HELEÄ MEIKKIPOHJA: FOKUKSESSA POSKET

Meikkipohjasta hetkessä hehkuvan taikovat korostusvoide ja sopiva poskipuna. Etenkin talven jälkeen jokainen ihotyyppi pitää molemmista voidemaisessa muodossa.

EevisLiedes-290319-5.jpg

Sisältää affiliate-linkkejä

Hehkuvan meikkipohjan vinkkejä pyydetään minulta jatkuvasti, joko kirjoitettuina vinkkeinä tai sitten meikkituolissa. Vastaan aina, että parhaiten meikkipohjasta heleän ja raikkaan tekee poskipuna. Poskipunan käyttöä kuitenkin yllättävän moni vielä arkailee. Itselleni poskipuna on meikin tärkein vaihe. Jos saisin valita vain kaksi vaihetta arkimeikissäni, taivuttaisin ripset ja lisäisin poskipunan. Niin piristävä vaikutus poskipunalla minusta kasvoille on.

Voidemainen poskipuna on hyvä valinta erityisesti talven jälkeen. Voidemainen koostumus sulautuu ihoon ja antaa sille terveen hehkun. Voidemaisten tuotteiden levittämistä ei tarvitse jännittää, sormin taputtelemalla (ei hankaamalla) saat tasaisesti levitettyä minkä tahansa voidemaisen poskipunakoostumuksen.

Armani Neo Nude Blush -poskipuna sävy 53

Armanin nestemäinen poskipuna on ollut tämän kevään suosikkini. Huulikiilloista tutun applikaattorin avulla punaa annostellaan poskelle muutama tippa. Sävy levittyy hyvin paikoilleen sormin taputellen. Meikkaa yksi poski kerrallaan niin ehdit varmasti häivyttää tuotteen tasaiseksi. Sävy 53 on täydellinen syvä pinkki, jossa on sopiva sekoitus kylmää ja lämmintä sävyä. Puna raikastaa ihonsävyä, mutta ei ole liian viileä korostaen ihon epätoivottua punaisuutta. Todella riittoisasta pakkauksesta saa myös rahoilleen hyvin vastinetta.

posket koonti .jpg

Poskipunan lisäksi myös korostusvoide antaa iholle upean hehkun. Superkiiltävät hehkupuuterit ovat saaneet rinnalleen paljon luonnollisempia vaihtoehtoja, jotka korostavat ihon omaa tervettä hehkua. Myös tässä tuotteessa voidemainen koostumus on monelle parempi - tuote sulautuu ihoon saumattomasti ja näyttää ihon omalta kuulaudelta.

Levitän korostusvoiteen itselleni ja muille heti meikkivoiteen jälkeen, ennen aurinkopuuteria tai poskipunaa. Näin highlighter jää muutaman tuotteen alle, näyttää luonnollisemmalta eikä varasta huomiota tärkeältä poskipunalta. Ihon hehku vaikuttaa tulevan ihosta itsestään kun korostusvoide ei ole kasvoilla päällimmäisenä.

YSL Touche Éclat Shimmer Stick sävy 2 Light Rose

Jos vierastat yliluonnollisen hehkuvia poskipäitä ja kaipaisit korostustuotteelta luonnollisempaa lopputulosta, YSL:n hehkuvoidepuikko sopii sinulle. Puikkoa on saatavilla useita eri sävyjä, joten omalle ihonsävylleen löytää varmasti parhaiten hehkuvan version. Oma suosikkini on sävy 2 Light Rose. Korostusvoide on geelipohjainen, joten se liukuu iholle todella pehmeästi ja häivyttämistä ei juurikaan tarvitse tehdä. Voide soveltuu kaikille ihotyypeille eikä kiillon lopputulos ole liian intensiivinen tai glitterinen.

photos Karoliina Jääskeläinen / Valoon photography

words Eevis Liedes