VIIMEAIKAISIA MEIKKISUOSIKKEJA

VIIMEAIKAISIA MEIKKISUOSIKKEJA

Näihin meikkituotteisiin tartuin eniten kesän 2022 aikana.

Kursivoidut tuotelinkit ovat affiliate-linkkejä, *merkityt saatuja PR-tuotteita

Vita Liberata Beauty Blur Face - light *

Vita Liberatan Beauty Blur Face on todella ohut voide, joka tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, mutta ei varsinaisesti peitä iholta mitään. Käytin voidetta hyvinä ihopäivinä sellaisenaan koko kasvoilla ja sitten peitevoiteella peittelin tarvittaessa muuta. Voiteen voi sekoittaa myös oman meikkivoiteen joukkoon, jos haluat meikkivoiteeseen hieman lisää kuulautta. Voide nimittäin taikoo iholle kauniin valoa taittavan pinnan ja kevyen hehkun. Saatavilla tästä voiteesta on sävyt light, medium ja dark eri ihonsävyille. Voiteen sävy ei siis täysin vastaa ihonsävyä vaan sulautuu ja häivyttyy sen pinnalle. Iholle jää kyllä todella kaunis lopputulos tästä voiteesta! Iho on ihanan kevyt ja raikas, silti viimeistellympi. Tässä on ehdottomasti hyvä vaihtoehto meikkivoiteelle, jos etsii selvästi kevyempää lopputulosta.

HUOM! Käytin tuotetta, joka EI sisällä itseruskettavaa ominaisuutta. Oletkaunis -verkkosivulla tuotteen otsikko ja kuva ovat ilmeisesti väärinpäin - otsikon linkki vie sinut kuitenkin siihen tuotteeseen, jossa ei ole itseruskettavaa ominaisuutta.

Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch

Ehkä muutama vuosi sitten lanseerattu Chanelin Water-Fresh Tint ei saanut minua ihan puolelleen. Koostumus oli liian ohut ja tuntui, että tuote oli aika turha vaihe ihonhoidossa tai meikissä. Se ei kosteuttanut tarpeeksi ollakseen ihonhoitoa, eikä toisaalta peittänyt mitään, joten en osannut oikein perustella sitä rutiinissani. Mutta nyt, uusi Water-Fresh Complexion Touch on täydellinen! Sama ihana vesimäisen ohut ja raikas koostumus, mutta voidepohjassa olevat pigmenttikuulat tasoittavat ihon sävyä luonnollisesti, mutta silti selvästi. Tämän voiteen lopputulos voisi olla verrattavissa esimerkiksi MACin Face & Body meikkivoiteen yhteen kerrokseen - ohut koostumus, kevyt pieni sävy ja luonnollinen tasoitus ihon kirjavuuteen. Face & Bodya voi kerrostaa - tätä ehkä hieman huonommin - mutta tällä hetkellä Chanel menee mieltymyksissäni ykköseksi. Face & Bodya voi käyttää sitten taas talvikuukausina, nyt haluan kesähehkustani ihan kaiken irti.

Chanelissa sävyjä on meikkivoiteen sävyjen verran, eli ei oleteta, että yksi voide sulautuu moneen ihoon vaikka peittävyys onkin kevyt. Tämä on mielestäni positiivista ja mahdollistaa pohjan sopivuuden useammalle. Oma sävyni on B30, joka on sävyni myös useissa muissa Chanelin meikkivoiteissa. Vesimäinen koostumus levittyy iholle parhaiten sormin tai tuuhealla siveltimellä. Pigmenttikuulat sulavat iholle pienen pyörittelyn ja sivelyn jälkeen. Lopputulos iholla on raikas ja luonnollinen, heleä ja kuulas, mutta ei rasvainen tai kiiltävä. Voide sopii varmasti kaikille ihotyypeille.

Lisa Eldridge Elevated Glow Highlighter - Crystal Nebula

Jos haluat hehkuvoiteen, jossa ei ole silminnähtävästi erotettavissa ainuttakaan hilehippua, vaan haluat luonnollisen kauniin hehkun iholle - haluat tämän highlighterin! Lisa Eldridgen hehkuvoide on aivan huippuhyvä. Koostumus on nestemäinen ja todella ohut. Se sulautuu ihoon saumattomasti ja huijaa kasvoillesi täydellisesti luonnollisen hehkun, jonka kukaan ei osaa arvata tulevan meikkituotteesta. Hehku tuo iholle enemmänkin hyvin hoidetun ihon hehkua ja vaikutelmaa kuin erillistä kiiltoa. Jos taas pidät intensiivisestä hehkusta poskillasi, et luultavasti pidä tästä tuotteesta.

Sävyjä hehkuvoiteeseen on saatavilla viisi erilaista, eri ihonsävyille parhaiten sopivia. Crystal Nebula on kaunis sampanjan sävyinen ja tilasin sen ensimmäisenä kokeiluun, koska se vaikuttaa sopivan monelle. Tuote levittyy hyvin sormella, siveltimellä ja sienellä. Oma suosikkini on taputella tämä sormin tai sienellä kasvoille.

Maybelline The Colossal Curl Bounce Waterproof ripsiväri

Tämän ripsarin olet varmasti nähnyt jo Instagramissani useaan otteeseen. Tykkään tämän harjasta, joka erottelee ripset hyvin ja auttaa kaarevan muotonsa puolesta vielä lisäämään kaarevuutta taivutuksen jälkeen. Ripsari on ehdottomasti enemmän “kerrostettava” kuin “kerralla paljon” -tyyppinen, mutta pidän itse sellaisista ripsareista, koska silloin lopputulos on aina siistimpi. Väri on intensiivinen musta ja ripsari pysyy todella hyvin. Vedenkestävä synteettisen kosmetiikan ripsiväri lähtee hyvin irti luonnonkosmetiikan puhdistusöljyllä pyöritellen (Djusien Liquid Silk puhdistusöljy on yksi erinomainen vaihtoehto).

Ensimmäisen ripsarin olen saanut pr-kappaleena, nyt olen ostanut jo kolme vai jopa neljä tuubia itse, sillä pidän tästä ripsiväristä niin paljon. Käytän yleensä aina vedenkestävää ripsiväriä, jotta taivutus ripsissä pysyy.

Armani Neo Nude Melting Color Balm Cheeks & Eyes - 20 *

Kesällä löysin tämän aivan mielettömän uuden brozerin, jonka hankin heti myös työkäyttöön. Armanin Neo Nude voidemainen bronzeri on koostumukseltaan aivan täydellinen. Se on yhtä aikaa ohut, mutta todella pigmenttinen. Sen viimeistely iholla on puuterisen luonnollinen ja näyttää todella siltä, että sävy tulisi ihosta kuin itsestään. Se pysyy aivan uskomattoman hyvin, ehkä paremmin kuin mikään aiempi voidemainen bronzeri jota olen kokeillut - jopa luomivärinä se on melkeinpä liikahtamaton! Koostumus on yhtä aikaa melko kuiva ja silti helposti levittyvä. Ainoa haaste, jonka keksin, on että koostumus ei välttämättä toimi ympäri vuoden kaikista kuivimmalla ihotyypillä, sillä se saattaa jäädä helposti kiinni kuiviin ihoalueisiin. Aion ehdottomasti testata tuotetta töissäni tästä eteenpäin monella eri iholla.

Sävyjä on lukuisia - osa sopii bronzeriksi, osa poskipunaksi. Sävy 20 on kaunis viileähkö ruskea, jolla voi tehdä varjostusta, mutta sävy on silti tarpeeksi lämmin, että se sopii myös aurinkopuuterin tavoin käytettäväksi. Rasia on pienempi moneen bronzeriin ja aurinkopuuterin verrattuna, mutta tuote vaikuttaa todella riittoisalta, sillä pieni määrä vie pitkälle.

Ilia Nightlite Bronzing Powder - Drawn In *

Puuterisista bronzereista ILIAn aurinkopuuteri on ollut viimeaikaisin suosikkini, johon olen tarttunut selvästi eniten. Sävy Drawn In on lämmin sävy, joka korostaa kauniisti päivetystä tai luo kasvoille aurinkoisen fiiliksen. Pidän todella paljon talkittomasta pehmeästä koostumuksesta, joka levittyy iholle vaivattomasti. Drawn In sävy on mattainen, joten puuterilla voi myös tehdä kasvojen muotoilua ja kevyttä varjostusta samalla. Levittyy parhaiten pullealla siveltimellä ja intensiivisyys on kivasti kerrostettavissa luonnollisesta halutessasi dramaattisempaan.

Chanel Les beiges Water-Fresh Blush

Chanelin meikkipohjan kanssa samaan Water-Fresh kategoriaan lanseerattiin myös poskipuna ja ei ehkä tule yllätyksenä, että rakastan myös tätä tuotetta. Molemmat Chanelin tuotteet ostin Helsingin keskustan Stockmannilta ja poskipunassa olisin ehkä valinnut Light tai Warm Pink sävyn ensisijaisesti, jos sitä olisi ollut sillä hetkellä saatavilla. Kun sävy oli loppunut, päädyin Intense Coraliin, joka toimii oikein hyvin kesän päivetyksen rinnalla, mutta ei ympäri vuotta omalla ihollani. Intense Coral on parhaimmillaan lämpimällä ihonsävyllä ja esimerkiksi ruskealla tai päivettyneellä iholla.

Koostumus on upea, siinä on sama idea kuin meikkipohjassa. Viileän geelimäisessä koostumuksessa olevat pigmenttikuulat sulavat iholla ja antavat iholle intensiivisen värin, ilman näkyvää tekstuuria ihon pinnalta - sävy näyttää tulevan ihosta itsestään. Poskipuna lelvittyy parhaiten pullealla siveltimellä tai sienellä. Yksi pumppaus saa aikaan runsaasti väriä poskille. Mielenkiinnolla testaan hieman vaaleampaa sävyä seuraavaksi.

Kosas 10 Second Eye Gel Watercolor Eyeshadow

Näin jo jonkin aikaa sitten nämä Kosasin uudistamat luomivärit Instagramissa, mutta sitten näiden tulo sellaiseen verkkokauppaan, josta tilaaminen olisi mahdollisimman helppoa, kesti yllättävän kauan. Vähän aika sitten nappasin vihdoin Niche Beautylta kaksi sävyä, Smolder ja Fiery, ja erityisesti Smolderiin olen tarttunut useasti. Jo aiempi koostumus oli todella hyvä ja pysyi erinomaisesti luomella. Koostumus on todella ohut ja voidemainen luomiväri kuivuu nopeasti iholle. Sen levityksessä kannattaa siis olla nopea. Levitys ja häivytys onnistuu joko sormin tai tarkkuutta arvostavan kannattaa tarttua siveltimeen.

RMS Beauty Eyelights

Toinen viimeaikainen suosikkini voidemaisista luomiväreistä on ollut RMS Beautyn tuubissa oleva luomiväri. Valitsin ensimmäisenä kokeiluun sävyn Strobe, joka on viileä harmaan ruskea. Sävy on erityisen kaunis vaikka juhlameikissä ja yleisesti viileällä ihonsävyllä. Sävy Flare on sen sijaan myös monelle sopiva lämpimämpi ruskea. Luomiväri pysyy hyvin luomella ja on erityisen kestävä puuterisen luomivärin alla. Monesti puuterisella luomivärillä saakin kivasti kontrastia yhdensävyiseen voidemaiseen luomiväriin.

Kjaer Weis Lip Pencil - Bare *

Kjaer Weisin huultenrajauskynät eivät ole uutuuksia meikkipussissani, mutta tänä kesänä löysin sävyn Bare uudelleen päivittäiseen käyttööni. Pikaisimmassa meikissäni rajaan huulet huultensävyisellä rajauskynällä ja levitän päälle huulirasvaa. Kjaer Weisin kynä kulki mukana tässä nudehuulikombossani koko kesän. Bare on selvästi roosan sävyinen nude, joka tekee huulteni rajoista skarpimmat. Sävyllä on helppo täyteläistää huulen muotoa luonnollisesti. Sävy on hyvin lähellä huulteni omaa sävyä, mutta hieman kirkkaampi roosa, joten se raikastaan huulten sävyä kauniisti.

Lisa Eldridge True Velvet Lip Colour - Velvet Morning

Oranssinpunainen huulipuna kuuluu jokaiseen kesääni. Sävy tekee olemuksesta aina jotenkin ihanan raikkaan. Lisa Eldridgen samettisen mattaiset huulipunat ovat koostumukseltaan aivan erinomaisia. Punan koostumus on todella kevyt ja mukava huulissa. Mattainen sävy levittyy pehmeästi ja vaivattomasti eikä tunnu liian kuivalta tai tartu kuiviin kohtiin näkyvästi. Sävy pysyy huulilla ja paikoillaan, eikä leviä yli reunojen vaikka saatavilla ei olisikaan täysin saman sävyistä rajauskynää. Velvet Morning on ollut täydellinen huulipuna niihin päiviin kun olen halunnut käyttää jotain väriä.

 
 

RELATED POSTS


10 SUOSIKKIANI JOLIEN VALIKOIMASTA

10 SUOSIKKIANI JOLIEN VALIKOIMASTA

KESÄN 2022 SUOSIKIT AURINKOVOITEISTA

KESÄN 2022 SUOSIKIT AURINKOVOITEISTA