HEHKUVA IHO HELPOSTI

HEHKUVA IHO HELPOSTI

Hehkuva iho on mahdollista saavuttaa kolmella hyvin helpolla keinolla.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affialiate-linkkejä

**

KERRAN VIIKOSSA: HELEYTTÄVÄ KASVONAAMIO

Säännöllinen kuorinta on hehkuvan ihon välttämätön vaihe. Ole Henriksen Phat Glow Facial * teho perustuu ihoa kuoriviin PHA-happoihin. PHA-hapot eli polyhydroksihapot vaikuttavat iholla hitaammin kuin useammalle tutut AHA-hapot, joita moni tuote on nyt pullollaan. PHA-hapot eivät molekyylikokonsa vuoksi tunkeudu niin syvälle ihossa kuin AHA-hapot, joten PHA-happoja myös herkkäihoinen sietää paremmin. PHA-hapot ovat siis parempi kuorintamuoto herkälle ja kuivalle iholle tai iholle jolla on taipumusta esimerkiksi ekseemaan tai ruusufinniin.

PHA-hapot tasoittavat ihon sävyä ja pintaa. Niilla on antioksidanttisia ominaisuuksia, joten ne suojaavat ihossa kollageenin hajoamista. Naamio siis sekä kirkastaa ihoa että kuorii sen pinnalta kuivaa kuollutta ihosolukkoa, joten naamion avulla myös ihon pintakuivuus helpottaa. Solut uudistuvat säännöllisen kuorinnan myötä ja iho on kauttaaltaan heleämpi ja kirkkaampi. Kuorinnan avulla iho myös vastaanottaa kosteuttavia ainesosia paremmin, joten muista ihonhoitotuotteistasi on enemmän hyötyä kun niiden parina kuorii ihoaan säännöllisesti.

Phat Glow Facial naamion jälkeen ihoni on aivan superkirkas ja heleä. Herkästi regoiva ihoni on sietänyt hyvin tätä happokuorintaa, joten tästä on tullut luottotuotteeni joka viikko. Samaan aikaan en käytä muita happoja sisältäviä kuorintoja. Naamio tuoksuu makealta karkilta ja on todella miellyttävän tuntuinen levittää ja antaa vaikuttaa kasvoilla. Kun naamion huuhtelee pois, iho ei tunnu kuivan kiristävältä vaan miellyttävän pehmeältä. Koivunmahlaa sisältävä naamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti kuorinnan lomassa. Naamiossa oleva vaaleanpunainen bentoniittisavi myös puhdistaa ihoa, joten pienet epäpuhtaudet saavat kyytiä naamion avulla. Iholleni on käytön myötä ilmestynyt vähemmän kuukausittaisia epäpuhtauksia ja ne, jotka ovat jo ilmestyneet, ovat parantuneet nopeammin.

DSCF8885-2.jpg

PÄIVITTÄIN AAMUISIN: ENERGISOIVA KOSTEUSVOIDE

BYBI Beauty C-Caf Cream * päivävoide on pakattu täyteen ihoa virkistäviä ja kirkastavia ainesosia. Pääroolissa ovat C-vitamiini, kofeiini ja probiootit.

C-vitamiini kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä vähentää ihon punoitusta. C-vitamiinilla on myös suuri rooli keväällä ajankohtaisten pigmenttilaikkujen ehkäisyssä ja vaalentamisessa. Vitamiini vaalentaa myös arpia, joita iholle on jäänyt esimerkiksi epäpuhtauksista. C-vitamiini auttaa ihoa säilyttämään kosteuden, joten iho pysyy pehmeänä ja kimmoisana. Sillä on myös tärkeä rooli kollageenin muodostuksessa prosessia kiihdyttäen. C-vitamiini on erinomainen ainesosa ihonhoidossa niin nuorella kuin vanhemmallakin iholla.

BYBIn voiteessa C-vitamiinia saadaan kahdesta eri ainesosasta; ascorbyl glucosidesta, joka on C-vitamiinin stabiili muoto sekä Kakadu luumusta, jossa on 50 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa.

Kofeiini virkistää ihoa ja auttaa poistamaan turvotusta. Kofeiinin vaikutuksista ihoon olen kirjoittanut enemmän tänne. Probiootit vahvistavat ihoa ja tukevat ihon suojabarriäärin toimintaa. Probiootit tasapainoittavat ihon toimintaa ja rauhoittavat sitä; akne, punoitus ja herkkyys, atooppinen ihottuma tai epämääräiset näppylät ja muut reaktiot voivat rauhoittua nopeasti ja huomattavasti probioottien avulla.

Voiteessa on ihanan ohut koostumus, joten se levittyy iholle todella hyvin. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja on erityisen hyvä myös sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle ohuen koostumuksensa ansiosta. Tuubi on hyvin riittoisa. Muistathan auringonvalon lisääntyessä käyttää aurinkosuojaa vähintään meikkivoiteessa.

DSCF8913-2.jpg

PÄIVITTÄIN: HEHKUA ANTAVA POSKIPALETTI

Suosikkipalettini on Lumenen Nordic Glow hohde- ja poskipunapaletti *, jossa on kahta eri hehkuvoidetta ja yksi monelle sopiva poskipunasävy. Käytän tätä palettia oikeastaan jokaisena arkiaamuna kun en ole luovalla tuulella ja haluan varmistua hyvästä glowsta. Tätä palettia kun olen käyttänyt aamulla, saan aina eniten kehuja hehkuvasta ihostani päivän aikana.

Paletti on osa Lumenen Invisible Illumination -linjaa, joka sisältää ihonhoidon ja värikosmetiikan yhdistäviä tuotteita. Linjan tuotteet kuuluvat ehdottomiin suosikkeihini ja ovat olleet meikkipussini luottotuotteita aina niiden lanseerauksesta saakka. Herkullisten pipettipullojen vierellä tämä paletti on mennyt monilta ohi ja se on harmi! Kaksi täydellistä hehkuvoidetta ja yhden poskipunan yhdistävä paletti loihtii iholle hehkun helposti. Hehku sulautuu ihoon ja kuulaus vaikuttaa tulevan kuin ihosta itsestään.

Paletin hehkuvoiteissa on samat sävyt kuin pipettipulloissa. Vaaleampi sampanjan sävyinen voide on nimeltään golden twilight (vastaa midnight sun sävyä pipettipullossa), roosaan taittava hehkuvoide on nimeltään rosy dawn ja poskipuna on monen ihonsävyä imarteleva lämmin pink blossom. Voiteet levittyvät iholle helposti joko sormin taputellen tai pullealla siveltimellä.

photos & words Eevis Liedes

*PR Sample


Related posts


KOTI-SPA

KOTI-SPA

NELJÄ IHANAA HYALURONI-HAPPOSEERUMIA

NELJÄ IHANAA HYALURONI-HAPPOSEERUMIA