KEVÄÄN MONITOIMITUOTE: DR.HAUSCHKA BRONZING TINT

KEVÄÄN MONITOIMITUOTE: DR.HAUSCHKA BRONZING TINT

Kevään monitoimituote herättää ihon eloon kummallisen talven jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Dr.Hauschka / Itu Biodyn Oy

Talvi tuntui tänä vuonna lähinnä neljältä peräkkäiseltä marraskuulta ja ainakin oma ihoni oli jo aivan luovuttamassa alkuvuodesta. Tämän artikkelin juuri uudistunut klassikko tulee tähän vuodenaikaan todella tarpeeseen ja tekee maaliskuusta sekä kevään odottelusta raikkaampaa ja ihanampaa.

Kestosuosikkini Dr.Hauschkan Translucent Bronzing Tint * uudistui tässä kuussa. Oman lempituotteensa kohdalla uudistuminen ei kuitenkaan aina herätä positiivisia ensitunnelmia. Ehdin jo epäillä mitä luottotuotteelleni on tehty, mutta kun kuulin, että koostumusta on paranneltu ja raaka-aineita viilailtu vieläkin paremmiksi, otin tiedon ilolla vastaan ja uuden tuotteen kokeiluun.

Kuten kaikissa muissakin Dr.Hauschkan meikeissä, myös tämän tuotteen kohdalla raaka-aineluettelosta ilmenee paljon ihoa hoitavia ainesosia. Taikapähkinä ja oliiviöljy muun muassa kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Koostumukseen lisätyllä bentoniittisavella on ihoa puhdistavia ominaisuuksia, joten kevyt sävyneste sopii oikein hyvin myös herkästi tukkeutuvalle tai epäpuhtaalle iholle. Vanhasta koostumuksesta riisuttiin muun muassa mehiläisvaha, joten uudistunut tuote on myös vegaani.

Värineste on pakattu nyt myös pienempään, mutta silti riittoisaan pulloon, jonka korkissa on kätevä lukko. Pullon voi siis heittää huolettomasti meikkilaukkuun.

Bronzing tint oli yksi Dr.Hauschkan ensimmäisistä meikkituotteista kun se lanseerattiin vuonna 1967. Oma historiani sävyvoiteen kanssa ei ulotu aivan noin pitkälle, mutta muutaman vuoden taakse kuitenkin. Huippua värivoidetta voi käyttää kolmella eri tavalla, siksi se on niin nerokas tuote. Virallisesti sävyneste neuvotaan sekoittamaan oman kosteusvoiteen joukkoon, mutta olen testannut ja todennut toimivaksi kaikki alla luetellut tavat käyttää tuotetta.

tuotekuva.jpg

SÄVYTTÄVÄNÄ KOSTEUSVOITEENA

Sekoita värineste oman kosteusvoiteesi joukkoon ja saat aikaan sävyttävän kosteusvoiteen, joka tasoittaa ihon sävyä ja lisää heleyttä. Sekoita voide ja värineste kämmenellä ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Väri riippuu sekoitussuhteesta, joten sävyn säätäminen käy helposti. Iholle saa hetkessä heleämmän hehkun ja hieman päivettynyttä fiilistä. Käytän värinestettä tähän tapaan aina kesäisin kun iholle ei kaipaa sen suurempaa peittämistä. Värineste sekoittuu myös monen kokeilemani aurinkovoiteen joukkoon.

PÄIVITTÄMÄÄN MEIKKIVOITEEN SÄVYÄ

Meikkivoiteen sävyä on myös helppo päivittää värinesteen avulla. Jos loman tai kesän jälkeen meikkivoide on liian vaalea, voi meikkivoiteeseensa sekoittaa tipan tai pari värinestettä, joten kokonaan uutta meikkivoidetta ei tarvitse ostaa. Värineste on sekoittunut todella monen eri meikkivoiteen joukkoon jo vuosia testaillessani.

BRONZERINA BEAUTYBLENDERILLÄ

Rakastan voidemaisia ja nestemäisiä bronzereita ja poskipunia, sillä ne näyttävät kasvoilla aina kaikista luonnollisimmalta. Nestemäiset sävyt sekoittuvat ihoon luonnollisesti ja värit näyttävät tulevan kasvoilta luonnostaan. Niitä on helppo käyttää (vastoin melko yleistä käsitystä) ja ne ovat super keveitä kasvoilla.

Erityisesti pidän bronzerista nestemäisenä. Sävy ilmestyy kasvojen iholle todella luonnollisesti. Yleisesti helppo keino käyttää nestemäistä bronzeria/poskipunaa/highlighteria on annostella sitä ensin kämmenelle. Synteettistä karvaa oleva pullea sivellin tai Beautyblender levittää värin tasaisesti kasvoille. Bronzeri kasvojen korkeimmilla kohdilla muotoilee kasvoja ja tekee niistä heti freesimmät. Dr.Hauschkan värineste levittyy meikkivoiteen päälle tasaisen helposti ja tuo kasvoille heti ihanaa hehkua.


TUOTTEEN KÄYTTÖVINKIT LÖYTYVÄT TALLENNETTUNA INSTAGRAMISSANI.


words & photos Eevis Liedes

*PR Sample


Related posts


WOMAN MADE: ANNICA FORSGREN KJELLMAN & SKINCITY

WOMAN MADE: ANNICA FORSGREN KJELLMAN & SKINCITY

HORMONAALISEN AKNEN HOITOVINKKEJÄ

HORMONAALISEN AKNEN HOITOVINKKEJÄ