HENKILÖKOHTAINEN IHONHOITORUTIININI TALVEKSI

HENKILÖKOHTAINEN IHONHOITORUTIININI TALVEKSI

Esittelyssä henkilökohtainen ihonhoitorutiinini talveksi.

Kaupallinen yhteistyö Skincity.fi, sisältää alekoodin

Ihotyyppini on aikalailla normaali, mutta helposti pintakuivuuteen taipuvainen ja etenkin talvisin nopeasti kosteusköyhä. Tarvitsen ehdottomasti kosteuttavampia tuotteita ihoni hoitamiseen talvella. Jotta tietäisin, mitä ihonhoitooni kannattaisi lisätä, tein Skincityn ilmaisen ihotestin ja konsultoin Skincityn kosmetologeja netissä. Ihotestini ja kosmetologien suositusten perusteella esittelen nyt talven ihonhoitorutiinini.

Skincity on kattavan valikoiman kosmetiikkaa sisältävä verkkokauppa, jonka idea perustuu netissä toimivaan ihonhoitoklinikkaan. Skincityn valikoima on ammattitasoista ihonhoitoa ja meikkejä sekä uusimpia kosmetiikkainnovaatioita ja mielenkiintoisimpia brändejä. Muutamia brändejä mainitakseni, OSKIA on pitkäaikainen suosikkini Skincityn valikoimasta. Voit lukea viime talven ihonhoitorutiinistani OSKIAn tuotteilla tästä. Sarjan Isotonic Hydra-Serum on yksi aivan ehdottomista seerumisuosikeistani ja halusin toimivan hoitorutiinin pakkassäille tämän tuotteen ympärille. Uutena lisäyksenä Skincityn valikoimaan on tullut brittiläinen Evolve Organic Beauty, josta myös löytyy monta aiempaa suosikkiani. Talvisen hoitorutiinini kasvovedeksi valikoituikin Evolven Daily Defence Mist.

Skincity erottuu monista kosmetiikan verkkokaupoista siten, että asiakaspalvelussa työskentelevät ainoastaan koulutetut kosmetologit. Saat siis takuulla asiantuntevaa palvelua ostoksilla. Asiakaspalvelu toimii todella sujuvasti chatissä, puhelimitse ja sähköpostitse kaikissa ihonhoitoon ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Skincityn sivuilla on myös runsaasti tietoa tuotteista ja ihonhoidon raaka-aineista tukemaan tuotevalintoja.

Kosmetologien osaamista pääset hyödyntämään konkreettisesti ilmaisen ihotestin avulla. Ihotestin avulla Skincityn kosmetologit tekevät sinulle kokonaisvaltaisen ihoanalyysin ja löytävät ihosi tarpeisiin sopivat tuotteet. Tuotesuositukset räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti ja suositukset tekee koulutettu kosmetologi. Testi tehdään Skincityn sivuilla ja vastauksena saat sinulle mietityn ihonhoitorutiinin sekä tuotesuositukset. Voit valita ihonhoidon perusrutiinin, jolloin saat suosituksen neljästä perustuotteesta. Kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini sen sijaan kattaa kuudesta kahdeksaan tuotteeseen. Sinun ei ole pakko ostaa tuotteita testin tehtyäsi, voit palata niihin myöhemmin tai kokeilla ehdotettuja tuotteita pikkuhiljaa. Tuotesuositukset annetaan yleensä suosien yhtä tai kahta brändiä, jotta hoitorutiinin tuotteet tukevat parhaiten toisiaan, mutta halutessasi voit valita brändin, joista kuulet suositukset mieluiten. Jos vaikka suosit ihonhoidossasi pelkkää luonnonkosmetiikkaa, voit saada suositukset luonnonkosmetiikkabrändeistä. Skincityn toimitus on aina ilmainen, riippumatta tilauksen loppusummasta.

Alekoodilla EEVIS20 saat -20% alennuksen koko Skincityn valikoimasta tästä päivästä perjantaihin eli 7.-10.12.2021 ajan. Etu ei koske settejä ja lahjakortin ostoa eikä sitä voida yhdistää jo alennettuihin tuotteisiin. Nyt on hyvä tilaisuus tutustua Skincityn laajaan valikoimaan ja tehdä maksuton ihotesti!

PUHDISTUS

Maria Åkerberg Pre-Cleansing Oil

Maria Åkerberg oli minulle brändinä uusi tuttavuus enkä ollut kokeillut sarjalta vielä yhtäkään tuotetta. Ruotsalainen merkki on kuitenkin kiinnittänyt huomioni tyylikkään minimalistisen pakkaussuunnittelun, hyvältä vaikuttavien raaka-aineiden ja järkevän hinnoittelun vuoksi. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan Ruotsissa.

Puhdistusöljy puhdistaa ihon hyvin ja poistaa meikin helposti. Miedosti tuoksuva öljy tuntuu miellyttävältä jopa herkällä silmänympärysiholla eikä kirvele silmissä. Käytän aina puhdistusöljyn parina kosteaa musliiniliinaa, sillä liinalla saa mielestäni kaikista helpoiten ripsivärit ja muunkin meikin pyyhittyä iholta. Öljy kuitenkin huuhtoutuu hyvin veden kanssa. Öljyn jäljiltä iho on pehmeä, mutta ei rasvainen. Todella hyvä arjen luottoputsari!

OSKIA Rest Day Cleansing Milk

OSKIAn uutuuksia haluan kokeilla aina, sillä olen löytänyt sarjalta niin monta ihanaa tuotetta. Uusi puhdistusmaito ei myöskään tuota pettymystä, se on miellyttävän silkkinen ja pehmeä. Käytän maitoa puhdistusöljyn jälkeen ja maito viimeistelee puhdistuksen hyvin, mutta ihoa kuivattamatta. OSKIAn tuotteissa on aina orgaanista rikkiä, joka on erityisen hyvä ainesosa tulehtuneen ihon hoitoon. Muutkin ainesosat on valittu tuotteeseen rauhoittamaan herkkää ihoa ja ihon reagointia. MSM:n lisäksi bisabolol ja kaura rauhoittavat, tasapainottavat ja vahvistavat ihoa. Puhdistusmaito sisältää myös ihon mikrobiomia vahvistavia probiootteja. Erityisen hyvä tuote kuivalle, pintakuivalle, herkästi punoittavalle ja herkälle iholle. Myös akneihon hoitoon putsari sopii hyvin.

Tuotteen tuoksu on miellyttävän mieto ja ylellinen. Pullo on todella riittoisa, mutta annan pakkaukselle pienen miinuksen, sillä pumppupakkaus olisi kätevämpi kuin kaadettava pullo. Putsarin koostumus on kuitenkin sellainen, ettei kaataessa tule liikaa tuotetta tai sotkua.

KASVOVESI

Evolve Organic Beauty Daily Defence Moisture Mist

Ihoa suojaava ja kosteuttava kasvovesi kuuluu aina ihonhoitorutiiniini aamuin illoin. Käytän tässä termiä kasvovesi, kun kyseessä on ohut vesi, jota suihkutellaan kasvoille, mutta yhtä hyvin voisin puhua hoitonesteestä Evolven tapauksessa.

Vesikosteutus on iholle tärkeää ja ylläpitää ihon oikeaa kosteuspitoisuutta. Jos et ole kasvovettä vielä lisännyt voiteesi tai seerumisi alle, suosittelen ehdottomasti lisäämään sen viimeistään nyt talvea varten. Evolven kasvovedessä on ihon mikrobiomia vahvistavia prebiootteja, rauhoittavaa ja kosteuttavaa ruusuvettä sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja glyseriiniä, joten kasvovettä kannattaa suihkia vielä suihkusta tai kasvojen pesusta hieman kosteille kasvoille. Muutama suihkauskierros iholle aamuin illoin pitää ihon tasapainoisena ja helpottaa heti kiristelevää ihoa.

SEERUMI

OSKIA Isotonic Hydra-Serum

Tutustuin tähän seerumiin viime talvena ja se on ollut luottoseerumini jo useamman pullon ajan. Taidan olla jo neljännessä pullossani. Isotonic Hydra-Serum on yksi parhaiten ihoani kosteuttavista seerumeista, joita olen kokeillut. Ihoni rakastaa tätä tuotetta.

Ohut seerumi levittyy kevyesti ja ihossa oikein tuntee kuinka kosteusvarastot lähtevät heti täyttymään. Janoinen iho rauhoittuu nopeasti ja iho tuntuu pehmeältä ja kiinteämmältä. Seerumi tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä ja kovillakin pakkasilla ihossa säilyy kaunis kuulaus. Seerumi ei tunnu iholla tahmealta ja sitä voi levittää minkä tahansa tuotteen alle. Käytän seerumia aamuin illoin kasvoveden jälkeen ja ennen voidetta. Pullo on ehdottomasti pieni investointi, mutta mielestäni täysin sen arvoinen.

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Evolve Organic Beauty 360 Eye and Lip Contour

Evolven silmänympärysvoide sopii niin ohuelle ja herkälle silmänympärysiholle kuin huultenkin ympärille ja jopa huulille. Silmänympärysvoide kannattaa aina levittää myös huulille, sillä huulten iho ja suunympärysiho on ohutta kuten silmienkin ympärillä. Ohuelle ihoalueelle tarkoitettu voide imeytyy hyvin ja silottaa juonteita.

Evolven voiteessa on miellyttävä samettinen koostumus. Voiteen sisältämä kofeiini häivyttää tummuutta silmien alla kiihdyttämällä aineenvaihduntaa. Hyaluronihappo siloittaa kuivia juonteita ohuella iholla. Silmänalusiho on heti hieman raikkaampi ja meikki levittyy silmien ympärille paremmin. Etenkin silmäluomeni kuivuvat kovilla pakkasilla helposti ja ainakin toistaiseksi voide on oikein hyvin estänyt kuivumisen!

KOSTEUSVOIDE

OSKIA Rest Day Comfort Cream

Toinen OSKIAn uutuus valikoitui minulle talven kosteusvoiteeksi ja olen tästä löydöstä myös hyvin tyytyväinen. Kyseessä on ihanan rauhoittava voide, joka on täyteläinen, mutta ei tuki ihoa. Voide rauhoittaa punoittavaa ja pakkasesta helposti ärtyvää ihoa, kosteuttaa tehokkaasti ja ravitsee. Se tuntuu iholla yhtä aikaa suojaavan pehmeältä, mutta kevyeltä - pidän voiteen koostumuksesta todella paljon! Voide levittyy hyvin ja tuntuu miellyttävältä iholla.

Comfort Cream sisältää kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, ihon suojausta vahvistavia kaurakeramideja ja aminohappoja. Iho on rauhallinen, hyvin kosteutettu, pehmeä ja tasaisen sävyinen voiteen ansiosta. Voide sopii parhaiten pintakuivalle tai kuivalle iholle, mutta ehdottomasti kokeilisin tätä myös sekaiholle. Ja herkälle iholle tässä on todella hyvä talven luottovoide! Pidän pumpputuubista pakkauksena todella paljon, sillä se on kevyt, helppokäyttöinen ja hygieninen.

KASVOÖLJY

Augustinus Bader The Face Oil

Augustinus Baderiin tutustuin kesällä ja teinkin lyhyen julkaisun tuotteista Instagramissani. Hypetetyn sarjan valikoimasta omiksi suosikeikseni ovat tähän mennessä nousseet puhdistusbalmi ja nyt tämä kasvoöljy. Käytän kasvoöljyä aina ympäri vuoden, mutta suosittelen ehdottomasti miettimään öljyn lisäämistä ihonhoitorutiiniin talvisin, jos et niin jo tee. Öljy suojaa ihoa pakkasella ja estää kosteuden haihtumista iholta.

Augustinus Baderin öljy on koostumukseltaan kevyttä ja varmasti siinä mielessä myös öljyä vierastavan mieleen. Öljy on riittoisaa ja vain muutama tippa riittää koko kasvoille. Taputtelen öljyn aamuisin viimeisenä ihonhoitotuotteena, jotta öljy suojaisi ihoa parhaiten ja estäisi kosteuden haihtumista. Erityisen huolellisesti taputtelen öljyn poskipäille ja otsalle. Öljy on kauniin kultaisen sävyistä ja tuoksuu hyvin miedosti. Öljyyn valitut ainesosat tukevat ihon uudistumista sekä vahvistavat ihon suojakerrosta ja mikrobiomia. Kaikki sarjan tuotteet perustuvat patentoituun TFC8-teknologiaan, joka sisältää yhdisteen ihon luonnollisia ainesosia kuten aminohappoja ja vitamiineja.

TEHOHOITOON

Evolve Organic Beauty Rose Quartz Facial Polish

Kuorin ihoni Evolven rakeisella kuorinnalla suunnilleen joka toinen viikko. Raekuorinta poistaa tehokkasti kuivan kuolleen ihosolukon sekä avaa epäpuhtauksia. Iho tuntuu silkkisen pehmeältä sen jälkeen. Hellävarainen ruusunmarjaöljyä ja hibiskusuutetta sisältävä ruusu & kvartsi kasvokuorinta edistää ihosolujen uusiutumista. Iho on kuorinnan jälkeen pehmeä, puhdas ja ravitun tuntuinen. Kaikki kosteuttavat tuotteet imeytyvät iholle paremmin kuorinnan jälkeen ja kuorintaa onkin tärkeä tehdä säännöllisesti, jotta hoitavista tuotteistaan saa varmasti kaiken mahdollisen irti.

Tata Harper Radiance Mask

Viikkoina kun en kuori Evolven raekuorinnalla, käytän Tata Harperin hedelmähappoja sisältävää Radiance Mask naamiota. Näin ihoni saa kuorinnan kerran viikossa.

Kirkastava hedelmähapponaamio on ihana sekoitus hellävaraisuutta ja tehoa. Naamio pehmentää ihoa, poistaa pintakuivuutta, häivyttää kuivia juonteita, kirkastaa ihon sävyä ja auttaa kosteuttavia tuotteita imeytymään paremmin. Herkästäkin ihosta tulee hehkuva ilman ärsytystä naamion avulla. Naamion koostumus on miellyttävä - purkissa täyteläinen, mutta ihokosketuksesta se sulaa iholle ihanan vaivattomasti. Hiero naamiota kasvoille sen aikaa, että koostumus muuttuu valkoiseksi. Valkoiseksi muuttuessaan naamio aktivoituu ja sen annetaan vaikuttaa jopa 20 minuuttia. Tata Harperin Superkind -linja on tarkoitettu herkälle tai herkistyneelle iholle. Tuotteet eivät sisällä tuoksuja tai eteerisiä öljyjä eli ne ovat täysin hajusteettomia.

Maria Åkerberg Blueberry Seed Mask

Rauhoittava, hoitava ja kosteuttava naamio on todellinen sos-tuote talvipakkasilla. Naamio rauhoittaa ärtynyttä, kuivaa, kiristävää ja punoittavaa ihoa nopeasti. Miellyttävä koostumus tuntuu kasvoilla heti hoitavalta. Erityisesti herkästi punoittava iho, jossa on näkyviä pinnallisia verisuonia hyötyy naamion rauhoittavasta vaikutuksesta. Mustikkaöljy ravitsee ja suojaa ihoa sekä stimuloi ihon uudistumista. Naamion tuoksu on miellyttävän pehmeä.

Naamiota voi käyttää kerran tai kaksi viikossa. Se levitetään puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa vähintään 10 minuutin ajan. Vaikutusajan jälkeen ylimääräisen naamion voi pyyhkäistä paperilla tai pyyhkeellä kevyesti, mutta kovilla pakkasilla naamiota ei välttämättä kannata täysin huuhdella vedellä. Naamion voi jättää vaikuttamaan myös koko yön ajaksi. Tunnustele mikä tapa omalle ihollesi voisi sopia parhaiten.

Instagramista löydät ihonhoitorutiininini kokonaisuudessaan ja saat lisää vinkkejä tuotteiden käyttöön.

KOODILLA EEVIS20 SAAT -20% ALENNUKSEN KOKO SKINCITYN VALIKOIMASTA 7.-10.12.2021.

(EI KOSKE SETTEJÄ, LAHJAKORTIN OSTOA EIKÄ KOODIA VOI YHDISTÄÄ VALMIIKSI ALENNETTUIHIN TUOTTEISIIN.)

 

RELATED POSTS


VINKIT IHONHOITOON TALVELLA

VINKIT IHONHOITOON TALVELLA

VINKKEJÄ HYVINVOIVAAN HIUSPOHJAAN

VINKKEJÄ HYVINVOIVAAN HIUSPOHJAAN