INSPIRAATIO: VÄRILLINEN RIPSIVÄRI

Värillinen ripsiväri tuo ihanaa vaihtelua klassiseen silmämeikkiin. Toteutuskeinoja on kaksi; räväkämpi ja harmonisempi.

koonti 1.jpg

SÄVÄYTÄ - RIPSIVÄRI YKSINÄÄN:

Räikeä pinkki ripsiväri korostaa kaikkien silmien väriä. Vihreille silmille se toimii vastavärinä, jolloin lopputulos on räikein. Ruskeille ja sinisille silmille pinkki antaa sopivasti potkua.

Jos haluat ripsien erottuvan värikyydessään, jätä luomiväri minimiin. Ylläolevissa kuvissa poskipunaa on lisätty kulmaluulle eli kulmakarvojen alle, pehmeäksi vastapainoksi räväkälle ripsivärille. Muuten luomet saavat jäädä luonnollisiksi.

Punaisten sävyjen kanssa tärkeintä on huolehtia, että silmien alta peittää hyvin ihon luonnollisen tummuuden ja epätasaisuuden. Punaisista sävyistä silmien ympärillä ei tule itkuista efektiä, jos peitevoide on levitetty huolellisesti.

Kuvissa käytetty ripsiväri: Diorshow Pump ’n’ Volume Volumizing mascara 840 Pink pump

koonti 2.jpg

PEHMENNÄ - RIPSIVÄRI + LUOMIVÄRI:

Jos värikäs ripsiväri yksinään tuntuu liian reippaalta harppaukselta, yhdistä värillinen maskara saman sävyperheen luomiväriin. Violetti ripsiväri saa tukea hennolta laventelin sävyiseltä luomiväriltä eikä hyppää esiin liian voimakkaasti.

Violetti sopii myös kaikille silmille. Samoin laventelin sävyinen luomiväri. Myös näissä väreissä tärkeintä on levittää peitevoide silmien alle huolellisesti, jotta ihon oma luonnollinen tummuus peittyy. Jätä muu meikki neutraaliksi värikkään silmämeikin rinnalla.

Violetin kaveriksi poskille sopii hento vaaleanpunainen tai vaalea persikka. Huulissa nudet sävyt toimivat raikkaana vastapainona.

Käytetty ripsiväri ja luomiväri: Shiseido Controlled Chaos MascaraInk 03 Violet Vibe* ja Shiseido Essentialist Eye Palette 07 Cat Street Pops*

makeup and words: Eevis Liedes

photos: Eeva Suutari

*PR Sample