PARAS KOMBO: POSKIPÄÄT JA HUULET

Arjen perusmeikin piristää sekunneissa poskipunan, highlighterin ja huulipunan kombo.

huulet ja posket pinkki.jpg

PARI #1 - Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick + Kora Organics Rose Quartz Luminizer

Zuiin Sheerlips punat ovat suosikkejani monesta syystä. Sävyt ovat aina upean pigmenttisiä ja lopputulos siisti ja tasainen. Erilaisia luonnollisia kasviöljyjä sisältävä puna levittyy huulille pehmeästi ja koostumus on todella hoitava. Huulirasvaansa ei päivän aikana kaipaa tämä puna huulilla! Huulipunan sisältämät vahat tekevät siitä pitkäkestoisen ja väri pysyy hyvin huulten rajojen sisäpuolella. Heleän pinkki sävy Fuchsia sopii monelle.

Kora Organicsin Rose Quartz Luminizer antaa iholle pehmeän vaaleanpunaisen hehkun. Voide kosteuttaa ja hoitaa ihoa, joten meikatessa lisäätkin iholle oikeastaan vain ekstrakerroksen kosteutta. Hehkuvoide on erityisen ihana talvisin, sillä se taikoo kuivasta ja harmaasta (esimerkiksi flunssan jälkeisestä) ihosta heti heleämmän. Taputtele voide kasvoillesi sormin.

huulet ja posket nude.jpg

PARI #2 - Tom Ford Lip Color + Glossier Cloud Paint Beam

Tom Fordin huulipunat ovat ihanan voidemaisia! Ne levittyvät huulille pehmeän sulavasti. Koostumus on ylellinen ja huulet tuntuvat silkkisiltä heti levityksen jälkeen. Jopa nudeissa on potkua ja sävyvalikoima on selkeästi mietitty tarkkaan. 04 Nude Rose on täydellinen punertava nude, joka ei vaalenna huulen omaa sävyä vaan tekee niistä täyteläisemmät. Tämä nude sai pahimmankin nudepunien karttajankin vaihtamaan mielipidettään.

Glossierin voidemainen poskipuna on helppo levittää poskipäälle sormin. Annostelen sävyä ensin kämmenselkään, josta taputtelen värin poskelle. Talvella aurinkopuuterin voi korvata lämpimän sävyisellä poskipunalla. Oranssiin taittava poskipuna antaa poskille saman lämpimän efektin kuin bronzeri, olematta lainkaan tunkkainen. Persikkainen poskipuna ei myöskään korosta ihossa esiintyvää luonnollista punoitusta, joten se on usein pehmeämpi valinta. Glossierin Cloud Painteissa Beam on hyvä persikkainen vaihtoehto.

huulet ja posket punainen .jpg

PARI #3 - Chanel Le Rouge Jumbo Longwear Lip Crayon + Linda Hallberg Infinity Glass

Chanelin huulipunia olen rakastanut aina, mutta uusimpana tuttavuutena on sarjan huulipunakynä. Epäilin punan olevan rasvaisen koostumuksensa ansiosta lyhytkestoinen, mutta sävy pysyikin huulilla hyvin kun sen yhdisti rajauskynään. Hoitava ja kosteuttava koostumus on todella miellyttävä ja väreissä on runsaasti pigmenttiä. Ärsyttävintä Chanelin huulipunissa on niiden sesonkiluontoisuus - hyvä väri vaihdetaan heti kun olet ehtinyt löytää suosikkisi! Onneksi tilalle nousee kuitenkin aina hyviä vaihtoehtoja. Tämänhetkinen suosikkisävyni on No4 Rouge Corail.

Linda Hallbergin hehkuvoide sopii sinulle, joka et halua korostustuotteeseesi yhtään glitterihippuja. Värittömän voiteen voi taputella korostusvärin tavoin kasvojen korkeimmille kohdille; poskipäille ja nenänselkään jne. Voiteen voi myös sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon jos meikkipohjastaan haluaa kuulaamman kauttaaltaan. Voiteen joukossa Infinity Gloss toimii primerin tavoin eli meikkipohjan kestoa pidentäen. Se soveltuu parhaiten kuivalle iholle ja toimii myös huulikiiltona tai kiiltona silmäluomilla!

photos: Eeva Suutari

product photos & words Eevis Liedes