EROON ROHTUNEISTA HUULISTA

EROON ROHTUNEISTA HUULISTA

On taas se aika vuodesta kun huulet rohtuvat herkästi. Kahdella vaiheella kuivuus ei enää ole ongelma.

Sisältää affiliate-linkkejä, * merkityt saatuja pr-tuotteita

Syksyn kääntyessä pikku hiljaa talveen ja lämpötilan laskiessa voi huulissaan huomata voimakasta kuivumista ja huulten rohtumista. Rohtuneista huulista kärsii moni vaikka keinot rohtumisen pysäyttämiseen ja huulten säilyttämiseen pehmeinä ja kosteutettuina ovat melko helpot.

Ilman viiletessä huomaa huulirasvan tarpeen yleistyvän. Tässä vaiheessa on helppo jäädä koukkuun tehottomaan huulirasvaan, jota joutuu levittämään huulilleen useita kertoja päivässä. Sillä, mitä huulillesi levität, on nimittäin todella paljon väliä. Myös siihen, miten saat voiteen imeytymään huulillesi, on olemassa yksinkertainen ja helppo keino.

MUISTA KUORIA MYÖS HUULET:

Kuorimme kasvojemme ihoa säännöllisesti poistaaksemme kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa sen pinnalta, mutta harva meistä muistaa käyttää kuorintavoidettaan myös huulilla.

Kuiva kuollut ihosolukko jää herkästi kiinni ihon pinnalle koska ei kuivuuttaan pääse irtoamaan iholta kunnolla. Kuorinta irroittaa muiden tuotteiden imeytymistäkin haittaavan solukon ihon pinnalta ja ihon vastaanottokyky kosteuttaville ainesosille paranee.

Jos käytät kasvojen ihon kuorintaan rakeista kuorintavoidetta, kokeile samaa huulillasi. Huulille on kuitenkin olemassa myös juuri niille valmistettuja kuorintavoiteita, jotka ovat yleensä riittoisa ja tehokas investointi.

Levitä huulikuorinta kuiville huulille. Hiero kuorivaa voidetta huulille sormin niin kauan että huulet tuntuvat pehmeämmiltä. Huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä. Kuorintaa voi käyttää muutaman kerran viikossa. Huomaat ja tunnet eron huulissasi heti käytön jälkeen. Myös huulipunat näyttävät kivemmilta kuorituissa huulissa ja pysyvät paremmin paikoillaan.

KUORIVAT SUOSIKIT:

Frank Body Lip Scrub *

Mainitsemistani kahdesta kuorinnasta Frank Body on rakeisempi ja siksi hieman tehokkaampi. Se soveltuu siis hyvin myös todella rohtuneille huulille, joiden pehmentämisessä on tekemistä. Kuoriva efekti perustuu raakasokeriin ja kahvinpuruihin, joten kuorinta sisältää eri kokoisia kuorivia rakeita. Kuorinnan ohella purkista löytyy muun muassa kahviöljyä ja mehiläisvahaa, joten kuorinta kosteuttaa, suojaa ja ravitsee huulia samalla. Kahvinpurut ja kahviöljy sisältävät runsaasti ihoa suojaavia antioksidantteja, joten huulet ovat paremmin suojassa vapailta radikaaleilta. Kofeiinilla on myös ihoa rauhoittavia ja tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia.

BYBI Beauty Buffer Lip Scrub

BYBIn kuorinta on hieman maltillisempi, vaikka hoitaa kyllä ihon uudistumisen tehokkaasti. Tällä kuorinnalla pehmeyden ylläpito on helppoa jos alkutilanne ei ole päässyt aivan riistäytymään käsistä. Myös BYBIn kuorinnan teho perustuu raakasokeriin, mutta mukana on hieman erilainen kattaus muita raaka-aineita. Kuorinnassa on tequila-agaveuutetta, joka tehostaa ihon hyaluronihappotuotantoa ja huuliin jääkin mukavan täyteläinen tunne kuorinnan jälkeen. Hoitavina, ravitsevina ja kosteuttavina ainesosiana ovat muun muassa kirsikansiemenöljy, sheavoi ja manteliöljy. Kuorinnan jäljiltä huulet tuntuvat super pehmeiltä, mutta myös oikeasti kosteutetuilta.

DSCF7013.jpg

KOSTEUTA HETI KUORINNAN JÄLKEEN:

Käyttämälläsi huulirasvalla on todellakin väliä. Jos haluat huulirasvasi edullisimmasta päästä, tehokkaita luonnonkosmetiikan huulirasvoja löytyy markkinoilta onneksi jo paljon (esimerkiksi Hurraw ja Whamisan huulivoidepuikot ).

Huulirasvan päätehtävä kosteuttamisen lisäksi on suojata huultemme ihoa. Huulten iho tuntuu paksulta ja jää meiltä helposti vähemmälle huomiolle, mutta oikeasti kyseessä on todella herkkä ihoalue.

Vesipohjaiset huulivoiteet eivät suojaa ihoa tarpeeksi tulevalla talvikaudella. Huulet voivat tuntua hetken kosteutetuilta ja pehmeiltä, mutta huulirasvaa pitää olla jatkuvasti lisäämässä. Tällaiset voiteet pahimmillaan vain edesauttavat huulten kuivumista.

Synteettisestä kosmetiikasta löytyy myös paljon mineraaliöljyjä sisältäviä huulirasvoja ja vaikka mineraaliöljylläkin voi olla paikkansa ihon suojaamisessa, se ei ravitse huulten ihoa yhtä tehokkaasti kuin luonnolliset kasviöljyt ja -vahat. Huulirasvassa kallistuisin siis aina tutkimaan luonnonkosmetiikan vaihtoehtoja.

RIITTOISA TEHOHOITO:

Kora Organics Noni Lip Treatment *

Todella riittoisa huulivoide, joka kestää käytössä pitkään on Koran Noni Lip Treatment. Tätä voidetta ei myöskään tarvitse olla lisäämässä huulille koko ajan lisää. Voide säilyttää huulilla kosteutetun, hoidetun ja suojatun tunteen. Hoitavina ainesosina ovat muun muassa risiiniöljy, karnaubavaha ja kaakaovoi. Näiden lisäksi voiteessa on runsas kattaus erilaisia kasviöljyjä, kuten ruusunmarjaöljyä ja jojobaöljyä. Huulivoide ei maistu miltään ja tuoksuu hyvin miedosti.

DSCF7004.jpg

Related posts


PUHDISTUSTUOTTEET KAIKILLE IHOTYYPEILLE

PUHDISTUSTUOTTEET KAIKILLE IHOTYYPEILLE

WOMAN MADE: MIRANDA KERR & KORA ORGANICS

WOMAN MADE: MIRANDA KERR & KORA ORGANICS