KAKSI LEMPPARI MEIKKIPUIKKOA

Käänteentekevä kiiltovoide ja universaalisti imarteleva poskipunapuikko - esittelyssä kesän inspiroivimmat helpot meikit.

DSCF5567.jpg

Rakastan levittää meikkejä sormin, joten ei varmaan tule yllätyksenä, että innostun voidemaisista tuotteista. Voidemaisten tuotteiden etu on mielestäni siinä, että niiden koostumus sulautuu ihoon täysin ja siksi sävyt näyttävät tulevan ihosta itsestään. Tästä syystä ne ovat usein lopputulokseltaan se kaikista luonnollisimman näköinen vaihtoehto.

Voidemaiset tuotteet eivät missään tapauksessa ole poissuljettu vaihtoehto edes rasvoittuvalla iholla, sillä niiden alle voi monissa tapauksissa oikein hyvin lisätä puuteria ja silti koostumuksen saa levittymään tasaisesti. Kuitenkin erityisesti kuivalle iholle voidemaiset tuotteet saavat aikaan ihanan hehkun, jolloin kuiva tai samea iho näyttää heti raikkaamalta. Normaalille ja sekaiholle voidemaiset poskituotteet, kuten bronzeri, korostusvoide ja poskipuna, sopivat hyvin, sillä sekaihollakin usein posket ovat kuitenkin kasvojen kuivemmat alueet. Voidemaiset tuotteet voi aina levittää kasvoille joko sormin taputellen tai synteettisellä siveltimellä.

DSCF5578.jpg

Tämän kesän kaksi uutta suosikkiani ovat tuliaisia matkoilta. Chanelin Baume Essentiel -kiiltovoidetta metsästin jo pitkään, sillä Suomessa myynnissä oli vain ihan muutama kappale ja myöhästyin saamaan omani. Transparent -sävy on täysin väritön ja glitteritön kiiltovoide! Eli puikosta levitetään kasvoille väritöntä ja hehkutonta kiiltoa, joka näyttää tavallaan siltä että iho olisi rasvainen, mutta ei sitten kuitenkaan. Aivan maaginen tuote, joka saa ajattelemaan highlighterin kokonaan uusiksi! Ohut koostumus levittyy super helposti eikä iholle jää tahmeaa tunnetta. Kiiltovoide toimii poskipäillä ja silmäluomilla todella hyvin, eikä iholla tunnu olevan mitään tahmeaa tai valuvaa.

DSCF5588.jpg

Toisen suosikin pomin Sephorasta Rihannan meikkisarjan hyllyltä. Fenty Beautyssa on paljon puuterisia korostustuotteita, poskipunia ja aurinkopuutereita, mutta kaikissa on mukana todella voimakkaasti kimalletta. Ja miksipä ei olisi, mutta halusin itse nyt astetta hillitymmän poskituotteen. Match Stix -tuotteita on valikoimassa lukuisia erilaisia ja sävyt jakaantuvat siten, että puikoissa on sävyjä niin varjostamiseen, korostamiseen kuin poskipunaksikin. Tuotteen lisäkuvaus “Shimmer Skinstick” kattaakin aikalailla kaikki sen monipuoliset käyttötarkoitukset. Yacht Lyfe -sävyinen puikko on ihana persikan ja pinkin sekoitus, jossa on mukana pientä kultaista hilehippua. Sävy on poskipunana universaalisti imarteleva ja siksi se on varmasti valittukin Rihannan inklusiiviseen sarjaan.

photos & words Eevis Liedes