MEIKKIPUSSISSA NYT

Esittelyssä arkimeikin luottotuotteet.

DSCF0568.jpg

Dr. Hauschka Illuminating Fluid*

Ihana ihoa heleyttävä voide, jota voi huoletta levittää koko kasvoille. Parantaa ja tasoittaa ihon sävyä ja vaikuttaa selkeästi myös meikkivoiteen kestoon sitä pidentäen. Voide on haalean vaaleanpunaista, mutta sävy ei tee ihosta sameaa vaan lisää sen kirkkautta huomattavasti. Soveltuu monelle ihonsävylle, mutta tummasta ihosta se voisi tehdä liian harmaan. Levitän tätä kasvoilleni heti kosteusvoiteen jälkeen, ennen meikkivoidetta. Hehkuvoide on ollut piristykseni arkiaamuisin nyt jo marraskuusta saakka.

Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint - Medium*

Rakastan Lumenen Instant Glow Beauty Serum -seerumia; pipettipullossa olevaa todella ohutta sävyseerumia. Kuitenkin aika nopeasti kesäpäivetyksen haihtuessa sen koostumus on niin ohut, että iholleen kaipaa hieman lisää tasoitusta. Skin Tint on juuri siihen tarkoitukseen täydellinen. Se tasoittaa ihon sävyn ja peittää sopivasti - lopputulos on raikas, mutta luonnollinen. Koostumus kerrostuu hieman, joten aivan harmaimpaan talviaikaan voidetta voi kerrostaa kasvoilleen hieman enemmän. Voide levittyy helposti ja nopeasti sormin, joka on arkiaamuna erittäin tärkeää.

Nars Radiant Creamy Concealer - Custard

Olen kokeillut montaa eri peitevoidetta ja vaikka periaatteessa löytäisinkin erinomaisen peitevoiteen, tulen silti aina palanneeksi tähän. Narsin peitevoidetta ei saa Suomesta, mutta useasta eri Sephorasta esimerkiksi. Omani ostan yleensä aina Köpiksen Illum-tavaratalosta tai tilaan kätevästi Suomeen toimittavasta Cult Beautyn -verkkokaupasta. Custard on omille kasvoilleni aivan täydellinen lämmin sävy (ja ilmeisesti monelle muullekin sillä se on peitevoiteen yksi parhaiten myyvistä sävyistä). Voide peittää ja neutraloi tummat silmänaluset tehokkaasti ja pysyy hyvin paikoillaan päivän aikana vaikka en puuteroisi silmien alta - mitä yleensä en tee, sillä se saa omat silmänaluseni näyttämään kuivemmilta ja juonteikkaammilta. Sävyvalikoima on ihanan laaja, joten joukosta löytää varmasti omansa.

Inika Organic Baked Mineral Bronzer* - Sunkissed

Inikan aurinkopuuteri on sopivan sävyinen - tarpeeksi lämmin, mutta ei liian oranssi. Puuteri muotoilee kasvot täydellisesti, ilman pelkoa siitä, että kirkkaassa päivänvalossa lumihankien keskellä näyttäisi omituiselta. Baked-koostus takaa mahdollisimman hienojakoisen ja hieman valoa taittavan puuterin, joten tuote levittyy iholle aivan unelman kevyesti. Aurinkopuuteri näyttää kasvoilla raikkaalta ja luonnolliselta.

DSCF0589.jpg

Glossier Cloud Paint - Puff

Rakastan voidemaisia poskipunia, joten en yllättynyt kun totesin rakastavani tätä Glossierin tuubissa olevaa voidemaista punaa. Tuote on hieman nestemäisempi kuin mihin olen yleensä tottunut, joten annostelun kanssa sain olla aluksi tarkkana. Voidemainen tai nestemäinen poskipuna kannattaa levittää sormin, sillä sormen ja kasvojen ihon lämpö auttaa tuotteen levittymiseen poskipäille tasaisesti. Voidemainen poskipuna kannattaa kuitenkin aina annostella kämmenen kautta, jotta kasvoille ei tule vahingossa heti laitettua liikaa. Glossierin poskipunia on kuutta eri sävyä. Luonnollisesti minulla on ne kaikki… mutta Puff on oma suosikkini. Glossieria saa parhaiten jenkeistä, mutta verkkokaupan kautta toivottavasti pian myös Suomeen.

Kora Organics Rose Quartz Illuminizer

Vaikka levitänkin kasvoilleni ennen meikkivoidetta Dr. Hauschkan hehkuvoiteen, lisään silti poskipäille, nenänselkään, amorinkaarelle ja kulmaluulle (kulmakarvan päälle ja alle) vielä tätä Kora Organicsin highlighteria. Korostusvoiteessa on ihana koostumus ja se antaa iholle kauniin kiillon. Tuote selkeästi hoitaa ja kosteuttaa ihoa samalla, joten se on täydellinen kuivalle iholleni näin talvisaikaan. Parhaiten korostusvoide levittyy iholle sormin taputtelemalla.

Lumene Eyebrow Shaping Wax

Kulmakarvani ovat luonnostaan tummat ja tuuheat ja kunhan jaksan nyppiä ne muotoonsa, pidän niistä todella luonnollisena. Siksi käytänkin vaihdellen väritöntä ja värillistä kulmakarvageeliä. Nyt talviaikaan tuntuu, että kasvoille haluaa enemmän väriä kaikissa muodoissa, siksi käytössäni on tällä hetkellä Lumenen Shaping Wax -kulmageeli tummimmassa sävyssä.

DSCF0582.jpg

Shu Uemuran ripsentaivuttimet

Vaikka kaikki muu meikkipussissani muuttuu, nämä taivuttajat pysyvät. Ärsyttävää, että niitä saa ostettua vain niin harvasta maasta. Lentoemäntäystäväni toi minulle viimeksi Japanista useammat ja työkaveri Ranskasta muutamat. Pärjään siis luultavasti loppuelämäni. Taivuttajat vain yksinkertaisesti ovat parhaat; ne eivät katko ripsiä koskaan ja taivuttavat ne kauniille kaarelle.

Lumene Blueberry Wild Curl Waterproof

Käytän aina vedenkestävää ripsiväriä, koska tavallisesta ripseni laskeutuvat heti suoriksi. Tykkään Wild Curl -ripsarin harjasta, joka levittää värimassan ripsiin tasaisesti ja ripsiä hyvin erotellen. Tuuhean mustaa lopputulosta tästä ripsarista ei tule, mutta ihanan luonnollinen. Ripset pysyvät pehmeinä ja saavat selvästi pituutta.

Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour Amethyst

Luomiväripuikot ovat ihana helppoja arkiaamuna. Puikolla voi värittää luomen muutamalla vedolla ja sävy levittyy ja häivyttyy paikoilleen helposti sormin. Laura Mercier ja Bobbi Brown tekevät mielestäni parhaat voidemaiset luomiväripuikot. Nyt käytössäni on Laura Mercierin luomiväripuikko sävyssä Amethyst. Se on kaunis rusehtava violetti, jossa on hieman helmiäistä. Laura Mercieriä saa tilattua esimerkiksi Skin Citystä.

DSCF0597.jpg

*PR Sample

words & photos Eevis Liedes