HEHKUVA MEIKINPOHJUSTUS

Kiilto on out, hehku on in. Kaksi voidetta, jotka saavat ihon näyttämään hehkuvammalta versiolta itsestään (ja pidentävät meikin kestoa).

DSCF4608 2.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä

Meikkipohjaan liittyvissä trendeissä siirrytään koko ajan mattaisempaan. Uusi trendisuuntaus ei kuitenkaan tarkoita puuteroitua ja täysin mattaista meikkipohjaa, vaan enemmänkin himmeänä hehkuvaa ihoa. Rasvaisesta kiillosta tai näkyvästä highlighterista siirrytään enemmänkin koko kasvojen tasaiseen hehkuun.

Halusit sitten noudattaa trendejä tai etsiä vain itselle sopivinta vaihtoehtoa, trendisuuntaus nostaa esille monille ihotyypeille sopivia tuotteita, jotka taittavat iholta kauniisti valoa ja tekevät siitä heleämmän. Samettinen meikkipohja sopii niin kuivalle, normaalille kuin rasvoittuvallekin iholle. Se on myös hyvin pitkäkestoinen meikkipohja monella eri ihotyypillä. Parhaiten meikkipohjan pysyvyyden takaa heleyttävä pohjustaja.

Ole Henriksen Banana Bright Face Primer *

Meikkaajien suosikista, ihon sävyä kirkastavasta banaanipuuterista inspiraationsa saanut pohjustaja sopii kaikille ihotyypeille heleyttäväksi meikinpohjustukseksi. Voiteen valoa taittavat pigmentit tasoittavat ihon sävyeroja ja häivyttävät pieniä juonteita ja epätasaisuuksia. Pigmentit ovat näkyvissä jos katsoo aivan super läheltä, mutta iholle ei jää vaikutelmaa koko kasvoja peittävästä kimalteesta. Voide sopii siis kaikenikäisille, eikä se korosta kasvoilta juonteita tai ihohuokosia vaan pikemminkin häivyttää niitä. Iho on voiteen jäljiltä mattainen, mutta samettinen.

Lisää pohjustusvoide kosteusvoiteen jälkeen, ennen meikkivoidetta. Parhaiten voide levittyy sormin. Voit käyttää voidetta myös ilman meikkiä, jos haluat meikittömästä ihosta heleämmän.

Pohjustusvoide sisältää ihoa kosteuttavaa skvalaania, joka on sitä rauhoittava ja hoitava ainesosa. Se on yleensä todella hyvin siedetty raaka-aine ja sopii kaikille ihotyypeille. Banana Bright Face Primer sisältää myös C-vitamiinia, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. C-vitamiini suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta, joten C-vitamiinia kannattaa suosia ihonhoidossa juuri päivällä käytettävissä tuotteissa.

Lue lisää C-vitamiinista ihonhoidossa tästä artikkelistani.

DSCF4614 2.jpg

Lumene Valo Radiance Flash Day Fluid *

Myös Lumenen Day Fluid -meikinpohjustajassa yhdistyvät ihoa kosteuttavat raaka-aineet ja valoa taittavat pigmentit. Paljon C-vitamiinia sisältävä lakka kirkastaa ihoa ja pohjoinen lähdevesi kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voide taittaa valoa hieman enemmän kuin Ole Henriksenin primeri, mutta tässä voiteessa ole näkyviä pigmenttihippuja. Day Fluid sopii kaikille ihotyypeille, sillä se ei tee ihosta rasvaista vaan valmistelee meikille hyvän tarttumapinnan.

Iho näyttää voiteen jäljiltä heti heleämmältä. Voide onkin erinomainen ihan päivittäisessä käyttössä, mutta toki myös päivinä, jolloin meikistään haluaa super raikkaan. Myös tässä voiteessa valoa taittavat pigmentit häivyttävät juonteita ja tasoittavat ihon pintaa sekä sävyä. Voide sopii hyvin kaikenikäisille ihoille.

Voide kosteuttaa ihoa niin tehokkaasti, että oman kosteusvoiteen voi kokeilla jättää laittamatta. Day Fluidin alle sopii vaikka seerumi ja sen päälle voi heti levittää meikkivoiteen. Toki Day Fluid sopii myös meikittömiin päiviin yksinään.

DSCF4612 2.jpg

words & photos Eevis Liedes

*PR Sample