MEIKKIPUSSISSA NYT - KESÄ EDITION

Meikkipussissa nyt - kesä edition.

CreamFiles-0619-1.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä

Sisältää alennuskoodin

Kesäisessä meikkipussissani on juuri nyt ohut ja kosteuttava meikkivoide, päivetystä korostava hehkuvoide, heleä poskipuna ja pirteän pinkki huulikiilto.

Zuii Organic LUX Luminescent Liquid Foundation *

Luonnollisen hehkun antava ohut meikkivoide on ehdoton kesäsuosikkini. Koostumus levittyy kasvoille unelman kevyesti ja iho tuntuu kosteutetulta ja ylelliseltä voiteen jäljiltä. Voide vaikuttaa täydelliseltä valinnalta kuumiin kesäpäiviin. Meikkivoide tasoittaa iholta punaisuutta ja pieniä virheitä, mutta antaa hyvin luonnollisen lopputuloksen. Kasvot ovat silkkisen hehkuvat meikkivoiteen jäljiltä, mutta eivät kiillä liikaa. Voide sopii keveiden ja puolipeittävien meikkivoiteiden ystäville. Parhaiten voide sopii kuivasta normaalille ihotyypille. Meikkivoide hoitaa ja suojaa ihoa sisältämiensä antioksidanttien ja leväuutteen avulla. Koostumuksessa on myös kollageenintuotantoa tehostavia uutteita.

Sävyjä on vain kolme, joten kaikille tästä ei välttämättä omaa sävyä löydy. Zuiin aiemmissa meikkivoiteissa sävyjä on ollut enemmän, joten toivottavasti uusi LUX-linja saa vaikutteita niiden sävyvalikoimasta. Käytössäni on sävy Driftwood. Se on keltaiseen taittava sävy, joka sopii vaalealle oliivi-iholleni.

Muista meikkivoiteen alle aurinkosuoja!

Bybi Beauty Babe Balm Bronze *

Kun näin rakastamani Babe Balmin pronssisena versiona, saatoin ehkä jopa kiljahtaa hieman ääneen. Ihoa super tehokkaasti kosteuttava ja hoitava Babe Balm on suosikkini minkä tahansa kuivan ihoalueen hoitamisessa. Kun hoitavat ominaisuudet yhdistetään meikkituotteeseen on täydellinen kokonaisuus valmis. Babe Balm Bronze on täydellinen kesätuote! Voidetta voi levitellä mille tahansa ihoalueelle, johon haluaa ekstrakiiltoa. Taputtelen voidetta poskipäille, nenänselkään, amorinkaarelle ja solisluille. Pronssinen sävy soveltuu kaikille ihonsävyille!

CreamFiles-0619-2.jpg
koonti 1.jpg

Kjaer Weis Cream Blush sävy Blossoming *

Rakastan voidemaisia tai yleisestikin nestemäisiä poskipunia, sillä ne ovat iholla niitä kaikista luonnollisempia. Voidemaista poskipunaa ei kannata pelätä levityksen tai laikukkuuden suhteen. Jos yhtään epäilet sävyn taputtelua poskelle sormin, pullealla siveltimellä onnistut levityksessä varmasti ja kaukana historiassa ovat epätasaiset koostumukset.

Blossoming on sävynä varmasti nappivalinta todella monelle ihonsävylle, sillä persikkaa ja pinkkiä yhdistelevä sävy on imarteleva kenelle tahansa. Poskipunan sävy on juuri oikea korostamaan kasvoilla tervettä hehkua. Monesti voimakkaat pinkit poskipunasävyt voivat jopa korostaa ihon epätoivottua punaisuutta, siksi persikkaan taittavat sävyt ovat niitä kaikista varmimpia ja helpoimpia.

Poskipuna on pakattuna kauniiseen rasiaan ja kun tuote on loppumassa, voi lempparisävystään ostaa vain edullisemman täyttöpakkauksen.

Dr. Hauschka Liquid Lip Colour sävy 03 *

Huolettomassa kesämeikissä huulilla kiinnostavat kiillot. Dr. Hauschkan Limited Edition -kokoelmasta löysin kesäkiiltoni. Sävy 03 on pirteä pinkki, joka raikastaa auringosta tai purkista päivettyneen ihon. Huulikiillon koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä. Lopputulos ei ole lainkaan tahmea ja huulet tuntuvat oikeasti tehokkaasti kosteutetuilta. Huulirasvaa ei tule ikävä edes kuumassa auringonpaisteessa. Sävy pysyy huulilla hyvin eikä leviä huulen reunojen ulkopuolelle.

CreamFiles-0619-3.jpg
koonti 2.jpg

Koodilla EEVIS25 saat -25% alennuksen BYBI BEAUTYN valikoimasta osoitteesta bybi.com. Alennuskoodi on voimassa 31.8.2019 asti. Alennus ei koske tuotepakkauksia.

Photos Karoliina Jääskeläinen at Valoon Photography

words Eevis Liedes

*PR Sample