiukset pestäisiin shampoolla. Hoitoa jatkettaisiin normaalisti hoitoaineella ja muilla hoito- ja muotoilutuotteilla. Omaan hiukseen, ja ajatteluun, tämä järjestys ei oikein istu, sillä kuten ihonhoidossakin, myös hiuksissa on mielestäni tärkeää pestä hius puhtaaksi liasta ja muotoilutuotejäämistä ennen tehohoitoja, joiden on tarkoitus imeytyä hiukseen. Olen siis käyttänyt tehohoitoa hiusnaamion tavoin shampoopesun jälkeen hoitoaineen sijaan ja myös näin käytettynä se toimii täydellisesti.

Laajaa valikoimaa shampoita ja hoitoaineita täydentää myös erilliset hiuksen ja hiuspohjan hoitotuotteet, kuten hiuspohjaseerumit ja hoitoöljyt.

Protective Spray Lotion on hoitava ja kevyesti muotoileva suihke, jonka voi suihkuttaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Kokeile hoitosuihketta, jos öljyn levittäminen kosteaan hiukseen tuntuu sinulle vieraalta! Suihke nimittäin hoitaa hiusta, mutta ei jätä hiukseen selvää muotoilutuotteen tuntua vaan lopputulos on luonnollinen. Tuoksu on ihanan raikas ja mieto. Suihke sisältää ginseng-uutetta ja sitruunankuoriuutetta, jotka energisoivat hiusta ja lisäävät sen kiiltoa. Sopii erityisen hyvin vaalennetuille, raidoitetuille ja permanenttikäsitellyille hiuksille sekä hiuksille, joita lämpökäsitellään föönaten tai suoristaen säännöllisesti.

Strengthening Serum on hiusta ja hiuspohjaa vahvistava ja energisoiva seerumi, joka sisältää rosmariinin ja eukalyptuksen eteerisiä öljyjä. Seerumia käytetään kuukauden kuurina, jonka aikana sitä levitetään hiuspohjaan jakaus jakaukselta. Sitten seerumista pidetään taukoa ja hoito voidaan toistaa vuoden aikana vielä kerran tai kaksi. Tuotetta ei siis ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön. Eteeriset öljyt tuoksuvat seerumissa ihanasti. Seerumin koostumus on ohut, eikä se jätä hiuspohjaa tai hiuksia öljyiseksi.

Nourishing & Detangling Hair Oil sisältää kookos- ja arganöljyjä, jotka ravitsevat hiusta. Lisään öljyä kosteisiin hiuksiin aina pesun jälkeen. Hiusöljy levitetään hiuksen latvoihin ja annostelussa saa olla tarkka, vain muutama tippa riittää! Öljyn tuoksu on miltei olematon, hyvin mieto. Tässä siis erinomainen tuote jos etsit mahdollisimman vähän tuoksuvaa luonnonkosmetiikkaa hiuksillesi.

Sarjasta löytyy vielä Rebalancing Serum hiuspohjalle, joka kaipaa tasapainoa ja apua hilseilyyn. Discipline Spray Lotion muotoilusuihke kiharalle hiukselle antaa niille kevyen pidon ja viimeistelee kiharan muodon.

BIOEARTH ON SAATAVILLA HOUSE OF ORGANICIN, BIODELLYN JA HYVINVOINNIN.FI VERKKOKAUPPOJEN LISÄKSI MYÖS RUOHONJUURESTA JA LIFE-MYYMÄLÖISTÄ SEKÄ MUISTA HYVINVARUSTELLUISTA EKOKAUPOISTA JA APTEEKEISTA.

 

RELATED POSTS


I LOVE ME -MESSUVINKIT

I LOVE ME -MESSUVINKIT

ESITTELYSSÄ IHONHOIDON AKTIIVIAINEITA

ESITTELYSSÄ IHONHOIDON AKTIIVIAINEITA